Nummer 10: wat de laatste film van Quentin Tarantino zou kunnen zijn

Inhoudsopgave:

Nummer 10: wat de laatste film van Quentin Tarantino zou kunnen zijn
Nummer 10: wat de laatste film van Quentin Tarantino zou kunnen zijn
Anonim

"De laatste film van regisseur Quentin Tarantino, " Is wat de productieve filmmaker heeft gezegd dat het publiek zal lezen voor de aftiteling van zijn laatste optreden. Tarantino is een van de meest talentvolle regisseurs in Hollywood. Quentin doorbreekt de barrières van het traditionele filmmaken met niet-lineaire verhalen vertellen en taboe-onderwerpen, en baande de weg voor Hollywood-uitbijters om de norm te doorbreken en het algemene publiek kennis te laten maken met een nieuw soort film.

Door de jaren heen is Tarantino verantwoordelijk geweest voor enkele van de beste films aller tijden. Met hits als Reservoir Dogs, Pulp Fiction en meest recentelijk Once Upon a Time in Hollywood onder zijn riem, is Tarantino hard op weg om een legendarische regisseur te worden. Maar hoeveel is genoeg? De Kill Bill-regisseur heeft laten weten dat hij zijn welkom niet wil verlengen en dat zijn tiende film zijn laatste zal zijn.

6 Reservoir Dogs Reboot

Met recente bommen, zoals Ghostbusters (2016) en Robocop (2014), is het moeilijk voor te stellen dat een regisseur klaar is en bereid om nog een reboot van een geliefde klassieker te proberen. Wanneer het idee van de reboot echter wordt voorgesteld door de oorspronkelijke regisseur, hebben de geesten de neiging om een beetje op te fleuren. Tarantino gaat geen uitdaging uit de weg en heeft interesse getoond in zijn laatste film, mogelijk een reboot van zijn breakout-film, Reservoir Dogs. In een citaat van Esquire, Tarantinoverklaarde: "Ik heb eigenlijk overwogen om een remake van Reservoir Dogs te maken als mijn laatste film." Hoewel Tarantino zijn verklaring snel introk, heeft de regisseur de mogelijkheid nog niet uitgesloten.

5 Een Star Trek-film

Of Quentin Tarantino durft "moedig te gaan waar nog niemand is geweest", lijkt een vraag te zijn die zijn fans graag willen stellen. De lang geruchtmakende Tarantino Star Trek film is een mogelijke optie voor het laatste optreden van de regisseur. Met een R-rating, elementen van tijdreizen en wie weet welke andere excentriciteiten, is het idee van de man die Death Proof regisseerde, zijn met hulde beladen, ruige stijl op de geliefde klassieker uit de jaren 60 mogelijk een match made in heaven.

4 Kill Bill: Vol. 3

Ik wil de wereld van de Deadly Viper Assassination Squad's Black Mamba, Beatrix Kiddo, opnieuw bezoeken Quentin heeft misschien nog een verhaal te vertellen met een Kill Bill vervolg. Tijdens The Joe Rogan Experience toonde Quentin interesse in het volgen van de heldendaden van Beatrix en haar dochter (nu volwassen). Voorstellen Uma Thurman's echte dochter, Maya Hawke spelen Bebe. " En nu de bruid en Bebe zijn op de vlucht en alleen al het idee om Uma en haar dochter Maya in het ding te kunnen casten, zou verdomd spannend zijn, "zei Quentin tegen Rogantijdens de podcast. Zijn regisseursstoel opklappen nadat hij een derde Kill Bill had omwikkeld, zou een behoorlijk uitroepteken zijn op een legendarische carrière.

3 Een horrorfilm

Van alle genres waaraan Tarantino een eerbetoon heeft gebracht, moet het horrorgenre nog worden aangeraakt door de excentrieke regisseur. Hoewel sommigen zouden kunnen beweren dat Death Proof stevig binnen het horrorgenre v alt, is de grindhouse-slasher geen echte horror. Met Quentins liefde voor de jaren 60/70 en affiniteit voor het maken van klassieke films, is de regisseur die afscheid neemt van Hollywood een dierbaar afscheid met een groezelige horror een idee dat hij heeft het al jaren. Het idee komt echter pas tot stand als hij het juiste verhaal verzint. Volgens Indiewire.com zeiTarantino: "Als ik met het juiste horrorfilmverhaal kom, zal ik dat als mijn tiende film doen," vervolgde Tarantino, "Ik hou van horrorfilms. Ik zou dolgraag een horrorfilm willen maken."

2 The Vega Brothers

Vic en Vincent Vega Het charismatische maar betreurenswaardige tweetal criminelen, maakte een enorme impact op de wereld van de cinema van midden jaren 90 hun respectievelijke films. Terwijl het gerucht dat Michael Madsen en John Travolta hun rol hernemen al jaren in Hollywood rondgaat, moet het nog het daglicht zien. Maar Tarantino heeft de mogelijkheid om het idee opnieuw te bekijken niet uitgesloten. Met een griezelig en zeer Tarantino-complot, zou het verhaal de tweelingbroers van zowel Vic als Vincent ontmoeten na de dood van hun broers en zussen. In een interview met the Hollywood Reporter, zei Madsen: "Het was erg ingewikkeld, maar wanneer Quentin de hoofdrol speelt bij het bespreken van een idee, is het heel gemakkelijk om mee."

1 Pulp Fiction 2

Pulp Fiction 2. Het idee om de wereld van Mia Wallace, Butch en Winston Wolf opnieuw te belevenis een leuke. Misschien om bij te praten met de man die hem liet weten dat zijn reis een reis was waarbij hij over de aarde zou lopen en zou zien wat God in petto had in Jules Winfield. Wat voor gekke plot ook, Tarantino verzint het, het zou zeker succes betekenen. Volgens Giantfreakingrobot.com zei Tarantino, "Het enige wat ik wist was het uitgangspunt. Het zou in Amsterdam hebben plaatsgevonden, tijdens de tijd dat Vincent in Amsterdam was."

Hoewel het idee misschien niet waarschijnlijk lijkt, moet Tarantino nog een echt vervolg maken en met zijn laatste film aan de horizon, wat is een betere manier om uit te gaan dan zijn nalatenschap te beëindigen met de film die de regisseur veranderde in een superster.

Aanbevolen: