Het is heel goed mogelijk dat Meri zustervrouwen verlaat, en hier is waarom

Inhoudsopgave:

Het is heel goed mogelijk dat Meri zustervrouwen verlaat, en hier is waarom
Het is heel goed mogelijk dat Meri zustervrouwen verlaat, en hier is waarom
Anonim

Sister Wives is de TLC-hit realityshow die kijkers laat kennismaken met het onconventionele gezinsleven van Kody Brown, zijn vier vrouwen en hun vele, vele kinderen. De show heeft veel ups en tonnen downs aan het licht gebracht, aangezien deze extra grote clan een leven leidt dat velen nooit zouden overwegen te leiden. We hebben gezien dat alle volwassenen in deze show zich slecht gedroegen, van Christine's jaloezie tot Kody die de vrouwen twijfelachtig behandelde. We hebben ook de reis van Meri gevolgd: vrouw nummer één.

Meri en Kody hebben een paar moeilijke jaren achter de rug en ze hebben duidelijk gemaakt wat er in hun vakbond is gebeurd. Hoewel het paar wat winst lijkt te hebben gemaakt op de weg naar herstel van het huwelijk, zal het genoeg zijn? Of heeft Meri al een voet buiten de deur? Het is heel goed mogelijk dat Meri de polygame coup pleegt, en dit is waarom.

10 Ze is eerder verdwaald

Meri Brown en meerval
Meri Brown en meerval

Een paar jaar geleden waren fans van de show er zeker van dat Meri klaar was met haar familie. Vrouw nummer één werd uiteindelijk het middelpunt van een meervalschandaal en het verraad deed de wereld van haar familie op zijn grondvesten schudden. Sinds de beproeving hebben Kody en Meri gewerkt aan het oplossen van de problemen die hen bijna op de rand van scheiding brachten, maar ze zijn nog niet uit het bos. Borden wijzen naar een enkele Meri Brown, en er kan veel gebeuren als Meri haar familie verlaat.

9 Haar zustervrouwen zijn geen fan van haar

Meri en Christine Brown
Meri en Christine Brown

De vrouwen van Kody zijn er in overvloed. Stel je voor dat je de liefde van je leven deelt met drie verschillende vrouwen? De meesten van ons kunnen zo'n praktijk niet eens doorgronden. Het is begrijpelijk dat de Brown-zustervrouwen momenten van jaloezie en twist hebben, maar het lijkt erop dat de ene vrouw meer worstelt met relaties met zustervrouwen dan de andere. Die vrouw is Meri. Ze is een beetje een zwart schaap geworden onder de Brown-crew.

8 Zelfs nummer één supporter Robyn lijkt zo goed als klaar

Meri en Robyn Brown zittend op de bank
Meri en Robyn Brown zittend op de bank

Zus vrouw nummer vier, Robyn, vond vooral dankzij Meri haar weg naar de familie Brown. De twee dames begonnen als geestverwanten, verbonden op een manier die zo uniek en lief leek. Volgens recente afleveringen van de show is zelfs Robyn moe geworden van Meri's houding. De dames hebben meer geschillen en meningsverschillen gehad dan ooit tevoren. Is er veel reden om te blijven nu Meri haar laatste vriend in de familie verliest?

7 Ze heeft geen juridische banden meer met Kody

Meri en Kody trouwdag en Meri Brown
Meri en Kody trouwdag en Meri Brown

Meri staat bekend als vrouw nummer één. Zij en Kody trouwden wettelijk in 1990 toen Meri nog maar negentien jaar oud was. Kody nam Janelle, Christine en Robyn als 'spirituele' echtgenotes, maar alleen Meri was zijn wettige echtgenote. In een ommekeer van de gebeurtenissen scheidde Meri van Kody zodat Robyn zijn wettige echtgenote kon worden. Dit gaf Kody toegang tot Robyns biologische kinderen. Juridisch gezien is Meri al een vrije vrouw.

6 Geen kinderen meer in haar hok

Meri Brown met dochter Mariah
Meri Brown met dochter Mariah

Drie van de vier zustervrouwen hebben door de jaren heen verschillende kinderen gekregen. Alleen Meri worstelde met haar vruchtbaarheid. Zij en Kody verwelkomden hun dochter Mariah in 1995 op de wereld, maar er volgden geen kinderen meer. Mariah heeft het gezin achtergelaten en begint haar eigen leven in de winderige stad Chicago. Nu er geen kinderen meer onder haar dak zijn, is het misschien tijd om verder te gaan?

5-borden wijzen erop dat Meri nog steeds in Las Vegas woont

Meri Brown met een vriend
Meri Brown met een vriend

Het leven in Las Vegas was goed voor Meri. Ze had voor het eerst in haar leven haar eigen huis en bouwde daar een bedrijf. De familie besloot natuurlijk om gezamenlijk naar Flagstaff, Arizona te verhuizen, maar het lijkt erop dat Meri niet klaar is om Vegas helemaal achter zich te laten. De huizen van Brown's Vegas zijn verkocht, maar Meri keert nog steeds terug naar de stad die ze acht jaar lang haar thuis noemde en logeert bij vrienden. Is een terugkeer naar Sin City in de maak voor Meri?

4 Ze kan altijd gewoon naar haar B&B rennen

Meri Brown bed & breakfast
Meri Brown bed & breakfast

Meri heeft een paar seizoenen geleden duidelijk gemaakt dat ze haar eigen vrouw is en klaar is om beslissingen voor zichzelf te nemen, buiten het collectieve familiegoed om. Toen ze een Bed and Breakfast wilde kopen die van haar familie was geweest, was ze niet van plan om rekening te houden met de gedachten van haar man of haar zustervrouwen. Meri kwam terecht bij haar ouderlijk huis, maar tegen welke prijs? Ze weet in ieder geval dat ze een plek heeft weg van de Browns die in de coulissen wacht als ze besluit haar koffers voorgoed in te pakken.

3 Zijn Meri en Kody niet langer intiem?

Meri en Kody Brown
Meri en Kody Brown

Al jaren zijn er berichten dat Kody Brown niet dartel wordt met al zijn vrouwen. Het lijkt erop dat alleen Robyn zijn vrouw is in fysieke zin. Janelle, Christine en Robyn gaan niet langer met hun man achter gesloten deuren om. Misschien overweegt Meri een nieuwe partner te nemen die aan haar vrouwelijke behoeften zal voldoen? Het is mogelijk dat met dit aspect van Meri en Kody's verbintenis voorbij en klaar, ze op jacht is naar iemand anders.

2 Meri heeft haar eigen bedrijf en kan zichzelf onderhouden

Meri Brown van Sisterwives
Meri Brown van Sisterwives

Meri maakt misschien deel uit van een gezin met vijf volwassenen, maar ze is niet afhankelijk van haar man en de vrouwen van haar zus voor haar inkomen. Meri lijkt prima voor zichzelf te kunnen zorgen. Sinds een aantal jaren heeft ze haar Lularoe-leggingsbedrijf laten groeien en heeft ze aangetoond dat als ze het gezin zou verlaten, ze in staat zal zijn om zichzelf te onderhouden zonder enig probleem.

1 Ze gaat steeds verder weg van een conservatieve levensstijl

Meri Brown met dochter aan de bar
Meri Brown met dochter aan de bar

De Browns zouden zichzelf in veel opzichten als conservatief beschouwen, vanwege de religieuze achtergrond waarmee ze verbonden zijn. Meri wordt misschien een beetje moe van de vele regels die fundamentalistische religie vaak vereist. Haar outfits zijn niet onthullend, maar ze neemt bepaalde moderisico's met haar strakke leggings. Ze waagde zich ook aan een alternatieve bar met haar dochter en de partner van haar dochter. De "nieuwe en single" Meri kan zich afkeren van vroegere overtuigingen en een geheel nieuw leven leiden!

Aanbevolen: