Martian Manhunter en Superman werken samen voor een ander Origin-verhaal voor DC Fandom

Inhoudsopgave:

Martian Manhunter en Superman werken samen voor een ander Origin-verhaal voor DC Fandom
Martian Manhunter en Superman werken samen voor een ander Origin-verhaal voor DC Fandom
Anonim

Als er één ding is in de wereld dat we niet missen, dan zijn het films van superhelden. Het lijkt erop dat iemand bij DC het daar niet mee eens is, aangezien ze zojuist de trailer hebben vrijgegeven voor een geanimeerde Superman-originele film, Superman: The Man Of Tomorrow. Maar om de boel te verdraaien, zal J'onn "The Martian" Manhunter deelnemen aan de strijd tegen de superkrachtige antiheld Lobo en Parasite.

Superman: The Man Of Tomorrow, volgt Kal-El (Superman's geboortenaam) wanneer hij vanaf zijn stervende planeet naar de aarde wordt gestuurd en onder de hoede van Jonathan en Martha Kent belandt. Hij heet Clark en al snel wordt vastgesteld dat Clark niet is zoals andere mensen, sterker nog, hij is helemaal geen mens, verraden door zijn ongelooflijke snelheid, kracht, vermogen om te vliegen, oh en opdat we niet vergeten, de brandende rode lasers die uit zijn ogen schieten.

Superman en Lex Luthor in een geheime kamer met achter hen een groene computer met gegevens
Superman en Lex Luthor in een geheime kamer met achter hen een groene computer met gegevens

Clark groeit op in een liefdevol huis, maar een gezin dat zich zorgen maakt over zijn veiligheid, omdat Jonathan vreest dat hij zal worden verbannen vanwege zijn capaciteiten, en zegt: "wie hem in dat schip heeft gestopt, had geen idee of kon er niet om geven, hoe gevaarlijk een wereld waar ze hem naartoe stuurden."

Clark groeit op met een hoog moreel kompas en plichtsbesef, terwijl hij zichzelf in Metropolis lanceert, in een vreselijk afschuwelijk eerste kostuum, om de mensen te redden van een naderend ongeïdentificeerd object, dat de snode blijkt te zijn premiejager Lobo.

Worstelen met Lobo die, afhankelijk van de artiest achter hem, Superman kan evenaren in termen van kracht en duurzaamheid, maar in het geval van deze film de overhand heeft vanwege een ring gevuld met kryptoniet (de enige zwakte van Superman), Superman wordt geholpen door J'onn, de groene vormveranderaar en telekinetische, bekend als Martian Manhunter. Manhunter waarschuwt dat de wereld van Superman in groot gevaar verkeert vanwege een invasie door een buitenaards wezen genaamd Parasite, die de capaciteiten, energie en het leven van zijn slachtoffers kan wegnemen.

Deze film is een oorsprongsverhaal en speelt zich af voordat Clark Kent algemeen bekend staat als Superman. Tijdens zijn vrije uren is zijn geheime identiteit Clark Kent, een stagiair van The Daily Bugle, die verliefd is op collega-reporter Lois Lane, maar tijdens zijn misdaadbestrijding staat hij bekend als The Man Of Tomorrow. Op basis van de trailer zal Kent uiteindelijk de bijnaam Superman dragen tijdens de looptijd van de film, terwijl Lex Luthor hem vraagt waar de S op zijn borst voor staat en Kent antwoordt met "Superman", terwijl hij wegvliegt.

De vele gezichten van 'Superman'

Henry Cavill verkleed als Superman, zwevend
Henry Cavill verkleed als Superman, zwevend

Superman is gespeeld door een breed scala aan acteurs, waaronder Kirk Alyn (1948), George Reeves (1951 - 1958), Christopher Reeve (1978 - 1987), John Haymes Newton (1988), Gerard Christopher (1989 - 1991), Dean Cain (1993 - 1997) Tom Welling (2001 - 2011) Brandon Routh (2006), en de huidige DC Universe-versie van Henry Cavill (2013 - heden).

Voor deze animatiefilm wordt de mantel van Superman ingesproken door Darren Criss, die een heleboel stemcredits heeft, waaronder Raphael voor Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles, en ook Blaine Anderson speelde in Glee. Criss wordt vergezeld door Alexandra Daddario (Baywatch, Texas Chainsaw Massacre & San Andreas) als Lois Lane en Zachary Quinto (Heroes, American Horror Story, Star Trek) als Lex Luthor. Ike Amadi, die een groot assortiment aan stemmen voor videogames heeft, waaronder Jax Briggs in Mortal Kombat, zal de stem van The Manhunter inspreken.

Dit is de nieuwste DC-animatiefilm, uitgebracht voorafgaand aan de DC Fandom-ervaring, gepland voor 22 augustus. Fandom is een groot, 24-uurs virtueel evenement, gewijd aan het verzamelen van alle DC-eigendommen, cast en crew, en deze toegankelijk te maken voor fans. Kortom, een virtuele DC-comic-con. Gepland voor het evenement is nieuws en mogelijk beeldmateriaal van Zack Snyder's aanstaande director's cut van The Justice League, waarin de laatste live-action film van Superman te zien zal zijn.

Superman: The Man Of Tomorrow staat gepland voor later deze zomer op digitale diensten, dvd en blu-ray.

Aanbevolen: