Brad Pitt onthult hoe hij en Angelina Jolie erin slaagden om intiem te blijven met zes kinderen

Inhoudsopgave:

Brad Pitt onthult hoe hij en Angelina Jolie erin slaagden om intiem te blijven met zes kinderen
Brad Pitt onthult hoe hij en Angelina Jolie erin slaagden om intiem te blijven met zes kinderen
Anonim

Zelfs bij de Golden Globes toen hij een van de grootste onderscheidingen uit zijn carrière in ontvangst nam, maakte Brad Pitt grapjes over zijn liefdesleven, waarbij hij vermeldde dat hij zijn moeder niet meebracht vanwege alle datinggeruchten die zouden volgen, "'Ik wilde mijn moeder meenemen, maar ik kon niet omdat elke vrouw naast me zegt dat ik aan het daten ben en het zou gewoon ongemakkelijk zijn." Zelfs zijn ex Jennifer Aniston moest erom lachen. In werkelijkheid is Pitts liefdesleven een achtbaan, hij is constant verbonden met andere vrouwen. Daarom zou Brad toegeven dat hij stopte met het lezen van elk type tijdschrift, omdat de associaties een beetje te veel waren.

Dit is wat de acteur naast Today te zeggen had, met betrekking tot alle roddelgeruchten: "Ik stopte met het lezen van alle pers over 2004", zei hij.“Niet alleen recensies. Ik bedoel elk tijdschrift in het kantoor van de dokter. Omdat een deel ervan rond zou stuiteren als een rat in de schedel. Het zou daar blijven, en het zou sommige van mijn beslissingen en keuzes in werk, in het leven, informeren, en ik vond er niets van. Ik doe niet mijn uiterste best om het te vermijden; Ik zoek het gewoon niet op', vertelde Pitt aan de publicatie. "Ik weet niet met hoeveel vrouwen ze hebben gezegd dat ik de afgelopen twee of drie jaar aan het daten ben geweest, en niets daarvan is waar."

Tegenwoordig is er veel gespeculeerd, maar Pitt heeft er mee leren omgaan. Zijn relatie met Angelina Jolie is verleden tijd en hij heeft er helemaal niet over gesproken. Een paar jaar geleden heeft hij echter nogal intieme details over de Ellen DeGeneres-show gemorst. Laten we terugkijken om erachter te komen wat Brad precies te zeggen had.

Ontsnappen aan de kinderen

Tijd vinden voor intimiteit kan een zware taak zijn voor elk stel, vooral met kinderen. Stel je nu het scenario voor van het hebben van zes kinderen … en oh ja, je bent een van de twee grootste A-listers in Hollywood. De tijd mag niet aan uw kant staan, dus ach, we geven Ellen de eer voor de vraag. Natuurlijk had Pitt een geestig antwoord en zei dat het paar tijd vrijmaakte, zelfs als dat betekende dat ze weg moesten sluipen en een hotel moesten zoeken: We vinden onze tijd. We verdelen mama, papa tijd… Het heet een hotel. Je moet dit huis uit. Je moet vertrekken, 'zei Brad Pitt.

Uiteindelijk, zoals we inmiddels weten, verliepen de zaken achter de schermen niet erg soepel en worstelden de twee op hun eigen manier. Het zou uiteindelijk leiden tot een splitsing die Hollywood op zijn kop zette en sindsdien zijn beide partijen erg stil geweest. Wat betreft het liefdesleven van Jolie en Pitt, hebben beiden besloten om het zo stil mogelijk te houden, ondanks de constante geruchten die de ronde doen, vooral als het om Brad gaat.

Aanbevolen: