Santa Clarita Diet' had enorme plannen voor seizoen 4 voordat het werd geannuleerd

Inhoudsopgave:

Santa Clarita Diet' had enorme plannen voor seizoen 4 voordat het werd geannuleerd
Santa Clarita Diet' had enorme plannen voor seizoen 4 voordat het werd geannuleerd
Anonim

Zo nu en dan kan een serie een nieuwe kijk op dingen krijgen en een publiek vinden dat zowel ontvankelijk als waarderend is. In 2017 bleek Santa Clarita Diet dit soort show te zijn voor Netflix, en de serie kon succesvol draaien op het streamingplatform.

Ondanks het succes dat de serie had, kwam er een vroegtijdig einde aan met nog genoeg verhalen te vertellen. Dit was een enorme klap voor de fans, die meer van Joel en Sheila wilden. Het blijkt dat de maker van de show geweldige plannen had voor een vierde seizoen.

Laten we eens kijken naar wat er had kunnen zijn met het Santa Clarita-dieet!

De show had 3 succesvolle seizoenen

Dieetscène van Santa Clarita
Dieetscène van Santa Clarita

Het concept van een romantische komedieserie met zombies lijkt een bizar uitgangspunt, maar het v alt niet te ontkennen dat Santa Clarita Diet uitzonderlijk werk heeft geleverd met zijn schrijven, humor en karakterontwikkeling. Voeg daar fantastische leads aan toe, zoals Timothy Olyphant en Drew Barrymore, en je hebt een succesvolle show waar fans al snel verliefd op werden.

De serie maakte zijn debuut op Netflix in 2017, en het duurde niet lang voordat mensen afstemden en zagen wat er in de wereld aan de hand zou kunnen zijn in deze bizarre serie. In tegenstelling tot het vinden van iets dat veel te veel moeite deed om genres samen te voegen, ontdekten kijkers een show die al vroeg een goede balans vond en die een heleboel hart had.

Dankzij het succes van het eerste seizoen kwam Santa Clarita Diet terug voor nog eens twee seizoenen. Hierdoor konden de schrijvers de personages nog meer uitdiepen en een aantal interessante rimpelingen toevoegen aan wat al was vastgesteld in het debuutseizoen van de show. Op hun beurt verslonden fans de show en wachtten geduldig op het goede nieuws dat er een seizoen vier zou komen.

In plaats daarvan kwam er een vroegtijdig einde aan de serie nadat het derde seizoen debuteerde. Dit was een verpletterende klap voor de fans en voor de mensen die de show tot leven brachten. Er was nog genoeg verhaal te vertellen, en in plaats van het allemaal te zien gebeuren, moesten fans hun eigen conclusies trekken.

Seizoen 4 zou geweldig zijn geweest

Santa Clarita Dieet Joel en Sheila
Santa Clarita Dieet Joel en Sheila

Het ongelukkige aan het einde van de show is het feit dat seizoen vier fantastisch zou zijn. Niet alleen zou een vierde seizoen het verhaal verder hebben ontwikkeld, maar het had de serie kunnen afronden, als de schrijvers hadden geweten dat het hun laatste keer was dat ze met deze personages werkten.

Toen hij sprak over de annulering van de show, zou de maker van de serie, Victor Fresco, LADBible vertellen over de plannen die hij had voor een vierde seizoen, en deze ideeën zouden geweldig zijn geweest om te zien.

Wat betreft wat er zou gebeuren tijdens een vierde seizoen, onthulde Fresco: We hadden een relatie tussen Abby en Eric die aan het einde van de serie in iets interessants veranderde. Om Abby nu te zien als een jager op de ondoden, aangezien haar beide ouders nu ondood zijn.'

“We dachten dat het leuk zou zijn om een seizoen met Joel en Sheila in hetzelfde schuitje te doen – hoe dat eruit zou zien. Ik heb het gevoel dat dit beter zou zijn voor ons en ook voor onze fans, vervolgde hij.

Fresco zou ook praten over een contrast in persoonlijkheden tussen Joel en Sheila, wat zo leuk zou zijn geweest om op het kleine scherm te zien. In plaats daarvan zullen fans zich gewoon moeten afvragen wat er met de show had kunnen zijn.

Iedereen wil de show terug

Santa Clarita Dieetpaar
Santa Clarita Dieetpaar

Fans willen niet alleen dat de show nog een laatste seizoen terugkomt, maar zelfs de mensen die de show maken willen hem ook terug.

Fresco vertelde LADBible: "Dat is iets waarvan ik denk dat we het allemaal zouden willen doen als iedereen beschikbaar was. Emotioneel zou iedereen in de show graag een soort afsluiting doen."

“Er waren online petities. Honderdduizenden mensen tekenden. Ik voelde me slecht omdat het jouw taak als schrijver is om mensen emotioneel in je show te laten investeren. Dat deden we en toen werd het kleed onder hen vandaan getrokken. Het was moeilijk om te verwerken', zei Fresco over de poging van de fans om de show terug te krijgen.

Zoals het er nu uitziet, moet de show nog een afscheidsseizoen krijgen, en het is heel goed mogelijk dat dit nooit zal gebeuren. Hoe jammer dat ook is, het is nog steeds geruststellend om te weten dat de drie seizoenen van de show geweldig zijn en dat de maker van de show achter de fans staat.

Aanbevolen: