Dit was de laatste openbare foto van Angelina Jolie en Brad Pitt

Inhoudsopgave:

Dit was de laatste openbare foto van Angelina Jolie en Brad Pitt
Dit was de laatste openbare foto van Angelina Jolie en Brad Pitt
Anonim

Wie weet hoe het leven eruit had kunnen zien als Brad Pitt en Angelina Jolie niet samen waren verschenen in de film Mr. & Mrs. Smith … Niettemin werden ze een machtspaar, maar ze deden Hollywood opschudden toen ze hun scheiding aankondigden.

Pitt werkte aan zijn gezondheid na de scheiding, terwijl Jolie haar band met de kinderen bleef versterken.

De tijd is verstreken sinds de scheiding, maar fans zijn nog steeds op zoek naar antwoorden. We zullen enkele details achter de schermen bekijken, samen met de laatste foto van Brad Pitt en Angelina Jolie samen, slechts enkele weken voor de scheiding.

Angelina Jolie was degene die de scheiding van Brad Pitt in gang zette

Beide partijen zijn nog steeds erg stil als het gaat om details over de scheiding. Er is zeker een soort NDA-overeenkomst ondertekend door beide partijen. Jolie zou echter onthullen dat de beslissing uiteindelijk van haar was en niet van de ene op de andere dag.

"Ik ben niet het soort persoon dat beslissingen neemt zoals de beslissingen die ik lichtvaardig moest nemen. Het kostte me veel moeite om in een positie te komen waarin ik voelde dat ik moest scheiden van de vader van mijn kinderen."

Jolie zou haar verklaring voortzetten en stellen dat de zaken tussen haar en Brad ver teruggaan, langer dan de vijf jaar dat ze getrouwd waren. "Ik bedoel, in zekere zin is het de afgelopen tien jaar geweest. Er is veel dat ik niet kan zeggen."

Naast mensen verklaarde Jolie verder dat haar jongere zelf zo'n uitkomst nooit zou hebben begrepen of verwacht. "Ik heb nooit willen babysitten, ik heb nooit poppen gehad, dus het is hilarisch dat ik zes kinderen heb gekregen", zei ze."… In mijn late tienerjaren werd ik me bewust van wat adoptie is, en het idee dat er kinderen over de hele wereld waren die wees waren geworden, en het was gewoon logisch voor mij."

Het eens worden over de scheiding was één ding, maar de voogdijstrijd was een heel andere strijd.

De voogdijstrijd tussen Pitt en Jolie was behoorlijk hoofdpijn

Het echtscheidingsconvenant is vandaag nog enigszins aan de gang en er wordt nieuwe informatie vrijgegeven. Net als Jolie heeft Brad Pitt gezwegen over de details van de schikking. Hoewel hij kort samen met USA Today sprak over de langdurige voogdijstrijd, een die voor geen van beide partijen gemakkelijk was.

"We hebben kunnen samenwerken om dit op te lossen. We doen allebei ons best. Ik hoorde een advocaat zeggen: "Niemand wint in de rechtbank - het is gewoon een kwestie van wie er erger wordt gekwetst.” En het lijkt waar te zijn. Je besteedt een jaar alleen maar aan het opbouwen van een zaak om je punt te bewijzen en waarom je gelijk hebt en waarom ze ongelijk hebben, en het is gewoon een investering in venijnige haat."

"Ik weiger gewoon. En gelukkig is mijn partner het hierin eens. Het is gewoon heel, heel schokkend voor de kinderen, om plotseling hun familie uit elkaar te zien vallen."

Wat hun vermogen betreft, merkte Page Six op dat er een soort straatverbod was ingesteld, waardoor het proces in feite werd opgeschort. "Angelina Jolie en Brad Pitt hebben naar verluidt overeenstemming bereikt in hun controversiële rechtszaak om een "standaard tijdelijk straatverbod" op hun activa op te heffen."

Assets terzijde, fans zijn tegenwoordig nog steeds op zoek naar momenten van de twee. Waar fans altijd nieuwsgierig naar zijn, zijn hun laatste momenten samen. Qua foto's hebben we de laatste openhartige foto.

De laatste keer dat Jolie en Pitt samen werden gespot, was 10 weken voor de splitsing tijdens de brunch

Volgens Daily Mail werd de laatste openhartige foto van de twee genomen tijdens de verjaardagsbrunch van de tweeling Vivienne en Knox. Dit vond tien weken voor de officiële splitsing plaats in het Griddle Cafe in West Hollywood. Het echtpaar hield het tijdens de ma altijd heel rustig.

Jolie Pitt Candid
Jolie Pitt Candid

Daily Mail geeft aan dat het op dat moment helemaal goed leek te gaan. "Daarna ging de clan naar een plaatselijke Rite Aid-apotheek om wat feestartikelen op te halen en deed ze voor de hele wereld als een gewoon Amerikaans gezin."

"De ouders leken op hun gemak en ontspannen, zonder enige aanwijzing te geven dat hun 11-jarige relatie nog maar tien weken te leven had."

Slechts tien weken later zou Jolie de echtscheiding aanvragen, met onverenigbare verschillen als redenering. Het veroorzaakte nogal wat schok in Hollywood.

Aanbevolen: