Millie Bobby Brown belooft 'een verhaal over een echt meisje' met trailer voor 'Enola Holmes

Inhoudsopgave:

Millie Bobby Brown belooft 'een verhaal over een echt meisje' met trailer voor 'Enola Holmes
Millie Bobby Brown belooft 'een verhaal over een echt meisje' met trailer voor 'Enola Holmes
Anonim

Millie Bobby Brown staat op het punt onze schermen te vereren met het verhaal van Enola Holmes, de jongere zus van de beroemde Engelse detective Sherlock Holmes.

In een nieuwe uitgebreide trailer die vandaag (25 augustus) door Netflix is uitgebracht, is Brown's Enola op een missie om haar moeder Eudoria (gespeeld door Helena Bonham Carter) te vinden die spoorloos is verdwenen. De hoofdpersoon zoekt de hulp van haar oudere broers, Sherlock (Henry Cavill) en Mycroft (Sam Claflin), die op een heel andere manier zijn opgevoed dan hun vrijgevochten zusje.

Nadat ze zich realiseert dat ze niet geschikt is voor het vrouwenleven dat haar broers zouden willen dat ze leefde, zal de uiterst vindingrijke Enola het heft in eigen handen nemen. Ze ontsnapt naar Londen om het mysterie rond de verdwijning van haar moeder op te lossen en bewijst dat een tienermeisje net zo'n vaardige detective kan zijn als haar bekendere broer.

Millie Bobby Brown zegt dat kijkers dol zullen zijn op haar 'Enola Holmes'

Geserveerd met een poppunk-soundtrack onder leiding van Hole's megahit Celebrity Skin uit de jaren 90, vertrouwt Enola Holmes op de flamboyante uitvoering van Brown. De ster van Stranger Things, die onlangs haar vierde verjaardag als Eleven vierde, is net zo enthousiast over Enola Holmes als haar fans.

Ze vroeg haar volgers op 23 september om "je dierbaren te grijpen" om klaar te zijn om te genieten van de film geregisseerd door Harry Bradbeer.

Brown verzekert dat haar fans zullen lachen, huilen en genieten van spectaculaire vechtscènes op het scherm. De actrice beschreef Enola Holmes als "een verhaal over een echt meisje, in een echte wereld" waar kijkers verliefd op zullen worden.

Millie Bobby Brown's aankomende projecten

Millie Bobby Brown als Elf
Millie Bobby Brown als Elf

Enola Holmes, een bewerking van de romanreeks van Nancy Springer, is geschreven door Jack Thorne, die het toneelstuk Harry Potter en het vervloekte kind schreef. De mysterieuze film markeert Brown's terugkeer naar film na haar debuut in de door Micheal Dougherty geregisseerde Godzilla: King Of The Monsters in 2019, waar ze co-hoofdpersoon Madison Russell speelde, de dochter van de personages gespeeld door Vera Farmiga en Kyle Chandler. De Britse actrice zal de rol opnieuw spelen voor het vervolg op de monsterfilm, Godzilla Vs. Kong, momenteel in postproductie.

Ze zal ook de hoofdrol spelen in The Thing About Jellyfish, de aankomende verfilming van de gelijknamige kinderroman van Ali Benjamin. Brown zal hoofdrolspeler Suzy spelen in de film, mede geproduceerd door Reese Witherspoon en geregisseerd door Wanuri Kahiu, de Keniaanse filmmaker die beroemd werd met haar queer-romantiek uit 2018 in Nairobi, Rafiki.

Fans van Stranger Things zullen moeten wachten om Brown as Eleven te zien, aangezien het vierde seizoen nog niet is gefilmd vanwege veiligheidsproblemen als gevolg van de aanhoudende Covid-19-pandemie. De nieuwe aflevering zou begin volgend jaar in première gaan, maar het is waarschijnlijk dat de releasedatum wordt verschoven naar later in 2021.

Aanbevolen: