Hier is waarom we een beter verhaal verwachten voor Nate in The Gossip Girl Reboot

Inhoudsopgave:

Hier is waarom we een beter verhaal verwachten voor Nate in The Gossip Girl Reboot
Hier is waarom we een beter verhaal verwachten voor Nate in The Gossip Girl Reboot
Anonim

De onvergetelijke aflevering van de Gossip Girl-finale ligt nog vers in het geheugen! Met de grote onthulling dat Dan Humphrey (gespeeld door Penn Badgley) het gemene en mysterieuze roddelmeisje is en de langverwachte bruiloften van Blair (gespeeld door Leighton Meester) met Chuck (gespeeld door Ed Westwick) en Serena (gespeeld door Blake Lively) met Dan, Gossip Girl was bijna een happy end… behalve Nate's karakter!

Het personage van Nathaniel Archibald (gespeeld door Chace Crawford) was een van de charmantste personages van Gossip Girl, met een cliffhanger-einde dat hij absoluut niet verdiende! Net als de rest van de hoofdpersonages maakte zelfs Nate tijdens de 6 seizoenen van Gossip Girl een turbulente periode door in zowel zijn persoonlijke als professionele leven. Zijn onvolledige einde doet ons echter afvragen of de aanstaande reboot van de show zijn verhaal zal voortzetten!

Nate's arme voorbestemde liefdesleven

Nate's liefdesleven is een rotsachtige glijbaan sinds seizoen 1! Eerst had hij een gedwongen relatie met Blair, gevolgd door een dampende romance met Serena en Vanessa. Elk seizoen zagen we Nate daten met nieuwe tijdelijke personages uit de show (zoals Juliet, Diana, Serena's neef Lola, Charlie enz.) en elke keer leek het alsof het voor altijd zou duren. Helaas hield geen van deze relaties stand!

Nate werd beschouwd als de meest populaire jongen op St. Judes. In tegenstelling tot zijn beste vriend Chuck had Nate in de hele serie maar heel weinig flirts. Hij leek altijd degene die snakte naar een stabiele relatie, maar er nooit een kreeg.

In de laatste aflevering lijken al zijn vrienden uit zijn groep hun match te hebben gevonden, maar het is alleen Nate die vrijgezel lijkt te zijn. De Gossip Girl-reboot kan ons een conclusie geven over wie Nate's ultieme levenspartner zal zijn. Zal het Dan's zus Jenny zijn? of Vanessa? of een nieuw personage? maar we verdienen het zeker te weten met wie Nate terecht komt.

Nate's onvolledige overwinning als aspirant-politiek leider

Nate is altijd eerlijk geweest en heeft hard gewerkt aan zijn carrière. Met de steun van zijn machtige grootvader William Van der Bilt zien we hem geweldige kansen, populariteit en sterke leiderschapskwaliteiten grijpen.

Nate's carrière begon als journalist! Trouw aan zijn persoonlijkheid, was zijn dagelijkse nieuwsmerk 'The Spectator' altijd gericht op het naar buiten brengen van 'de waarheid'. Laten we niet vergeten: het was Nate's krant 'The Spectator' om te publiceren dat Dan Humphrey het echte roddelmeisje is.

Als trotse eigenaar van 'The Spectator' en een aspirant-leider zien we Nate vermelden dat hij zich kandidaat stelt voor de functie van burgemeester van New York! en dat is alles? we weten niet of Nate de verkiezingen wint en hoe zijn reis als politiek leider verloopt.

De Gossip Girl-reboot zou zeker Nate's overwinning als leider en jongste burgemeester van New York moeten dekken! Door er meer over toe te voegen, moet ook worden besproken hoe zijn beste vrienden en familie zijn carrièregroei ondersteunen.

Nate's deprimerende gezinsleven

Nate's beste vriend Chuck's gezinsleven eindigt met de dood van zijn vader Bart Bass. De andere personages in Gossip Girl hebben een dramatisch maar gelukkig gezinsleven.

Nate's gezinsleven is deprimerend sinds seizoen 1 terwijl we zijn vader zien worstelen met verschillende problemen zoals drugs, faillissement, gevangenisstraf en Nate's moeder die zo nu en dan wegloopt om met al deze stress om te gaan. Bovendien eindigt Nate's relatie met zijn naaste neven en grootvader niet gelukkig!

Fans hebben verschillende vraagtekens gehad over de vraag of Nate problemen met zijn neef Tripp Van Der Bilt oplost? Voldoet hij aan de verwachtingen van zijn grootvader? en het belangrijkste is dat Nate's directe familie, d.w.z. zijn vader en moeder, weer bij elkaar komen als een gelukkig gezin?

Nate's reactie op Dan Humphrey als roddelmeisje

Nate's krant 'The Spectator' onthult Dan's laatste hoofdstuk waarin hij bekent dat hij roddelmeisje is.

In de finale-aflevering zien we dat alle hoofdpersonages Serena, Blair en Chuck reageren op Dan's grote geheim, evenals de terugkerende personages Dan's vader Rufus, Chuck's oom Jack, Georgina en Blair's dienstmeisje Dorota, iedereen heeft een hilarische reactie. Terwijl Serena trots was op Dan's creativiteit en zijn obsessie voor haar, konden Blair en Georgina het feit niet verwerken dat een buitenstaander uit Brooklyn al die tijd aan de touwtjes trok en Chuck was er gewoon neutraal over.

Nate is echter de beste vriend van Dan geweest! Van samen voetballen tot diepgaande gesprekken voeren over elkaars liefdesleven en zelfs een tijdje onder hetzelfde dak blijven, Nate is een voorbeeld van een vriend van Dan om drie uur 's nachts.

Het was nogal verrassend en oneerlijk dat Nate's karakter zo verdoofd was dat Dan een roddelmeisje was. We hadden een betere reactie van Nate verwacht of misschien een vriendelijk gesprek tussen Dan en Nate over deze geweldige onthulling.

Aanbevolen: