Goed nieuws Office-fans: Steve Carell in Space Force is eigenlijk gespannen Michael Scott

Goed nieuws Office-fans: Steve Carell in Space Force is eigenlijk gespannen Michael Scott
Goed nieuws Office-fans: Steve Carell in Space Force is eigenlijk gespannen Michael Scott
Anonim

De tweede trailer voor de langverwachte nieuwe Netflix-serie, Space Force, ging in première op 19 mei, en hoewel het heel weinig details over de serie onthult die we niet al wisten, geeft het ons wel een beter kijk naar enkele hoofdpersonen - en het ziet er veelbelovend uit voor kijkers die al grote fans waren van The Office.

Het is geen verrassing dat Office-fans massaal naar de nieuwe serie toestromen: Gemaakt door Greg Daniels, de voormalige showrunner van het American Office, en Steve Carell, die vooral bekend is door zijn rol als Michael Scott, deze nieuwe komedie over de nieuwste tak van het Amerikaanse leger zal ongetwijfeld tot de nok toe gevuld zijn met Dunder Mifflin-energie. Dat is vooral belangrijk nu Netflix steeds dichter bij het einde van het jaar komt, wanneer het eigenlijke kantoor het streamingplatform verlaat om zich bij andere populaire series op NBC's streamingdienst Peacock aan te sluiten.

Space Force volgt het leven van viersterrengeneraal Mark R. Naird en zijn familie en collega's terwijl hij de leiding heeft over de gloednieuwe Space Force, een militaire tak wiens slecht gedefinieerde missie ruimte laat voor tal van verwarring en hijinks tijdens de creatie ervan. Naird droomt van grootsheid en hoopte ooit de luchtmacht te leiden, maar werd op een zijspoor gebracht door deze onverwachte opdracht.

Het beste nieuws voor fans van The Office tot nu toe is niet dat dit soort verwarrende werkplekomgeving dezelfde kenmerken heeft als Dunder Mifflin ervoor (hoewel dat zeker een groot pluspunt is); het is dat, gezien het uiterlijk van deze nieuwe trailer, de persoonlijkheid van Mark Naird vrij dicht bij die van de geliefde Michael Scott lijkt te liggen. In deze nieuwe trailer wordt getoond dat hij per ongeluk een raket lanceert, en onmiddellijk daarna wordt hij in een kantoor getoond met de vraag: "Hoe vaak moet ik me verontschuldigen?" (Michael Scott-fans zullen meteen de gelijkenis met zijn beroemde regel oppikken: "Af en toe zal ik iemand raken met mijn auto, dus klaag me aan.")

Hij bevindt zich ook in een vergelijkbare positie als Michael Scott, qua carrière: het zijn beide mannen die, hoewel succesvol en goed in de banen die ze vroeger hadden, niet genoeg weten over de managementfunctie die ze waren gegeven om het zo goed mogelijk te doen. Dit wordt duidelijk voor Naird in de trailer wanneer hij het oppervlak van de maan beschrijft als "plat" en "desolaat", maar wordt gecorrigeerd door de hoofdwetenschapper, die hij onmiddellijk afsluit op een manier die doet denken aan de interacties van Michael en Toby in de vergaderruimte.

Er zullen natuurlijk veel verschillen zijn tussen deze twee personages: Daniels en Carell zijn allebei te goed in schrijven om Space Force een kopie van The Office te laten zijn. Om te beginnen is Naird beslist een strenger en strenger persoon dan Scott ooit was: zijn vrouw (gespeeld door Lisa Kudrow) zegt in de trailer tegen hem: "Je bent niet de meest flexibele persoon." Dat zal een schril contrast zijn met een personage dat als manager zo flexibel was dat hij ooit midden op een werkdag een dansfeest begon.

Het feit dat hij zelfs een vrouw heeft, zal misschien wel het grootste verschil tussen de twee creëren: de hele karakterboog van Michael Scott werd bepaald door zijn diepe verlangen naar liefde en een gezin. Een personage dat die dingen al heeft, zal natuurlijk naar iets anders moeten streven, en het zal interessant zijn om te zien wat dat zal zijn. Als deze trailers een indicatie zijn, zou de showlange missie van Mark Naird kunnen zijn voor zoiets als bekendheid of respect binnen zijn vakgebied. (Hij heeft duidelijk een rivaliteit met de jongens van de luchtmacht als ze komen opdagen.)

Natuurlijk is het onmogelijk om deze dingen zeker te weten uit een paar trailers, vooral omdat het lijkt alsof we veel informatie over de andere personages missen. Factoren zoals hoe Naird zich verhoudt tot zijn familie, hoeveel respect hij krijgt van zijn collega's en hoe bekwaam ze zijn, kunnen allemaal een rol spelen in de boog van de show en helpen bepalen wat het karakter van Naird zal zijn. Het lijkt uit een paar stukjes in de trailer dat hij vooral moeite heeft met die laatste factor - Space Force ziet eruit als een beetje een lompe bende. Maar in ieder geval hoeven fans niet veel langer te laat om meer te weten te komen: Space Force gaat op vrijdag 29 mei in première op Netflix.

Aanbevolen: