Loki' Star onthult Sylvie's laatste duel werd geïnspireerd door Angelina Jolie & Brad Pitt

Inhoudsopgave:

Loki' Star onthult Sylvie's laatste duel werd geïnspireerd door Angelina Jolie & Brad Pitt
Loki' Star onthult Sylvie's laatste duel werd geïnspireerd door Angelina Jolie & Brad Pitt
Anonim

Spoilers voor Loki vooruit

Loki heeft fans met verschillende vragen onbeantwoord gelaten met die eerste seizoensfinale die terloops een nieuwe schurk introduceert.

De MCU-serie keert terug voor een tweede deel, waar kijkers worden getrakteerd op meer Tom Hiddlestons eigen God of Mischief en zijn variant Sylvie, gespeeld door de Engelse actrice Sophia Di Martino.

Sylvie en Loki's duel werd geïnspireerd door Angelina Jolie en Brad Pitt

In de seizoensfinale komen Loki en Sylvie er eindelijk achter wie er achter de TVA-shenanigans zat: een variant van Kang the Conqueror, gespeeld door Jonathan Majors. Sylvie is vastbesloten om hem te vermoorden, ook wel bekend als He Who Remains, terwijl Loki het aanbod van de schurk in overweging neemt en Sylvie ervan probeert te weerhouden wraak te nemen.

Er ontstaat een gevecht tussen de twee varianten, waarbij Di Martino zegt dat ze is geïnspireerd door een klassieke actiefilm met twee Hollywoodsterren in de hoofdrol.

Een van de vechtscènes in Mr. & Mrs. Smiths, met Brad Pitt en toekomstige Eternals-ster Angelina Jolie, was de invloed achter het duel van Loki en Sylvie in aflevering zes.

In een interview met Vanity Fair zei Di Martino ook dat ze zichzelf "als Angelina natuurlijk" heeft gecast.

De actrice bood haar ook haar kijk op de allerlaatste momenten van het Sylvie/Loki-duel en eindigde met een kus tussen de twee Loki-varianten.

Di Martino keek terug op deze kus als "een beetje zoals (een) 'het is leuk geweest, maar tot later' afscheidskus" terwijl ze de TemPad van het bureau van He Who Remains pakt en Loki wegstuurt.

Deze daad is echter geen "totaal koude zet" van Sylvie, waarbij de ster uitlegt dat ze hem niet alleen wegduwt "om hem uit de weg te ruimen, maar ook om hem veilig te houden".

"Ik zie het een beetje als, 'het was leuk, maar tot later', vaarwel kus. Het helpt haar ook om hem rond te draaien zodat ze [de TempPad] kan pakken. Maar ik denk niet dat het een totaal koude zet is. Misschien is hem door de tijddeur duwen een manier om hem uit de weg te ruimen, maar ook om hem veilig te houden, 'zei Di Martino.

Sylvie's kostuum heeft een truc die is ontworpen om 'Working Mama' Di Martino te helpen

De actrice en haar personage zijn snel favorieten geworden in het bredere Marvel-fandom. Eerder deze maand onthulde Di Martino hoe het kostuum dat ze aantrekt om Sylvie te spelen een coole truc verbergt.

De actrice heeft een relatie met acteur en schrijver Will Sharpe en de twee verwelkomden hun eerste kind in 2019. Ten tijde van de productie nam Loki's kostuumontwerper Christine Wada verborgen ritsen op in Sylvie's kostuum om Di Martino pompt en verzorgt haar baby tussendoor.

“Het is niet makkelijk om een werkende mama te zijn! Genius christinewada ontwierp Sylvie's kostuum en voegde verborgen ritsen toe zodat ik gemakkelijk kon pompen en mijn baby kon verzorgen tussen de opnames. Kleine (grote) dingen zoals deze die het voor mij mogelijk maakten om mijn werk te doen en een ouder te zijn. Ik ben je eeuwig dankbaar', schreef Di Martino.

Loki streamt op Disney+

Aanbevolen: