Het verrassende verhaal achter de beroemde koekjestrommel van 'Friends

Inhoudsopgave:

Het verrassende verhaal achter de beroemde koekjestrommel van 'Friends
Het verrassende verhaal achter de beroemde koekjestrommel van 'Friends
Anonim

Herinner je je de koekjestrommel in Monica's appartement?

Het blijkt dat er een heel interessant verhaal achter zit. Ja, die schijnbaar triviale pot die eruitziet als een klok is veel interessanter dan je dacht.

Daily Mail meldt dat Friends-ster Lisa Kudrow zei dat Matthew Perry haar een aandenken uit de serie had achtergelaten, en dat het de koekjestrommel was. Dit onthulde ze tijdens een recent interview met Jimmy Kimmel.

The Cookie Jar Story

Kudrow legde onlangs het achtergrondverhaal en haar improvisatie uit die ertoe leidden dat Perry haar dit aan het einde van de show cadeau deed.

“We filmen een scène, jaren voordat we klaar waren, en mijn zin was: ‘Oh! Ik kan maar beter gaan, ' zoals, 'Oh! Ik ben laat, ik kan maar beter gaan.'”

Blijkbaar zag ze de koekjestrommel aan voor een klok - ze had geen horloge bij de hand.

"Terwijl de woorden naar buiten kwamen, zei ik: 'O, goed, er is een klok'", zei Kudrow. "Ik gebaarde ernaar en zei: 'Oh! Kijk eens hoe laat het is. Ik moet gaan.'”

Ze voegde eraan toe, "en tijdens het fotograferen zei Matthew: 'Heb je naar de koekjestrommel gekeken en gezegd dat je naar de tijd moest kijken?'"

Perry moest eerst voorbij de beveiliging

Volgens Kudrow schonk Perry haar de pot aan het einde van de show als een kostbaar aandenken in 2004.

"Ik denk dat het eerste wat ik vroeg was: 'Dit was zo leuk - heb je toestemming gekregen?;' zei Kudrow. "Ik bedoel, mijn auto werd elke avond doorzocht als ik wegging."

Kudrow werd elke nacht gecontroleerd op gestolen goederen

Volgens Cosmopolitan onthulde Kudrow ook dat er strenge beveiliging was op de set Friends. Zo strak zelfs dat haar auto elke nacht werd doorzocht toen ze de set verliet.

Lisa Kudrow, die Phoebe Buffay speelde, zei dat de beveiliging ongelooflijk streng was omdat ze niet wilden dat acteurs rekwisieten van de set meenamen voor continuïteitsdoeleinden.

Toch slaagde ze er nog steeds in om een paar souvenirs te bemachtigen, waaronder de koekjestrommel die personage Monica Geller (Courteney Cox) in haar appartement bewaarde.

Kudrow liet Kimmel-fans gisteravond zelfs de pot zien en legde uit dat Matthew Perry het haar gaf op de avond van het wrap-party.

Een cadeau om zeker te onthouden.

Aanbevolen: