Dit zijn wij'-fans kennen deze verborgen geheimen over de show niet

Inhoudsopgave:

Dit zijn wij'-fans kennen deze verborgen geheimen over de show niet
Dit zijn wij'-fans kennen deze verborgen geheimen over de show niet
Anonim

This is Us, het revolutionaire televisiedrama dat NBC's best beoordeelde show is geworden, gedijt op plotwendingen en geheimen. Kijkers zijn verslaafd geraakt aan het epische verhaal, terwijl scenarioschrijver en uitvoerend producent Dan Fogelman (Cars, Tangled and Crazy, Stupid, Love) hen week na week naar binnen sleept en hen naar hartenlust trekt.

Het is dan ook geen verrassing dat Fogelman in bijna elke aflevering kleine hints achterlaat over de toekomst van elk personage. Het is ook niet verwonderlijk dat de show veel veranderingen onderging voordat de piloot zelfs werd uitgezonden.

Het is tijd om de geheimen in het plot te onderzoeken en te onthullen hoe This is Us de hitserie is geworden die het nu is.

Geheimen verweven in het plot over de toekomst van Kate en Toby

This is Us-fans weten al dat een groot deel van seizoen 4 zich richt op de spanning tussen Kate en Toby. Toby is aan het afvallen en concentreert zich op zijn Crossfit-lessen, terwijl Kate afziet van haar reis naar gewichtsverlies vanwege de stress van de nieuwe moeder. Hoewel Kate ermee instemt Toby te steunen, zijn zijn slanke figuur en "Popeye-armen" het onderwerp van veel argumenten geworden.

In seizoen 4, aflevering 6, ha alt Toby bijvoorbeeld een paar van zijn oude broek tevoorschijn met de bedoeling ze te doneren. Kate waarschuwt hem om ze weg te gooien, een opmerking waar Toby de rest van de dag stilletjes op zit te wachten. Hoewel het paar het aan het einde van de aflevering weer goedmaakt, geeft dit kleine gevecht aan dat het conflict nog niet volledig is opgelost.

Gedurende de rest van het seizoen blijven Toby en Kate scherp. In aflevering 9 bekent Kate aan Beth dat ze 'Crossfit Toby' niet leuk vindt. Dan ziet Kate sms'jes op Toby's telefoon.

In een groepschat met mede-Crossfit-leden schreef Toby: "Ik probeer er overheen te komen, maar het is moeilijk." Een andere vrouw, genaamd "Lady Kryptonite" in zijn telefoon, schreef terug: "Laat haar je niet naar beneden halen. Hier voor jou.”

Afbeelding
Afbeelding

In het flashback-gedeelte van de aflevering is misschien nog iets veelzeggender onthuld. Kate wordt getoond terwijl ze de vrijlatingspapieren van de politie ondertekent nadat verschillende agenten haar moeder naar het familiehuisje hebben gebracht. In een close-up is de naam "Kate Pearson" te zien op de kranten, in plaats van "Kate Damon."

Is het gebruik van Kate's meisjesnaam dat zij en Toby op het punt staan te gaan scheiden? Hoewel de show bekend staat om het veelvuldige gebruik van misleiding, kan deze kleine hint later een enorm symbool worden.

Randall had vroeger een andere persoonlijkheid, "Dit zijn wij" had vroeger een andere naam

In het originele pilotscript verschilde Randalls persoonlijkheid van degene die kijkers leerden kennen en waarderen. Hij leek veel meer te worstelen met angst en depressie.

Dit werd onthuld in de inleidende scène van Randall, waarin hij in zijn torenhoge hoekkantoor zit. Een van zijn assistenten klopt op zijn deur.

"Heb je even, baas?" vraagt de assistent. Randall lijkt het druk te hebben, maar de rest van zijn collega's komen toch binnen en verrassen hem met een taart voor zijn 36e verjaardag.

"Oh nee, alsjeblieft niet--" zegt hij, voordat hij wordt onderbroken door een refrein van "Happy Birthday." In de actie schreef Fogelman vervolgens: "Randall overweegt uit het raam van het 45e verhaal te springen."

In de pilot-aflevering die werd uitgezonden, is Randalls persoonlijkheid heel anders. Hij glimlachte en lachte toen zijn collega's binnenkwamen en toonde zijn waardering voor het gebaar. Deze eenvoudige verandering beeldde een Randall uit die wat gemakkelijker in de omgang was en zich op zijn gemak voelde in zijn werk.

Afbeelding
Afbeelding

Dan Fogelman heeft ook iets anders veranderd; This is Us heette oorspronkelijk 36. Dit zinspeelde op de leeftijd van Kate, Kevin, Randall en Jack in de pilot. Fogelman onthulde echter dat het slechts een werktitel was.

"Ik vond het niet leuk", zei hij in een interview met Glamour. "Ik had een reeks films gemaakt waar ik ze nooit een titel had gegeven en niemand kan het eens worden over de titel. Ik gooide er 36 op, en toen vond ik het nooit leuk. Niemand vond het ooit leuk.”

Gelukkig belandde Fogelman op een betere titel op de weg. "Ik kwam met This is Us, denk ik, toen ik in de redactie zat", zei hij. "Ik besloot dat ik het er leuk uitzag aan het begin [van de show] en ik heb het daar neergezet. Maar er was veel discussie over wat de titel zou worden.”

Fogelman onthulde ook dat de cliffhangers waar het publiek naar uitkijkt zorgvuldig zijn geplaatst. Volgens hem vroeg NBC hem om cliffhangers te creëren rond de kersttijd, precies wanneer de show zou pauzeren.

Toch beweerde Fogelman dat de suggesties van NBC voor de show "een beetje klein en slim waren". Met andere woorden, ze hebben de neiging om de meeste verhalen aan de meester over te laten.

Aanbevolen: