Dit is wat fans hopen dat er zal gebeuren in 'Enchanted' vervolg 'Disenchanted

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans hopen dat er zal gebeuren in 'Enchanted' vervolg 'Disenchanted
Dit is wat fans hopen dat er zal gebeuren in 'Enchanted' vervolg 'Disenchanted
Anonim

Enchanted is de verbluffende Disney-film die een geanimeerde prinses neemt en haar in de echte wereld plaatst. Prinses Giselle (Amy Adams) wordt door koningin Narissa verbannen uit haar huis, het koninkrijk Andalasia, en wordt getransporteerd naar de echte wereld, waar ze niet echt past in de grimmige realiteit van New York City, dat mijlenver verwijderd lijkt van de wereld van 'nog lang en gelukkig' te vinden in de meeste Disney-animatiefilms.

In de echte wereld ontmoet Giselle een advocaat (Patrick Dempsey) en wordt uiteindelijk verliefd op hem. Enchanted werd uitgebracht in 2007 en nu, vijftien jaar later, is het vervolg waar Enchanted-fans op hebben gewacht bijna hier.

Disenchanted wordt in 2022 uitgebracht op Disney+, en de eerste officiële trailer zal naar verwachting tegen het einde van het jaar verschijnen. Het langverwachte vervolg volgt prinses Giselle, haar man Robert Philip, zijn tienerdochter Morgan en een nieuwe toevoeging aan de familie, en laat zien wat er met prinses Giselle gebeurde nadat ze haar 'nog lang en gelukkig' kreeg.

Maar natuurlijk belooft Disenchanted nieuwe problemen, waaronder een nieuwe slechterik aan de horizon, gespeeld door de hilarische Saturday Night Live-actrice Maya Rudolph.

Waar gaat 'Ontgoocheling' over?

Disenchanted speelt zich tien jaar later af, nog lang en gelukkig. Giselle en haar familie zijn uit New York verhuisd en wonen in de buitenwijken, en ze is niet helemaal tevreden met haar leven en wenste dat het meer een perfect sprookje was. Deze wens komt uit, zet Giselles leven op zijn kop en raakt Andalasia. Giselle moet haar familie redden en de betovering verbreken voor middernacht - precies zoals verwacht wordt van een goede ouderwetse Disney-prinsesfilm.

Er zullen nieuwe gezichten in de film te zien zijn, maar de vier belangrijkste castleden zullen terugkeren om hun rol te hervatten. Dit omvat Amy Adams (The Woman In The Window), Patrick Dempsey, Idina Menzel en James Marsden.

Wat hopen fans te zien in 'Disenchanted'?

Er zijn hoge verwachtingen van het vervolg waar fans al vijftien jaar op wachten. Verwacht wordt dat Disenchanted een mix van animatie en live-action zal zijn zoals Enchanted was, waardoor fans hopen op meer overeenkomsten tussen de twee films. Fans zijn ook verheugd om de baby van Giselle en Robert te zien nadat er een afbeelding was vrijgegeven van Amy Adams, verkleed als haar personage en een kinderwagen voortduwen.

Wat er tot nu toe bekend is over het Enchanted-vervolg, is zeer beperkt, aangezien er maar heel weinig details zijn vrijgegeven. Maar nadat Amy Adams in een interview met Jimmy Fallon onthulde dat er meer werd gezongen en gedanst in Disenchanted, begonnen fans op één ding te hopen: dat Idina Menzel in het vervolg zou zingen.

"Ik hoop dat ze de vocale talenten van Idina Menzel gebruiken in het vervolg", reageerde een fan op YouTube. "Het zou echt jammer zijn als ze dat niet deden."

"Hoe opgewonden ik ook ben dat Patrick zingt", zei een andere fan, "je kunt me niet vertellen dat je geen kippenvel kreeg toen Robert ALLEEN voor Giselle zong op het bal."

Patrick Dempsey In Enchanted
Patrick Dempsey In Enchanted

"Schrijf gewoon een nummer voor Idina Menzel en James Marsden en ik zal helemaal gelukkig zijn", merkte een andere fan op.

Zing Idina Menzel in 'Disenchanted'?

Volgens Screen Rant heeft James Marsden bevestigd dat 'Enchanted 2' nummers van Idina Menzel zal bevatten.

"Ja, 15 jaar later deden we het Enchanted-vervolg met Amy Adams en Patrick en Idina Menzel, en Idina mag deze keer echt zingen", zei Patrick in een interview met Screen Rant."De eerste keer was ze in een filmmusical en zong ze niet. Ik begrijp dat niet. Maar deze keer schreven Alan Menken en Stephen Schwartz geheel nieuwe originele muziek voor het vervolg. Ik denk dat mensen heel blij als dat uitkomt."

Idina Menzel betoverd
Idina Menzel betoverd

Idina is vooral bekend om haar geweldige vocale talenten, dus dit is geweldig nieuws voor Disney-fans die enthousiast zijn over het aanstaande vervolg.

Het nieuws dat Disenchanted dit jaar (2022) naar Disney + komt, heeft ook fans die herinneringen ophalen aan Enchanted en blij zijn dat de eerste film eindelijk erkenning krijgt.

"Eindelijk krijgt deze onderschatte film erkenning", zei een fan. "Een van mijn favoriete films als kind en een van mijn favoriete Disney-films."

betoverd
betoverd

"Amy Adams heeft zulke donkere en dramatische rollen gespeeld sinds Enchanted", zei een andere fan. "Het zal zo leuk zijn om haar weer Giselle te zien spelen."

"Ik hou van Enchanted! Ik hoop dat Edward en Nancy nog steeds samen en gelukkig zijn", hoopte een andere fan, "ook al leeft ze al tien jaar als tekenfilm."

Fans kunnen niet wachten op Disenchanted, dat dit jaar zeker zal uitkomen. Hopelijk wordt het Enchanted-vervolg uiterlijk in de herfst van 2022 op Disney+ gestreamd.

Aanbevolen: