Hier is waarom fans een hekel hebben aan de leraren tijdens de 'Gossip Girl'-reboot

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans een hekel hebben aan de leraren tijdens de 'Gossip Girl'-reboot
Hier is waarom fans een hekel hebben aan de leraren tijdens de 'Gossip Girl'-reboot
Anonim

Nu de Gossip Girl-reboot is begonnen met streamen op HBO Max, hebben fans er veel discussies over, en fans houden niet van de Gossip Girl-reboot om een belangrijke reden: omdat het niet zo leuk lijkt, sappig en escapistisch als het origineel. Terwijl mensen seizoen 1 gaan kijken omdat ze nieuwsgierig zijn naar de nieuwe show, lijkt het alsof fans niet zo positief zijn over de reboot als over de OG-show.

Hoewel de reboot een interessante cast heeft, is er één aspect van de show waar mensen niet blij mee zijn, en dat zijn de leraren. Blijf lezen om erachter te komen waarom fans een hekel hebben aan de leraren tijdens de Gossip Girl-reboot.

Het probleem met de leraren

Penn Badgley is geliefd vanwege het spelen van Dan Humphrey op Gossip Girl en Joe Goldberg op You, en hij vertelde dat hij het niet leuk vindt om Joe te spelen. Fans vinden het absoluut niet leuk dat Dan het antwoord op dit grote mysterie was, omdat het niet de meest logische beslissing leek. Veel fans kunnen gaten prikken in deze conclusie, en het voelt bijzonder problematisch omdat het antwoord kwam nadat zes seizoenen Dan een aardige vent en een geweldige vriend voor Serena Van Der Woodsen leek.

Na het afstemmen op de Gossip Girl-reboot, leerden fans meteen één groot ding: in dit nieuwe verhaal zijn de leraren 'Gossip Girl'. Het was verrassend om dit meteen te leren, aangezien de OG-show dit een grote onthulling maakte.

Fans houden hier niet van, en volgens Glamour.com twitteren veel fans over de Gossip Girl-leraren en laten ze hun mening weten. Zoals een persoon die naar de show keek, tweette: de leraren "wijden meer tijd aan het pesten van hun leerlingen dan aan het maken van lesplannen."

Een Reddit-gebruiker heeft een thread gemaakt met de naam "De leraren die het nieuwe roddelmeisje zijn, is zo ineenkrimpen" en schreef: "De schrijvers hadden letterlijk een studentenraad kunnen toevoegen en als de studenten erin zaten, zou het roddelmeisje zijn geweest veel logischer geworden. Waarom zou een leraar zijn baan hiervoor op het spel zetten."

Een fan antwoordde dat het niet logisch is dat een groep mensen zou kunnen verbergen dat ze studenten bespioneren en over hen roddelen.

Het gesprek kwam ook op hoe verwarrend het was dat Dan Humphrey uiteindelijk Gossip Girl werd in de originele serie, terwijl een fan op Reddit schreef: "Is tenminste beter dan Dan Being GG."

Er is ook het probleem dat de leraren natuurlijk ouder zijn dan de middelbare scholieren, wat niet kan worden genegeerd. Zoals een fan in een Reddit-thread plaatste: "Ik denk dat de leraar die roddels is, nogal grof is. In de oorspronkelijke versie was Dan ook een tiener, dus zijn gedrag kon worden" verontschuldigd ". Nu hebben we 30-jarige leraren die tieners lastigvallen / kinderen."

Veel kijkers waren het erover eens dat het lijkt alsof de leraren op een gegeven moment zullen stoppen Gossip Girl te zijn, misschien voordat seizoen 1 voorbij is, en de meeste mensen lijken te denken dat dat veel beter zou zijn.

Na de première van de eerste aflevering vertelde showrunner Joshua Safran aan Variety.com dat hij vrienden heeft die lesgeven op privéscholen in de Upper West Side en Upper East Side van New York City. Deze vrienden vertelden hem over "de kleine veranderingen die ze hadden opgemerkt bij de ouders van de leerlingen in de jaren dat ze daar lesgaven." Dat leidde tot het idee.

Joshua Safran legde uit: "Ik kan me niet herinneren of ik eerst wist dat er leraren zouden zijn en dat een leraar Gossip Girl zou zijn, of dat ik eerst wist dat ik zou weten wie Gossip Girl was en dat het een leraar. De twee waren zo nek-aan-nek voor mij. Ik was ook erg geïnteresseerd in het kijken naar wegen die we de eerste keer niet hadden verkend, en leraren - dat was een heel gebied. Vooral privéschoolleraren die jonger zijn dan leraren van openbare scholen, die minder verdienen dan leraren van openbare scholen, die van de universiteit komen en niet zo verwijderd zijn van de leeftijd van de studenten die ze lesgeven. Dat alles bij elkaar voelde gewoon als echt vruchtbaar territorium."

Fans hebben misschien niet het idee dat de leraren degenen zijn die iedereen roddelen en bespioneren en manipuleren, maar Joshua Safran zei in een interview met The Wrap dat kijkers een aantal bekende gezichten en 'cameo's' kunnen verwachten. Hij zei: "Er komen geen reguliere series van het origineel terug. Misschien is dat niet waar, sorry. Geen van de vijf of zes kernkinderen zit in de achterste helft, maar er zijn cameo's van originele castleden en er zijn verwijzingen [naar de origineel]."

Hoewel het misschien super dramatisch is dat de leraren Gossip Girl zijn, lijkt het niet een beslissing waar fans blij mee zijn, en het zal interessant zijn om te zien hoe dit de rest van seizoen 1 beïnvloedt.

Aanbevolen: