Donald Glover zou nog een MCU-cameo hebben

Inhoudsopgave:

Donald Glover zou nog een MCU-cameo hebben
Donald Glover zou nog een MCU-cameo hebben
Anonim

Als je kijkt naar het landschap van populaire artiesten, zijn er maar weinig die een publiek kunnen boeien terwijl ze lovende kritieken krijgen zoals Donald Glover dat kan. De man heeft uitzonderlijke muziek uitgebracht, speelde in uitstekende tv-shows en heeft succesvolle films verankerd tijdens zijn tijd in de entertainment.

In 2017 maakte Glover zijn MCU-debuut in de film Spider-Man: Homecoming, iets waar fans gek van werden. De implicaties van zijn karakter in de MCU waren immens, en fans hoopten hem terug te zien keren in Far From Home. Dit is echter nooit gebeurd.

Dus, waarom is Donald Glover weggelaten uit Spider-Man: Far From Home? Laten we eens kijken wat de filmmakers erover te zeggen hadden.

Donald Glover is een toptalent

Sommige mensen in het bedrijf kunnen het letterlijk allemaal, en er is misschien geen beter voorbeeld hiervan dan Donald Glover. Een getalenteerde muzikant nodig om een hit compleet te maken met sociaal commentaar? Neem Donald Glover. Een hilarische acteur nodig voor een populaire tv-show? Neem Donald Glover. Een sterke lead nodig voor een film? Je weet wie je moet bellen.

Glover's carrière was uitzonderlijk om te zien ontvouwen, en hij lijkt alleen maar beter te worden met elk uitje in elk respectief gebied van entertainment waarin hij kiest om in te werken. Hij is een zeldzaam talent, en daarom hebben fans erover gesproken hun waardering voor wat hij op tafel brengt.

Natuurlijk was een getalenteerde artiest zoals hij voorbestemd voor een ontmoeting met een grote filmfranchise, en de MCU verspilde geen tijd om hem aan boord te krijgen met de juiste rol.

Hij verscheen in 'Spider-Man: Homecoming'

Betrokken raken bij de MCU is meestal een verstandige zet voor een grote artiest, omdat ze dit soms kunnen veranderen in een terugkerende rol die hen in de mainstream houdt terwijl ze toch betaald worden. In 2017 verscheen Donald Glover als Aaron Davis in Spider-Man: Homecoming, tot grote verbazing en vreugde van MCU-fans.

Het was niet alleen geweldig voor de franchise om de getalenteerde Glover aan hun selectie toe te voegen, maar de implicaties van zijn aanwezigheid in de buurt betekenden veel meer dan gewone fans beseften. Aaron Davis is de oom van Miles Morales, die op een gegeven moment absoluut de kudde zou kunnen betreden. Miles is een van de meest geliefde Spider-Men aller tijden, en Glover's Davis is de toegangspoort om hem binnen te halen.

In het verleden had Glover campagne gevoerd om zijn eigen Spider-Man-project te maken, en de regisseur van Homecoming, Jon Watts, wilde hem vanaf het begin in de film. Toen hij eenmaal aan boord was, had Watts een geweldige tijd samen met de getalenteerde acteur.

“Het was leuk om met die ideeën te komen en er met Donald over te praten. Je weet nooit wat waar gaat gebeuren in een film als deze', zei Watts.

Vanwege Glover's verschijning in Homecoming, waren fans optimistisch dat hij zou verschijnen in Far From Home, maar dit is nooit gebeurd.

Hij zou in 'Spider-Man: Far From Home' spelen

Glover niet in Far From Home was destijds een merkwaardige omissie, maar de schrijvers van de film hadden hun redenen om de getalenteerde acteur uit te sluiten.

Volgens schrijver Chris McKenna: Dat hebben we zeker overwogen. We dachten beslist: 'Wat zou het geweldig zijn om Aaron Davis weer terug te brengen.' Andere overwegingen spelen een rol. We gingen die weg een beetje in, toen bracht de film echt zo weinig tijd door in Queens en komt hij vrij snel in Europa aan. Sommige ideeën moet je gewoon opgeven.”

“Daar kwam het echt op neer. We hielden van dat karakter en we wilden het doen, maar we wilden gewoon weg uit New York en zo snel mogelijk op reis gaan. Er waren verschillende dingen die we graag in New York hadden willen doen voordat hij vertrok, maar we hadden gewoon geen tijd”, voegde co-schrijver Erik Sommers eraan toe.

Het is jammer dat de cameo niet kon plaatsvinden, omdat het een nieuwe laag zou hebben toegevoegd aan het kleinere verhaal van Aaron en tegelijkertijd de basis zou hebben gelegd voor Miles Morales om zijn MCU-debuut in de nabije toekomst te maken. Echter, gezien het feit dat de film een kritisch en commercieel succes was, kunnen we niet in tegen de beslissing die werd genomen.

Spider-Man: No Way Home komt later dit jaar uit en er is hoop dat Glover terugkeert naar de MCU en dat Miles ook verschijnt. De film heeft onbegrensde mogelijkheden, vooral omdat het Multiversum volledig in het spel is na de gebeurtenissen van Loki en WandaVision. Onnodig te zeggen dat het een opwindende tijd is om fan te zijn van de MCU.

Aanbevolen: