IfIWasAnAvenger-trends op Twitter terwijl gebruikers hun fantasie gebruiken

IfIWasAnAvenger-trends op Twitter terwijl gebruikers hun fantasie gebruiken
IfIWasAnAvenger-trends op Twitter terwijl gebruikers hun fantasie gebruiken
Anonim

Marvel's nieuwe Disney+ serie Wat als…? wordt over een paar weken uitgebracht en het lijkt erop dat Twitter-gebruikers hun fantasie al gebruiken om nieuwe Avengers en verhalen te maken.

Vandaag is IfIWasAnAvenger (If I Was An Avenger) trending op Twitter, en fans hebben gedroomd over wat ze zouden veranderen in de Marvel-verhaallijnen, wat voor soort superkrachten ze zouden hebben als ze een MCU-held waren, of wat ze in het algemeen zouden doen als ze een Avenger waren.

Sommige gebruikers wilden alleen de simpele dingen, of een beetje plezier hebben, door een paar erg grappige afbeeldingen te maken:

In feite deelden veel Twitter-gebruikers soortgelijke gevoelens over het verkrijgen van snoep.

Anderen zeiden hoe ze hun nieuwe status zouden gebruiken om rond te komen:

Veel Twitter-gebruikers vertelden wat ze zouden veranderen aan het complot, meestal dat ze Natasha zouden redden.

Anderen noemden dingen die ze zowel binnen als buiten het rijk van Marvel zouden doen:

Wat als…? komt voort uit het uitgangspunt dat de Marvel-stripboeken multiversums hebben en dat er een oneindig aantal alternatieve versies is van elk personage dat door de jaren heen is verteld. De show zal onderzoeken wat er zou gebeuren als slechts een paar dingen anders waren in de MCU.

De serie is vanaf 11 augustus 2021 beschikbaar op Disney +. Het is gebaseerd op de volledige reikwijdte van de Marvel-strips en zal enkele van de favoriete personages van fans bevatten, waaronder Spider-Man en Iron Man, zoals te zien op de promotieposter - evenals nieuwe die we nog niet hebben ontmoet.

Aanbevolen: