Twitter-gebruikers wisten niet dat ze naar een Usher-show keken terwijl danseres de schijnwerpers steelt

Twitter-gebruikers wisten niet dat ze naar een Usher-show keken terwijl danseres de schijnwerpers steelt
Twitter-gebruikers wisten niet dat ze naar een Usher-show keken terwijl danseres de schijnwerpers steelt
Anonim

Als er een scene stealer is in de hoofdshow, kan dat goed of slecht zijn, afhankelijk van de context. Usher heeft goed gepresteerd tijdens zijn residency-shows in Las Vegas en heeft tot december en begin januari om de rest van zijn geplande optredens te doen. Onlangs, ondanks dat het weken zijn sinds Usher's laatste show, gaat een videoclip viraal op Twitter. In de clip is een vrouw te zien die alles uit de kast ha alt met een paal, eromheen danst en het publiek en de mannen die deel uitmaakten van de voorstelling boeit.

Twittergebruikers die de video tegenkwamen, waren onder de indruk van de bewegingen van de getalenteerde vrouw. Ze waren zo dol op haar dansen dat ze een paar horloges nodig hadden om te beseffen dat ze niet de hoofdact was. Misschien zou Usher niet eens boos zijn dat ze de show stal.

Twitter-gebruiker @kailahdee, die de bijna 400.000 bekeken clip plaatste, noemde de danseres, wiens Instagram in de antwoordthreads staat. Ze gaat door Isis the Goddess online, echte naam Keanua Ivana Washington, en zij is de echte deal. Ze is niet alleen een professionele danseres, maar ze is ook een personal trainer, geeft paaldanslessen en heeft een behoorlijke aanhang op Instagram. Gezien haar vertrouwen in haar talent en uiterlijk, heeft ze ook een OnlyFans, met een verrassend laag aantal van 40 abonnees.

Vanwege hoe waanzinnig getalenteerd Washington is, vroegen Twitter-gebruikers zich af waarom paaldansen geen Olympische sport is. Logischerwijs is het, hoewel het een sport is, in verband gebracht met de seksindustrie, zoals @twixseok aangeeft. Paaldansen werd echter overwogen, maar haalde de cut niet op de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Eén gebruiker merkte op dat er een wereldwijde paaldanswedstrijd is, en Washington is absoluut een perfecte kandidaat om deel te nemen als ze daartoe in staat is.

Fans van haar vroegen gekscherend of ze Usher goed betaald om mee te gaan met het idee dat ze het grootste deel van de residentie in Las Vegas zou zijn. Anderen trollden ook met de vermelding van Usher bucks, die de zanger in het verleden kritiek heeft gekregen.

Het feit dat Usher de aandacht van de mannelijke dansers moest trekken om door te gaan met de show, is de kers op de taart voor het optreden van Washington. Is het hen echter echt kwalijk te nemen? Als december komt, kan Usher beter aantekeningen maken over hoe hij zijn publiek in hem kan laten investeren, anders neemt Washington het over met haar eigen residentie in Las Vegas.

Aanbevolen: