Dit is wat Carmen Electra denkt over 'The Last Dance

Inhoudsopgave:

Dit is wat Carmen Electra denkt over 'The Last Dance
Dit is wat Carmen Electra denkt over 'The Last Dance
Anonim

The Last Dance heeft zeker veel mensen aan het praten gekregen en met een zeer goede reden. Ten eerste is het een behoorlijk groot probleem in de sportwereld, aangezien de serie het laatste seizoen waarin Michael Jordan speelde met de beroemde Chicago Bulls goed documenteert.

Helaas laat de serie niet alleen de positieve kant zien, en alle smerige details zijn zeker te zien voor de hele wereld. Eén persoon in het bijzonder was een vrouw die er toevallig voor alles was, en hoewel ze het zich om voor de hand liggende redenen niet allemaal kan herinneren, heeft ze zeker wat gevoelens over wat er in de serie werd getoond.

Carmen Electra … Een terugblik op het popicoon uit de jaren negentig

Misschien kan niemand die de jaren negentig heeft meegemaakt Carmen Electra ooit vergeten. Net als Pamela Anderson was ze absoluut een popkoningin op zich, en zoals zoveel vrouwen uit die tijd, was haar populariteit het gevolg van haar schoonheid en natuurlijk haar capriolen.

Ze was behoorlijk beroemd vanwege haar werk voor Playboy Magazine en haar rol in Baywatch, maar misschien kwam de meeste aandacht die ze kreeg van haar relatie met basketbalster Dennis Rodman. Rodman en Electra stonden erom bekend dat ze zelf een behoorlijk 'bad boy'-uiterlijk vertoonden en leken het perfecte paar te zijn.

Ze werden toevallig een item tijdens het precieze seizoen in kwestie in The Last Dance, en hun relatie, hoewel behoorlijk serieus, resulteerde in behoorlijk gekke tijden, zoals te zien is in de serie, en zoals was ook gerapporteerd in de LA Times.

De veelzeggende details in de film

Ze verschijnt zelf in de beelden die in de serie worden getoond, met name in interviews, net als zoveel anderen uit die tijd, waaronder Michael Jordan zelf. Het beeld dat ze schetsen is net zo smerig en schokkend als we allemaal zouden verwachten … degenen onder ons die zich de krantenkoppen uit die tijd herinneren, tenminste. Voor anderen is het misschien een beetje meer een schok, om zo te zeggen.

Een specifiek moment in hun geschiedenis waarop Rodman tijdens het seizoen wat vrije tijd kreeg, toen coach, Phil Jackson, hen een behoorlijk escapade liet zien. Ze consumeerden behoorlijk veel van alle vormen van drank en leefden een leven vol plezier zonder enige verantwoordelijkheid in zicht … inclusief de verantwoordelijkheden van een NBA-ster. Hoewel hij een verdedigende speler was, had hij nog steeds verplichtingen, verplichtingen die hij absoluut negeerde.

Het was na de terugkeer van Scottie Pippen, Rodman begon te kelderen, en zijn moeilijke relatie met Michael Jordan hielp de zaken niet echt.

Het ouch moment voor Electra kwam waarschijnlijk toen ze toegaf een paar shenanigans te hebben die een beetje genotzuchtig waren op beide kanten, en herinnerde zich een herinnering toen zij en Rodman in Vegas waren, zo kater van het feesten dat ze wakker werden op een ochtend door Michael Jordan zelf, die op hun deur klopte. Elektra verstopte zich eigenlijk achter de bank, naar eigen zeggen. Jordan was van zijn kant met het vliegtuig naar Vegas gegaan om Rodman weer aan het oefenen te krijgen. Dit is hoe toegewijd Jordan was. Michael was eigenlijk tegen het idee om Rodman in de eerste plaats vrijaf te geven, de wijze die precies wist hoe het zou aflopen.

Maar het interessante aan dit alles was dat Rodman, Jordan en Pippen de wegen van Dennis op en naast het veld daadwerkelijk zouden accepteren, want na het fiasco in Vegas kwam hij eigenlijk terug "op punt", zoals Jordan zelf zei het.

Dus wat zegt Carmen over de film?

Ze nam deel aan de interviews, zoals we al zeiden, maar om het op het scherm te zien als een gepolijste ervaring is iets heel anders, en misschien zou dat het geval zijn voor iedereen in haar positie. Haar uitspraken waren op zijn zachtst gezegd interessant, maar niet negatief. Volgens de Los Angeles Times was de actrice en performer "geboeid. Ze zei ook dat: "Dennis terug op het veld zien, kreeg tranen in mijn ogen."

Van de smerige details zijn we er echter zeker van dat haar meningen verschillen van de gewone kijker die er niet bij was terwijl het allemaal gebeurde, maar ze blijft hoe dan ook positief.

Wat heeft ze te zeggen over hun relatie?

Ze zou het blijkbaar niet voor de wereld hebben veranderd. Het was een ervaring voor haar, en ze lijkt er met veel plezier op terug te kijken, ondanks heel wat haperingen onderweg. Ze spreekt zelfs liefdevol over Rodman, van wie ze zegt dat hij ondanks alles eigenlijk best emotioneel was en blijkbaar een 'beest op het veld' was.

En hoewel hun relatie de tand des tijds niet heeft doorstaan, deed dat laatste seizoen van Jordan met de Bulls dat zeker, daar we het er al die jaren later nog steeds over hebben.

Aanbevolen: