Fans willen dat de Kardashians dit item niet meer gebruiken op hun feestjes

Inhoudsopgave:

Fans willen dat de Kardashians dit item niet meer gebruiken op hun feestjes
Fans willen dat de Kardashians dit item niet meer gebruiken op hun feestjes
Anonim

Sinds de lancering van hun populaire reality-tv-show Keeping Up With The Kardashians in 2007, zijn de Kardashian/Jenner-familieleden enkele van de meest besproken realitysterren aller tijden geworden. De show werd zelfs zo populair, dat het een van E! 's meest succesvolle programma's, die waarschijnlijk miljoenen dollars aan inkomsten genereren.

Fans zijn getuige geweest van elke draai en wending die zich in hun dagelijks leven voltrekt, terwijl ze de familie zien opbloeien in hun hernieuwde roem. Een groot deel van hun leven is vastgelegd op camera, inclusief alles van verjaardagsfeestjes tot verlovingen tot het beëindigen van relaties. Maar er is één ding dat fans hebben gezien waar ze niet helemaal blij mee zijn, en ze hopen dat de Kardashians (vooral Kylie Jenner) de zaken afzwakken in de toekomst.

De Kardashians houden van feesten voor elke gelegenheid

De Kardashians zijn zeker niet bang om het geld te storten als het gaat om evenementen of feesten, en doen schijnbaar altijd een stapje extra om het best mogelijke evenement te organiseren. Een voorbeeld hiervan is het kerstfeest van Kim en Kanye in 2018, dat het koppel in totaal maar liefst $ 1,3 miljoen kostte.

Het echtpaar huurde zelfs een bedrijf in om nepsneeuw te maken, dat naar verluidt ongeveer $ 350.000 dollar van de totale uitgaven opslokte. Tijdens de lockdown hield Khloe True's tweede verjaardagsfeestje echter via Zoom. Dit maakte een verandering ten opzichte van de gebruikelijke extravagante evenementen.

Het gezin geeft naar verluidt ook een groot bedrag uit aan eten, entertainment en cadeauzakjes, om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Ze hebben ook geld uitgegeven aan artikelen zoals chocolade-eieren en bloemstukken, maar sinds ze een hoger bedrag verdienden met hun nieuwe Hulu-show, konden ze nu nog meer uitgeven.

Verjaardagsfeestjes lijken ook behoorlijk grote evenementen te zijn voor de Kardashian-familie. In 2013 huurden ze een heel themapark voor Kendalls achttiende verjaardag, wat waarschijnlijk zes of zelfs miljoenen heeft gekost. Moeder van twee Kylie Jenner staat ook bekend om het geven van extravagante feestjes voor haar kinderen en het geven van een uitbundig evenement voor haar dochter, Stormi's tweede verjaardag.

Het bizarre evenement kostte naar verluidt ongeveer $ 100.000 dollar, inclusief een 'Frozen' themakamer, een tie-dye-station en attracties. Voor een tweede verjaardagsfeestje heeft Kylie beslist alles uit de kast te halen.

Sommige fans hebben echter hun bezorgdheid geuit over bepaalde elementen van hun evenementen. Laten we eens kijken wat de boot deze keer deed schudden!

Brengen de Kardashians het milieu schade toe met hun feestartikelen?

De Kardashians zijn zeker niet bang om het geld te storten als het gaat om evenementen of feesten, en doen schijnbaar altijd een stapje extra om het best mogelijke evenement te organiseren. Fans hebben echter hun bezorgdheid geuit over het feit dat sommige feestrekwisieten die ze gebruiken niet bepaald de meest milieuvriendelijke zijn. In feite hebben veel fans de familie uit elkaar gescheurd vanwege het gebruik van één specifiek item.

Een van deze feestartikelen bevat ballonnen, die de Kardashians in de loop der jaren op verschillende van hun evenementen hebben zien gebruiken - en die veel fans vaak overboord voelen.

Vaak worden hun gepubliceerde evenementen die fans op sociale media kunnen bekijken overspoeld met extravagante ballonnen, vaak in het kleurenthema van het specifieke feest. Maar waarom zijn ballonnen precies zo slecht voor het milieu?

Veel ballonnen zijn gemaakt van plastic, en zelfs ballonnen die van latex zijn gemaakt, kunnen nog maanden in beslag nemen. Terwijl ze in de omgeving rondhangen, vormen ze een bedreiging voor onze ecosystemen en dieren in het wild. Het zeeleven en andere dieren kunnen het plastic binnenkrijgen, wat vervolgens hun gezondheid kan schaden door hun spijsverteringsstelsel te blokkeren, waardoor ze uiteindelijk van de honger omkomen. Het is om deze reden dat veel fans niet blij zijn met het voorbeeld dat de familie geeft.

Naast het gebruik van niet-eco-vriendelijke items als evenementen, hebben veel fans ze ook eerder in de vuurlinie geplaatst voor hun gebruik van privéjets. Veel fans hebben beweerd dat het nutteloos is om vluchten te gebruiken voor zulke korte reizen en dat ze onnodig koolstofemissies in het milieu pompen.

Het is moeilijk te ontkennen dat de Kardashians ook een grote invloed hebben, daarom zou het gebruik van milieuvriendelijke alternatieven of het elimineren van bepaalde praktijken een goed voorbeeld zijn voor hun publiek en hen hoogstwaarschijnlijk aanmoedigen hetzelfde te doen.

Fans houden van de feestideeën, maar ze houden niet van de ballonnen

Hoewel veel evenementen die door de Kardashian's worden gehouden voor velen misschien een droom lijken, hebben sommige fans zich zorgen gemaakt over een aantal keuzes die voor de evenementen zijn gemaakt. Dus waar zijn fans precies gek op?

Het kan voor sommigen als een verrassing komen, maar sommige fans hebben een bepaalde bij in hun motorkap ontwikkeld voor het enorme aantal ballonnen dat het gezin op hun feestjes gebruikt, vooral omdat ze niet als milieuvriendelijk worden beschouwd vriendelijk en kan een risico vormen voor dieren in het wild.

In een Reddit-thread waarin het onderwerp werd besproken, schreef een fan: "Kom hier commentaar op geven. Maar weet je wat erger is dan dit? Alle ballonnen die ze gebruiken op feestjes. Dit zal tenminste snel verslechteren … die ballonnen ? Ze zullen jaren en jaren duren."

Andere fans waren het snel eens met de observatie, en een andere fan schreef terug: "Ik denk daar de hele tijd aan! Goh, het lijkt echt zo oneerlijk dat het niet uitmaakt hoeveel ik op plastic kruip en hoe lokaal gegroeid/veganistisch ik eet er zijn nog steeds mensen die duizenden ballonnen opblazen voor een Instagram-foto. Ik wou dat we allemaal meer verantwoordelijkheid namen voor onze planeet en stopten met het verheerlijken van niet-duurzame excessen:(".

Sommige fans leken echter ook niet blij met andere elementen van het feest. Een andere fan op het Reddit-forum merkte op: "Eerlijk gezegd maakt het water en de middelen die worden gestoken in het kweken van al die bloemen om in een dag weggegooid te worden me ziek. Ik vind al hun bloemstukken mooi, maar ik kan de verspilling niet rechtvaardigen".

Over het algemeen lijkt het alsof sommige Kardashian-fans willen dat het gezin milieubewuster gaat worden als het gaat om het plannen van hun evenementen - en het gaat veel verder dan alleen het decor.

Aanbevolen: