Fans op Twitter hebben zojuist onthuld dat ze deze 'Big Bang' en 'Criminal Minds' crossover wilden

Inhoudsopgave:

Fans op Twitter hebben zojuist onthuld dat ze deze 'Big Bang' en 'Criminal Minds' crossover wilden
Fans op Twitter hebben zojuist onthuld dat ze deze 'Big Bang' en 'Criminal Minds' crossover wilden
Anonim

CBS heeft serieus succes geboekt als het gaat om zijn programmering. In termen van iconische shows, 'Big Bang Theory' als daarboven, gemaakt door Chuck Lorre, zou de show vandaag nog steeds kunnen worden uitgezonden, met 12 seizoenen en 279 afleveringen.

Een ander genre, 'Criminal Minds' is een andere klassieker voor het netwerk.

De show is aan de gang, met 15 seizoenen en 324 afleveringen.

Natuurlijk hebben fans een aantal vergelijkingen gemaakt tussen de shows door de jaren heen.

Een daarvan is een strijd van IQ-niveaus tussen Sheldon Cooper en Spencer Reid. Beiden delen een IQ van 187 en laten we zeggen dat hun botsende persoonlijkheden geweldige tv zouden opleveren.

Op platforms als Twitter, Quora en Reddit zijn fans al aan het discussiëren hoe het tussen de twee zou aflopen.

Spencer en Sheldon verenigen zich

Twitter heeft gesproken en volgens fans zou het magisch zijn om deze twee samen te zien.

Reddit-gebruikers namen deel aan een discussie en gaven hun mening over wie er zou winnen in een schaakwedstrijd. Volgens fans zou Dr. Spencer Reid het mee naar huis nemen.

"Spencer zou de vloer met hem aanvegen."

Fans zouden ook het potentieel bespreken om de twee samen in een kamer te zien. Laten we zeggen dat, gezien hun persoonlijkheid, met elkaar opschieten geen garantie zou zijn. Quora-gebruikers stemden in.

"Mijn gok is dat er een grote hoeveelheid verbazingwekkende geweldigheid zal gebeuren!!! Met beide een IQ van 187 en een uitstekende hoeveelheid feiten en dat soort dingen, zouden ze waarschijnlijk gewoon al hun kennis combineren en een wandelende computer (min of meer)!!!"

Anderen lijken te denken dat de relatie niet zou werken.

"Reid en Sheldon zijn als dag en nacht autisten. Reid is meer gereserveerd, terwijl Sheldon meer gezellig en extravert is (of probeert te zijn). Reid zou zich terugtrekken uit Sheldon vanwege Sheldon's onbezonnenheid."

"Sheldon begrijpt niet echt hoe onaangenaam hij soms is en Reid is misschien degene die dat doet. Reid is zich zeer bewust van persoonlijke grenzen, terwijl Sheldon dat niet is."

Het zou een interessant scenario zijn en een scenario dat de fans nog steeds duidelijk willen zien, zelfs nu 'Big Bang' ten einde loopt.

In werkelijkheid zijn er veel Sheldon-verhaallijnen die fans door de jaren heen wilden zien.

Ik hoop dat er in de toekomst een reboot plaatsvindt!

Aanbevolen: