Dit zijn wij sterren wilden deze scènes filmen, maar mochten niet

Inhoudsopgave:

Dit zijn wij sterren wilden deze scènes filmen, maar mochten niet
Dit zijn wij sterren wilden deze scènes filmen, maar mochten niet
Anonim

Na zes seizoenen van opwindende emotionele achtbanen, sloot This is Us eindelijk het laatste hoofdstuk af op 24 mei 2022. Fans zullen de iconische show echter niet snel vergeten. Zes jaar lang waren fans van This is Us verwikkeld in het intense familiedrama van Pearson, genoten van hun sensationele overwinningen en deelden, zij het met tegenzin, hun tragedies.

De fenomenale show liet schijnbaar ook een grote indruk achter op de ensemblecast. Hoewel de laatste aflevering van de show de zaken behoorlijk netjes inpakte, geloven de schattige castleden nog steeds dat er meer had kunnen worden gedaan. Hier zijn alle scènes die This is Us-sterren wilden filmen, maar dat niet konden.

8 Susan Kelechi Watson wilde intieme scènes tussen Randall en Beth

Beth en Randall Pearson, gespeeld door Susan Kelechi Watson en Sterling K. Brown, waren echt de belichaming van zwarte liefde. Ondanks dat het grootste deel van de cast van This is Us in stomende romantische scènes voorkomt, hebben Randall en Beth nooit hun NSFW-moment gehad.

In een recent interview met Entertainment Weekly, gaf Susan Kelechi Watson commentaar op deze ogenschijnlijk kleine opmerking: "Ik heb altijd al een echte liefdesscène willen doen tussen Randall en Beth… ik denk niet dat Randall en Beth er ooit een hebben gekregen. En ik snap het; ze zijn al een tijdje in het spel, maar kijk, ze zijn nog steeds verliefd. Ze snappen het nog steeds."

7 Milo Ventimiglia wilde Jack Pearson zien binden met zijn zoon en schoondochter

Jack Pearsons tragische dood in de Pearson-huisbrand betekende dat hij nooit de echtgenoten van zijn kinderen zou leren kennen.

Milo Ventimiglia, die Jack speelde tot zijn vroegtijdige dood, vertelde onlangs aan Entertainment Weekly: "Jack had graag een gesprek gehad met zijn schoondochter en zijn schoonzoon en deze mensen gezien waar zijn kinderen verliefd op waren geworden."

6 Chris Sullivan wilde een droomscène met Toby en Jack

Net als Milo Ventimiglia, is Guardians of the Galaxy-ster Chris Sullivan ook van mening dat Jack de kans had moeten krijgen om een band te krijgen met zijn schoonzoon, Toby.

De ster onthulde aan Entertainment Weekly dat hij het liefst een soort fantastische scène had gehad tussen Toby en Jack - een droomscène. Er zou veel onthuld zijn over het karakter van beide mannen door ze de kans te geven om elkaar persoonlijk te ontmoeten.”

5 Milo Ventimiglia wilde meer schermtijd voor Michael Angarano

Ondanks de gecompliceerde relatie van Jack en zijn broer Nicky Pearson, had Milo Ventimiglia meer filmtijd gewild voor Michael Angarano, de acteur die de jonge Nicky speelde.

De 44-jarige vertelde onlangs aan Entertainment Weekly: Ik had graag meer met Michael Angarano gehad. Dat was het enige waar ik het niet met Jack over eens was, hoe hij zijn broer buitensloot. Het was voor mij echt een harde pil om te slikken. Maar dat is wat mensen doen.”

4 Ron Cephas Jones wilde meer dialoog tussen Kate en William

Interessant is dat This is Us nooit dialoogscènes bevatte tussen Kate Pearson en de biologische vader van Randall Pearson, William (Ron Cephas Jones). Tijdens het interview van de cast met Entertainment Weekly bekende Ron Cephas Jones dat hij deze fout zou rechtzetten als hij de kans kreeg.

De winnaar van de Emmy Award reageerde op de schijnbare onoplettendheid door te zeggen: "Ik heb nog nooit een scène met Chrissy gehad waarin we goed worden geïntroduceerd … ik dacht dat dat misschien zou gebeuren sinds ze zingt, en ik ben muzikant en een dichter, maar het is nooit zo gekomen."

3 Mandy Moore pitchte een Pearson-familiereis

This is Us cast gelooft dat de show een alarmerend tekort had aan reisgerichte afleveringen. In hun interview met Entertainment Weekly onthulde Mandy Moore dat de cast verschillende pogingen heeft ondernomen om dit tekort te verhelpen.

Moore herinnerde zich dat hij het productieteam had gevraagd of de Pearsons een reis naar de Niagarawatervallen of de Grand Canyon konden maken. Helaas heeft de meedogenloosheid van de cast geen vruchten afgeworpen en is geen van hun reisideeën ooit werkelijkheid geworden.

2 Jon Huertas had zin in een vader-zoon kampeertrip met Jack, Randall, Kevin en Andy

Net als Mandy Moore had Jon Huertas, die Miguel Rivas portretteerde, ook een aantal reisgerichte ideeën.

De 52-jarige bekende aan Entertainment Weekly: Ik had heel graag een vader-zoon kampeertrip willen maken met Jack, Kevin, Randall en Miguel's zoon, Andy. Het drama, de verbondenheid en het vertoon van vriendschap en liefde van Jack en Miguel zouden een geweldig stuk van een aflevering zijn geweest.”

1 Chrissy Metz wilde de muzikale reis van Kate Pearson laten zien

Ondanks dat ze opmerkelijk getalenteerd was, was de muzikale reis van Kate Pearson nooit prominent aanwezig op This is Us.

Chrissy Metz vertelde aan Entertainment Weekly dat ze het op prijs had gesteld om dieper in Kate's muzikale carrière te duiken en voegde eraan toe: "Het was altijd een begin-en-stop met Kate, ik had haar graag gezien een echt cool optreden of zelfs back-up zingen voor een grote artiest. Ik denk dat dat heel leuk zou zijn geweest."

Aanbevolen: