Donald Glover hints naar een community-film Hier is een verlanglijst voor fans

Donald Glover hints naar een community-film Hier is een verlanglijst voor fans
Donald Glover hints naar een community-film Hier is een verlanglijst voor fans
Anonim

Zes seizoenen en een film? Fans van de tv-show Community hebben gebeden voor een sprankje hoop en Donald Glover gaf hen precies dat tijdens een cast Q&A, die volgde op een Table Read van seizoen 5, aflevering 4: "Cooperative Polygraphy."

De cast kwam ook samen voor een Zoom-oproep als onderdeel van de Darkest Timeline-podcast met Ken Jeong en Joel McHale.

Glover kwam meteen met een idee voor een mogelijke Community-film.

Community-fans rouwden om het verlies van Glover's personage Troy Barnes uit de show in S5E05, toen hij de wereld rond zeilde om nooit meer gezien te worden.

Glovers idee is gebaseerd op Troy's beste vriend Abed Nadir (gespeeld door Danny Pudi) die op volle zee naar hem zoekt.

Met dat als uitgangspunt, hier is het verlanglijstje van een fan voor deze potentiële speelfilm. Laten we het gemeenschap noemen: Troje en Abed in de oceaan.

Afbeelding
Afbeelding

Allereerst zou geen enkele Community-film compleet zijn zonder de cast van het hele ensemble. De relatie tussen Troy en Abed is verreweg de belangrijkste van de show, en een belangrijke reden waarom de show stopte nadat Troy uit het verhaal was geschreven. Abed heeft echter de hulp van zijn vrienden nodig om Troje te vinden.

Met Abed als onze kapitein zou Jeff Winger (Joel McHale) een natuurlijke eerste stuurman zijn. Annie Edison (Alison Brie) heeft de intelligentie om onze hoofdingenieur te zijn. Shirley Bennett's (Yvette Nicole Brown) ervaring met het runnen van een broodjeszaak maakt haar onze kok. En gezien Britta Perry's (Gillian Jacobs) obsessie om therapeut te worden, glijdt ze mooi in de medische rol.

Alvorens uit te varen, wordt de bemanning overgehaald om een Greendale College-les te volgen en hen alles te leren wat ze moeten weten over

Alles lijkt in eerste instantie te gaan zoals gepland, maar toen een voorteken: Ben Chang (Ken Jeong) sloop aan boord van het schip als een opberger.

Plots schommelt het schip hevig. Star-Burns en Magnitude zeilen naar onze helden met hun verfkanonnen boven hun hoofd - Pop Pop. Maar dit is niet zomaar een aflevering van Community met een paintballthema. Leonard en Garrett proberen met geweld aan boord te gaan en het schip in te nemen. Uiteindelijk zouden onze helden deze aanval afslaan, om vervolgens te stuiten op een armada van City College-schepen, die Troje hadden gegijzeld.

Ondertussen is Abed op een zijspoor geraakt. Overweldigd door de emotie van de emotie en niet in staat om het te verwerken, verdiept hij zich in het opnemen van een documentaire over deze verfstrijd aan boord van zijn schip, een vervolg op zijn documentaire in Ken Burns-stijl van S3E14 "Pillows and Blankets."

Afbeelding
Afbeelding

Op dit punt houdt Jeff een opzwepende toespraak tot zijn vrienden, waarin hij hen eraan herinnert waarom het belangrijk is om de kwaadaardige City College-armada te verslaan en hun studiegroeplid mee naar huis te nemen.

En net als we het climax-gevechtsscène naderen, ga je naar Dean Pelton (Jim Rash), om een aankondiging te doen over de registratie voor volgend semester terwijl je een enorm ongepaste outfit draagt.

Er steekt een storm op boven de armada van het City College. Onheilspellend verschijnt een gezicht in de donkere wolken boven - Pierce Hawthorne (Chevy Chase). Pierce was van plan in te grijpen en hun reddingsmissie te verijdelen, maar op het laatste moment verandert hij van gedachten door bliksemschichten af te vuren op de schepen van City College.

Eindelijk, met de lucht rood geverfd in de gloed van een zonsopgang, claimen onze helden de overwinning. Troy en Abed worden herenigd met hun klassieke handdruk - beste vrienden eindelijk weer samen.

De credits rollen, maar niet zonder een bonusaflevering van Troy and Abed in the Morning.

SixSeasonsAndAMovie

Aanbevolen: