Dit is wat Michael Jordan echt denkt over 'The Last Dance' op Netflix

Inhoudsopgave:

Dit is wat Michael Jordan echt denkt over 'The Last Dance' op Netflix
Dit is wat Michael Jordan echt denkt over 'The Last Dance' op Netflix
Anonim

The Last Dance vertelt de verhalen en incidenten van de beroemde NBA-speler Michael Jordan. Het begint zeker met de zegevierende overwinning van 1998, maar wordt gevolgd door het drama achter zo'n documentaire. Er is het dichtslaan van deuren, het duwen van dozen, woede en uitdagende tijden, allemaal vastgelegd door de bemanning. Het is vermoedelijk een kijk op de briljante games en de geschiedenis achter de gebeurtenissen die zich ontvouwden. Het is ook de presentatie van ESPN aan de kijkers die soms grimmig is. Ongetwijfeld brengt het alle vereiste inhoud van wedstrijden van 1997-1998 en maakt het een interessant horloge voor het publiek.

Waarom zouden fans Michael Jordan in negatief daglicht zien?

Volgens een interview heeft Jordan het gevoel dat mensen hem als 'vreselijk' zouden beschouwen nadat ze getuige waren geweest van de documentaire. Hij legt verder de noodzaak uit om het stoere koekje te zijn dat hij was. Jordan wordt vaak beschouwd als een van de meest gepassioneerde en opgewekte spelers aller tijden. Er zijn verhalen dat zijn prioriteiten ronduit lovenswaardig en inspirerend waren.

Met betrekking tot de documentaire en zijn kijk erop, voelt hij zich een beetje vreemd. De Bulls-speler vertelt: Winnen heeft een prijs. Leiderschap heeft een prijs.” Jordan gelooft dat het mensen overrompeld kan raken in termen van zijn imago als perfecte sporter. Het reflecteert op de tijd dat het team het opnam tegen de beste concurrenten en de zevenvoudig NBA-kampioen hard moest zijn voor zijn teamgenoten.

Verschillende weergaven en ongeziene clips uit het verleden

Desalniettemin stort Jordan in en herinnert hij zich dat hij de onbezonnen aanvoerder van het team was. Het Bulls-team van 1997-98 wordt beschouwd als een van de beste teams in de geschiedenis van het spel. Het interview vraagt meer aandacht voor de emoties van Michael terwijl hij citeert: "Ik wilde winnen, maar ik wilde ook dat zij zouden winnen."

Het is heel goed mogelijk dat hij klaagt over zijn daden en het vertederend maakt om naar de show te kijken. De prikkelende en verhitte ontmoetingen met zijn spelers zullen een ware ontdekking zijn voor het publiek. De documentaire staat garant voor een exclusief kijkje in het verleden en hoe Michael Jordan en wat zijn spelers hebben gezien en ervaren tijdens hun belangrijke tijd als het beste NBA-team ter wereld.

Aanbevolen: