15 Dingen die echt gebeurden op de set van dit zijn wij

Inhoudsopgave:

15 Dingen die echt gebeurden op de set van dit zijn wij
15 Dingen die echt gebeurden op de set van dit zijn wij
Anonim

This Is Us is ons favoriete familiedrama, draait sinds 2016 op het NBC-netwerk en is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen. De serie, gemaakt door Dan Fogelman, volgt het leven van een hecht gezin van vijf, terwijl ze omgaan met tegenslagen, trauma's en persoonlijke groei.

Met ongeveer 15 miljoen kijkers die elk seizoen afstemden om naar te kijken, heeft de show een groot succes gekend en is hij vergeleken met de televisieklassiekers Parenthood en Six Feet Under.

Het creëren van een succesvol drama dat meerdere decennia beslaat, is geen sinecure, en er wordt achter de schermen veel werk verzet om ervoor te zorgen dat het eindproduct onberispelijk is. Van kostuumselectie tot make-up tot setproductie, elk element is belangrijk bij het maken van een dramatische serie. Als je net zoveel van de Pearson-familie houdt als wij, bekijk dan de 15 dingen die daadwerkelijk op de set van This Is Us zijn gebeurd.

15 Chrissy Metz zingt echt in de show

Chrissy Metz
Chrissy Metz

Mandy Moore is niet de enige getalenteerde zangeres in de show! Actrice Chrissy Metz, die Kate speelt, gebruikt haar echte stem in alle zangscènes van de show. Ze zong zelfs voordat ze begon met acteren, en zingt voor de jazzband Chrissy Metz And The Vapors.

14 Acteur Justin Hartley is getrouwd op de set van Kevin's revalidatie

Justin Hartley
Justin Hartley

Weet je nog dat Kevin naar de afkickkliniek ging in het meest idyllische behandelcentrum ooit? De scènes werden gefilmd op de Casamigos Ranch in Malibu, een locatie die Justin Hartley en zijn toenmalige verloofde hadden uitgekozen voor hun trouwlocatie. Het was gewoon toeval dat de kaarten zo vielen!

13 De makers noemden de show bijna '36'

Dit zijn wij gegoten
Dit zijn wij gegoten

Volgens maker Dan Fogelman noemde hij, voordat de show zijn naam kreeg, de scripts als '36'. 36 verwees naar de leeftijden van de Grote Drie en Jack in de pilot voor het verjaardagsfeestje. De titel was niet origineel omdat niemand in het schrijfteam het leuk vond. Fogelman kwam uiteindelijk met This Is Us op de proppen, en het bleef hangen.

12 Creators gaan elk seizoen opzettelijk in première op de verjaardag van de 'Grote Drie'

Dit zijn wij jarig
Dit zijn wij jarig

Is het je ooit opgevallen dat de show altijd in première gaat met een verjaardagsfeestje? Het thema van de Big 3 die een geboortedatum delen met hun vader, Jack, is een terugkerend thema in de serie, en de openingszinnen van het verjaardagsfeestje zetten een nostalgische en sentimentele toon aan het begin van elk seizoen.

11 Mandy Moore heeft bijna vier uur make-up nodig om in de oude Rebecca Pearson te veranderen

Rebecca Pearson
Rebecca Pearson

Mandy Moore speelt de rol van Rebecca, de vrouw en weduwe van Jack. Hoewel ze in het echte leven slechts 35 jaar oud is, verschijnt ze in bijna elke aflevering als de oudere Rebecca, die 66 jaar oud is. De transformatieve make-up duurt bijna vier uur, maar het is duidelijk de moeite waard!

10 Milo Ventimiglia speelt echt vader op de set

Pearson Familie
Pearson Familie

Hoewel Milo Ventimiglia in het echte leven geen kinderen heeft, nam hij natuurlijk de rol van 'papa' op de set op zich. Hij leerde alle namen van de cast heel snel, inclusief de baby- en kinderversies van de Big 3, en is vaak te vinden om met hen op de set te spelen.

9 Jack zei echt Rebecca's naam op zijn sterfbed

Jack Pearson
Jack Pearson

Toen Jack Pearson in zijn ziekenhuisbed lag te sterven en Rebecca naar buiten kwam voor een noodlottige snack uit een automaat, zei hij echt 'Bec?' Veel mensen speculeerden over wat hij probeerde te zeggen, en de makers van de show bevestigden dat hij probeerde te communiceren met zijn vrouw. Passeer de Kleenex!

8 Jack Pearson's Chevelle is eigendom van Milo Ventimiglia

Jack Pearson Car
Jack Pearson Car

Jack Pearson's Chevelle verschijnt in veel afleveringen van de show. Er werden veel belangrijke momenten en grote gesprekken gevoerd in de auto, die in het echt van Milo Ventimiglia is. Hij leent de auto uit aan productie om te filmen. Blijkbaar wilden de producenten oorspronkelijk dat Jack Pearson in een Camaro zou rijden, maar Milo vocht voor de Chevelle.

7 Chrissy Metz was de agent van Hannah Zeilie

Hannah Zeilie
Hannah Zeilie

Praat over een kleine wereld. Voordat Hannah Zeile ooit werd gecast om de tienerversie van Kate te spelen, vertegenwoordigde Chrissy Metz haar eigenlijk als een talentverwervingsagent. Het paar had al een klik en Hannah die in de rol werd gecast, paste perfect.

6 Maker Dan Fogelman weet hoe de serie zal eindigen

Rebecca en Jack
Rebecca en Jack

Schepper Dan Fogelman lijkt misschien elk seizoen voor verrassingen te zorgen, maar hij heeft een redelijk goed idee van waar de verhaallijn naartoe gaat. Superfans mogen verwachten dat al hun vragen beantwoord zijn voordat de serie afloopt, maar we weten nog niet hoeveel seizoenen er nog in petto zijn!

5 De aflevering van 'Super Bowl Sunday' bevatte live beelden van de Super Bowl, die vlak voor de show werd uitgezonden

Dit zijn wij Super Bowl-aflevering
Dit zijn wij Super Bowl-aflevering

In de aflevering 'Super Bowl Sunday' van seizoen twee hebben producenten een geweldige prestatie geleverd in snelle montage. Beelden van de 52e Super Bowl, die slechts 30 minuten voor de uitzending van This Is Us werd uitgezonden, werden toegevoegd aan één scène, waarin Toby en Kate naar de televisie kijken.

4 Sterling K. Brown's echte vrouw verscheen in twee afleveringen van seizoen één

Dit zijn wij het zwembad
Dit zijn wij het zwembad

Een van de meest karakteronthullende afleveringen van seizoen één was 'The Pool'. Deze aflevering zinspeelde op Kate's verstoorde lichaamsbeeld en toonde de kwetsbaarheden waarmee jonge meisjes in het dagelijks leven worden geconfronteerd. De echte vrouw van Sterling K. Brown, Ryan Michelle Bathe, speelde Yvette, de moeder met wie Rebecca ruzie krijgt bij het zwembad.

3 scripts waren vergrendeld om spoilers over Jack's Fate te voorkomen

De dood van Rebecca Jack
De dood van Rebecca Jack

Jacks dood werd gesuggereerd sinds het eerste seizoen, maar het was alleen de beroemde 'Super Bowl Sunday'-aflevering in seizoen twee die de details van zijn overlijden bevestigde. Voorafgaand aan het tweede seizoen was de cast niet op de hoogte van de plotwending en werden scripts achter slot en grendel bewaard om te voorkomen dat spoilers lekten.

2 Er is een opmerking van Kevin Spacey verwijderd uit seizoen twee

Kevin Pearson
Kevin Pearson

In seizoen twee was er een scène die refereerde aan Kevin Spacey in de aflevering 'The 20's'. Slechts twee dagen voordat de aflevering zou worden uitgezonden, begonnen beschuldigingen te circuleren over het beledigende gedrag van de acteur jegens verschillende mannen. De scène werd snel bewerkt en de verwijzing werd vervangen door Christian Bale.

1 De vrouw van Dan Fogelman was in de show

Dit zijn wij Madison
Dit zijn wij Madison

Creator Dan Fogelman nodigde zijn vrouw, Caitlin Thompson, uit om zich bij de cast te voegen in een kleine rol. Ze speelde Madison, Kate's ondersteuningsvriend voor gewichtsverlies, met wie Kate een haat-liefdeverhouding heeft in seizoen één en twee. Geen nieuws of ze in de komende seizoenen weer zal verschijnen!

Aanbevolen: