HBO Max-gebruikers dreigen hun abonnement op te zeggen via 'The Prince

HBO Max-gebruikers dreigen hun abonnement op te zeggen via 'The Prince
HBO Max-gebruikers dreigen hun abonnement op te zeggen via 'The Prince
Anonim

HBO Max' langverwachte show The Prince is gearriveerd en HBO Max-gebruikers kunnen niet meer walgen. Na de release ontstonden er snel controverses over de plots en personages, vooral vanwege de weergave van de koninklijke familie.

Na de première werd het universeel gepand door critici die onder andere beweren dat het misschien te controversieel is voor een jong publiek. Tom Sykes van The Daily Beast schreef een recensie met de titel HBO's nieuwe geanimeerde koninklijke satire 'The Prince' is smakeloos en, serieuzer, zelfs niet grappig.

Twitter is het daarmee eens, en veel gebruikers hebben gezegd dat ze HBO Max zullen annuleren vanwege deze show.

Oorspronkelijk gepland voor de première in de late lente, werd The Prince uitgesteld tot juli na het nieuws van de dood van prins Phillip in april 2021. Prins Phillip wordt in de show geportretteerd door Beauty and the Beast-acteur Dan Stevens.

De serie gaat over prins George, de oudste zoon van prins William en Kate Middleton, die het leven van alle leden van de koninklijke familie moeilijk maakt. Tot de personages van de show behoren ook Meghan Markle, prins Harry, prins Charles en prinses Charlotte.

De meerderheid van de beroemdheden die voor deze rollen zijn gecast, hebben in het verleden allemaal opmerkelijke rollen gehad. De twee bekendste van de serie zijn echter Orlando Bloom en Sophie Turner, die prins Harry en prinses Charlotte vertolken. Producers castten de twee in 2020.

Bloom en Turner hebben ook de meeste kritiek gekregen voor hun rollen vanwege hun verzoeken om het leven van hun kinderen privé te houden.

Mensen zijn sindsdien doorgegaan met de acteurs op Twitter, en zijn doorgegaan met het beschuldigen van de acteurs van hypocrisie en het uiten van schaamte over hun keuze om in deze show te zijn.

Show-maker Gary Janetti heeft sinds 2020 meerdere video's op zijn Instagram over de show geplaatst. Hij plaatste ook een video van het personage van Turner in 2020, die aanvankelijk positieve recensies van fans ontving.

Alle afleveringen van het eerste seizoen zijn momenteel beschikbaar om te streamen op HBO Max. Vanaf deze publicatie is er geen woord over de status van de vernieuwing van de show. Geen leden van de koninklijke familie hebben gereageerd op deze show of de afbeeldingen van elk personage.

Aanbevolen: