Kan Christina Ricci de nieuwe Matrix-film redden? Reddit-gebruikers hebben hun zegje

Kan Christina Ricci de nieuwe Matrix-film redden? Reddit-gebruikers hebben hun zegje
Kan Christina Ricci de nieuwe Matrix-film redden? Reddit-gebruikers hebben hun zegje
Anonim

The Matrix 4 werd aangekondigd in augustus 2019 en wordt nu verwacht in december 2021.

Er is niet veel bekend over de nieuwe film, maar onlangs werd aangekondigd dat Christina Ricci zich bij de cast voegde, en Reddit-gebruikers hadden daar veel over te zeggen.

The Matrix is een sciencefiction-actiefilm die in 1999 werd uitgebracht en meteen een hit werd en een van de meest winstgevende films van het jaar werd, evenals een van de best scorende films aller tijden. Het produceerde veel gedenkwaardige scènes en wordt nog steeds geprezen als een van de meest invloedrijke films in de geschiedenis.

Filmliefhebbers hadden over het algemeen gemengde reacties op sociale media over de aankondiging van de franchise dat ze doorgaan met weer een nieuwe film.

Velen waren het erover eens dat de franchise had moeten stoppen terwijl hij vooruit was, aangezien het derde deel, The Matrix Revolutions, relatief laag werd beoordeeld in vergelijking met de eerste film.

Inderdaad, veel filmfans zijn het erover eens dat de meeste sequels hun voorgangers niet kunnen overtreffen.

De nieuwe aankondiging dat Christina Ricci is toegevoegd aan de cast van The Matrix 4 had de film de gedachten van sommige fans doen veranderen, die opgewonden waren om haar naam op de selectie te zien, maar zelfs sommige van die gebruikers leken nog steeds moe van de komende film. Velen gingen naar Reddit om hun gemengde gevoelens te uiten.

Reddit-gebruiker HatefulDan verklaarde: "Nou, ik kijk nu super zeker. Ik hou van haar."

Gebruiker GameOfThrowsnz verklaarde: "Ik hoop dat het schrijven het recht doet. Je kunt een slecht script niet repareren met geweldige acteurs."

Een andere gebruiker, DeapVally, schreef: "Er is absoluut niets indrukwekkends aan namen op een castlijst als het script eenwordt. En ik zal graag al het geld dat ik in de wereld heb op dat wezen plaatsen de zaak. Dit wordt geen film. Het wordt een geldklopperij."

Ricci voegt zich bij de cast van The Matrix 4, met veel originele acteurs uit de film, waaronder Keanu Reeves, Jada Pinkett-Smith en Carrie-Anne Moss, evenals nieuwe gezichten in de franchise. Enkele opmerkelijke acteurs die voor het eerst in het universum zullen verschijnen, zijn onder meer Neil Patrick Harris van How I Met Your Mother, actrice Priyanka Chopra Jonas en Aquaman-acteur Yahya Abdul-Mateen II.

Ricci is vooral bekend van haar rol als het iconische personage Wednesday Addams in The Addams Family. Ze kreeg ook lovende kritieken voor haar rollen in Sleepy Hollow en Monster. Ricci is een favoriet bij de fans en heeft vele prijzen gewonnen om dat te bewijzen.

Kan ze voorkomen dat de film The Matrix 4 zich net als zijn voorganger afspeelt? We zullen allemaal te weten komen wanneer de film in december debuteert.

Aanbevolen: