Fans wilden dat Robin Williams deze rol had gespeeld in 'Harry Potter

Inhoudsopgave:

Fans wilden dat Robin Williams deze rol had gespeeld in 'Harry Potter
Fans wilden dat Robin Williams deze rol had gespeeld in 'Harry Potter
Anonim

Een van de meest uitzonderlijke dingen aan de ' Harry Potter'-films, toen ze in 2001 begonnen, was absoluut de jonge cast die wereldwijde supersterren werd en opgroeide met het brengen van de franchise tot leven. De films zouden compleet anders zijn als een van de cast was veranderd - maar dat weerhoudt fans er niet van om te wensen dat Robin Williams een deel van de franchise was geweest.

Acteur Robin Williams met glassws
Acteur Robin Williams met glassws

Harry, Ron, Hermione en de omringende personages waren allemaal perfect gecast voor de franchise van acht films, en niemand kan ontkennen dat de volwassenen ook uitstekend waren, zoals Alan Rickman, die volgens fans een Oscar verdiende voor elke rol die hij in zijn carrière speelde, was een perfecte keuze voor Severus Sneep.

Het is veilig om te zeggen dat iedereen van de 'Harry Potter'-cast geweldig werk heeft geleverd door de personages tot leven te brengen zoals ze zijn in de enorm beroemde boeken.

Een deel van de perfecte castingkeuzes voor 'Harry Potter' was een Britse regel. Met andere woorden, alleen Britse acteurs mochten in de rollen, en de regel was zo ernstig dat de Amerikaanse regisseur Chris Columbus zijn dochter in een kleine rol liet casten in 'Harry Potter', maar ze mocht niet spreken omdat ze niet Brits.

Dezelfde regel die de dochter van Columbus het zwijgen oplegde, leidde er ook toe dat Robin Williams werd afgewezen voor de film.

Fans wilden Robin Williams als dit 'Harry Potter'-personage

Deze alleen-Brits regel betekende dat favorieten uit de States geen schijn van kans maakten. Zoals verwacht werd het internet gek toen het ontdekte dat Robin Williams was afgewezen voor 'Harry Potter', en dit nieuws bracht sub-Reddit ertoe om personages te bespreken waarvoor Robin Williams perfect zou zijn geweest, als hij in de 'Harry Potter'-films was gecast..

Robin Williams - Hagrid - Harry Potter
Robin Williams - Hagrid - Harry Potter

Robin Williams wilde Hagrid spelen, en onmiskenbaar zou de Jumanji-acteur, die zachtaardig leek, mensen op hun gemak liet voelen in zijn aanwezigheid en graag mensen aan het lachen maakte, de perfecte Hagrid zijn geweest.

Maar het is ook moeilijk voor te stellen dat iemand anders dan Robbie Coltrane de zachte halfreus speelt, aangezien hij ook die acteur was die 'Harry Potter'-auteur J. K. Rowling had ook Hagrid in gedachten.

Verrassend genoeg is er nog een personage waarvan fans denken dat Robin Williams perfect zou zijn geweest - Professor Perkamentus.

"Ik kon [Robin Williams] zien als Hagrid of Perkamentus," begon een Redditor, wat een ander ertoe bracht het oneens te zijn, en zei dat Williams een slechte Perkamentus zou hebben gemaakt.

"Maar [Williams] had die twinkeling in zijn ogen waarvan Perkamentus werd beschreven dat hij had," merkte een Redditor op, "en ik kon me voorstellen dat hij meestal luchtig was, maar eng werd bij de ZELDZAME gelegenheden dat hij moest neerleggen (zoals bij het vechten tegen Voldemort of het ondervragen van Barto Krenck, niet "rustig" Harry vragen of hij zijn naam in de Vuurbeker had gezet)."

"Waarom niet Lupos?" de ene Redditor reageerde op de andere die zei dat ze zich Williams niet konden voorstellen als de professor Verweer tegen de Zwarte Kunsten uit de derde 'Harry Potter'-film.

"Heb je Dead Poets Society gezien? Of zelfs Good Will Hunting? Zijn vertolking van een mentor met inzicht in de pijn die de wereld een persoon kan doen, maakt hem geweldig voor de rol van de onwillige weerwolf!"

Zou Robin Williams dit personage uit de 'Harry Potter'-boeken kunnen spelen?

Robin Williams was berucht omdat hij het publiek aan het lachen maakte tot het huilde. Zijn non-stop geest bracht miljoenen vreugde. Hij beheerste de vaardigheid van komische timing en wist hoe hij een onberispelijke slapstick-achtige routine moest uitvoeren.

Een van zijn beste optredens is die van Mrs. Doubtfire, waarin de vader probeert terug te keren naar zijn kinderen door zichzelf te vermommen als oppas.

Mrs Doubtfire Cast poseerde voor een witte achtergrond
Mrs Doubtfire Cast poseerde voor een witte achtergrond

Fans zijn gewend om Robin Williams te zien in de rol van de held (Jumanji, Hook), de leraar of gids (Good Will Hunting, Dead Poet's Society) of de sympathieke grappende stem van de rede (Aladdin) - maar die van Robin Williams talenten lagen er beslist in om mensen aan het lachen te maken, wat suggereert dat hij een briljante Foppe zou zijn geweest als ze maar de klopgeest hadden gehad met een voorliefde voor grappen en het opwinden van studenten uit de 'Harry Potter'-boeken in de films.

Maar Robin Williams zou natuurlijk hebben uitgeblonken in elke rol in de 'Harry Potter'-films, maar hij verdiende absoluut een hoofdrol. Hij zou ongetwijfeld een goede Perkamentus zijn geweest, vooral als Perkamentus in de films een beetje meer trouw was gebleven aan de boeken, waar Perkamentus ongetwijfeld eigenzinniger en vreemder is.

Het is echter iets dat fans nooit zullen zien, en denken aan Robin Williams is altijd bitterzoet, want hij wordt nog steeds erg gemist en zal voor altijd herinnerd worden als de acteur die de wereld zoveel vreugde bracht.

Aanbevolen: