Dit zijn wij seizoen 5: alle details die we weten (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

Dit zijn wij seizoen 5: alle details die we weten (tot nu toe)
Dit zijn wij seizoen 5: alle details die we weten (tot nu toe)
Anonim

Sinds de première in 2016 is This Is Us geëvolueerd van weer een nieuwe 'dramedy' van netwerk-tv, gericht op de eeuwige strijd van familie en relaties. De hooggewaardeerde primetime-hit heeft verschillende prijzen gewonnen en een schijnbaar eindeloos gevoel van lof gegenereerd.

De lovende kritieken en door fans gegenereerde buzz voor de show kunnen niet verkeerd zijn; This Is Us is een verhaal over de menselijke connectie en de schoonheid die ieder van ons ervaart. Vier jaar later keert de familie Pearson terug voor een vijfde seizoen. We hebben alle gerechten achter de schermen rechtstreeks van de cast!

20 Gesprek is een beetje verwarrend

19

This Is Us geeft kijkers de mogelijkheid om zowel vroegere als huidige versies van de wereld te bezoeken, maar de huidige staat van onze wereld IRL speelt een ongenode rol in het komende seizoen van de show!

De productie van seizoen vijf moest vanwege de huidige gebeurtenissen op een laag pitje worden gezet, en het exacte tijdstip waarop de cast zich op de set zal herenigen, is onbekend; zowel cast als crewleden hebben verschillende versies van het uiteindelijke antwoord gehoord; wees gerust, de cast is enthousiast!

18 Dit is het krediet van een schrijver

17

Kevin Pearson, het personage van Justin Hartley, is een beroemde acteur met doelen om creatievere bezigheden te ontdekken, en het klinkt alsof de man die hem tot leven brengt ook menigten bevat als het gaat om zijn talenten!

Hartley krijgt de kans om zijn talenten te laten zien tijdens de productie van seizoen vijf op een ongelooflijk persoonlijke manier: hij zal verschijnen in de regisseursstoel. Volgens Glamour heeft Hartley een schrijfkrediet voor de eerste aflevering van het seizoen. Tot nu toe zijn er geen details vrijgegeven over het verhaal!

16 Zeg vaarwel tegen Papa Pearson

15

This Is Us-fans hebben om vele redenen herhaaldelijk naar de tissues moeten grijpen tijdens de vierjarige reeks van de show, en Pearson-patriarch Jack heeft met veel van hen iets te maken! Sinds de première-aflevering van de show weten kijkers dat Jack stierf toen de 'Big Three' tieners waren, en later wordt onthuld dat zijn accidentele dood werd veroorzaakt door een huisbrand.

Jack zal voor altijd in ons hart zijn, maar zal niet voor eeuwig op het scherm te zien zijn! Jack-gerelateerde verhaallijnen zullen niet langer een prioriteit zijn.

14 De show houdt een kalender dicht

13

This Is Us heeft altijd fantastisch werk geleverd om kijkers zich meteen thuis te laten voelen in zowel de vroegere als de huidige versies van de Pearsons-wereld, en dit komende seizoen zal daarop geen uitzondering zijn!

Om de meest authentieke versie van elke tijdlijn in de show te creëren, gebruiken de schrijvers zoveel mogelijk details om een zeer levensechte momentopname van het tijdperk te schilderen. Seizoen vijf zal verschillende evenementen bevatten die al hebben plaatsgevonden in en vorm hebben gegeven aan het huidige culturele klimaat van 2020.

12 Er is iets aan de hand met 'Katie Girl'

11

Toen we voor het laatst incheckten met een tiener Kate Pearson tijdens het vierde seizoen van de show, had ze een baan aangenomen bij de platenwinkel waar ze Mark ontmoette, een man met zoveel meer voor hem onder zijn muziekliefhebbende en Haargevel uit de jaren 90.

Kate en Mark gingen verschillende keren uit elkaar vanwege zijn humeur, en vanwege enkele voorafschaduwende hints ziet het er niet naar uit dat het duo snel op weg zal zijn naar gelukzaligheid. Chrissy Metz zinspeelde op Kate die moeilijke tijden doormaakt.

10 Dit is tienerjaren

9

De volwassen sterren van This Is Us krijgen misschien veel aandacht, maar de tieneracteurs en actrices van de show wedijveren regelmatig met hun uitmuntendheid!

De verhaallijnen voor Deja, Malik, Tess en haar zusje Annie, evenals de tienerversies van de 'Big Three' hebben de afgelopen twee seizoenen echt boeiende verhaallijnen bevatten, en er is veel om naar uit te kijken als het gaat om de huidige generatie tieners van de show. Volgens Glamour krijgen we een kijkje in hun toekomst!

8 punten zullen worden verbonden

7

Het vierde seizoen van This Is Us heeft ons niet alleen een groot deel van de tranentrekkende momenten bezorgd, maar ons werd ook hoopvol beloofd met de introductie van Kate en Toby's volwassen zoon, Jack, wiens komst naar de wereld was een beetje moeilijk, maar hij groeide op tot een gezonde en bloeiende muzikant!

Aan het einde van seizoen vier komen we erachter dat Jack een zus heeft! Hailey werd voor het eerst geïntroduceerd tijdens de seizoensfinale; we zullen snel veel meer over haar te weten komen.

6 Fans zullen veel leren over de Matriarch

5

Mandy Moore's rol als Rebecca Pearson verkent het personage van begin twintig tot aan haar laatste dagen! Vorig seizoen onderzocht de oudere, moderne Rebecca's worsteling met geheugenverlies, en hoe haar kinderen, met name Randall, met de situatie omgingen.

We hebben Rebecca in het reine zien komen met haar diagnose en bepalende momenten uit haar leven opnieuw beleven, maar er is nog steeds veel van Rebecca's verhaal te vertellen in seizoen vijf! We wachten op een "uitdagend hoofdstuk", volgens Good Housekeeping.

4 verkering zal tellen

3

Dit zijn wij-fans hebben een groot deel van het oorspronkelijke verhaal van Jack en Rebecca gekregen, waarbij fans elk moment hebben gezien met details over hoe het paar elkaar ontmoette en verliefd werd, en ouders werden van de 'Big Three!'

We weten dat relaties de sleutel zijn tot This Is Us, en we zijn in staat om te zien hoe elke relatie in de show zich heeft ontwikkeld, behalve één belangrijke relatie: Rebecca en Miguel, de beste vriend van haar overleden echtgenoot, die ze werd uiteindelijk verliefd op. We zullen hun verhaal zien ontvouwen!

2 Geen broederlijke liefde hier

1

Een van de aangrijpende verhaallijnen van seizoen vier had te maken met de diagnose Alzheimer van Rebecca Pearson. Kevin en Kate waren klaar om alles te accepteren wat de gecompliceerde gang van zaken hen bood, maar Randall wilde actie ondernemen in een poging om alles te doen wat mogelijk was om de ziekte aan te pakken.

Kevin en Randall hebben turbulente ruzies gehad over hun verschillende manieren om met Rebecca's toekomst om te gaan. Hun relatie zal tijdens het komende seizoen van de show op glad ijs blijven; ze knuffelen het niet snel!

Aanbevolen: