Heidi Klum heeft gouden zoemermoment over Cristina Ray op 'America's Got Talent

Inhoudsopgave:

Heidi Klum heeft gouden zoemermoment over Cristina Ray op 'America's Got Talent
Heidi Klum heeft gouden zoemermoment over Cristina Ray op 'America's Got Talent
Anonim

Heidi Klum deed een gewaagde zet door op de gouden zoemer te drukken voor een deelnemer aan America's Got Talent. Deze felbegeerde druk op de knop betekent talent dat zo groot is dat het geen verdere auditie hoeft te ondergaan. Simpel gezegd, het leven van Cristina Rae veranderde met een letterlijke druk op de knop.

Er kan ook geen meer waardige persoon zijn. Cristina's talenten, gecombineerd met haar verhaal van pure hoop en vastberadenheid in moeilijke tijden, hebben haar tot een onmiddellijke favoriet bij de fans gemaakt. Toen Heidi Klum op de gouden zoemer drukte voor Rae, bood ze haar een gouden kans op succes die niet veel mensen krijgen. Cristina's reis heeft haar onmiddellijk naar de finale gebracht en heeft een snelle koerswijziging ondergaan en haar nieuwe pad is een rooskleurig pad, en Klum kan niet stoppen met stromende liefde en steun voor Rae op sociale media.

Een moment in de tijd kan alles veranderen

Ons huidige klimaat legt de nadruk op hoe één moment alles in iemands leven kan veranderen. Met alle negativiteit in het nieuws van vandaag, is het fijn om te zien dat soms, in één moment, ons leven ook voor altijd op een positieve manier kan veranderen.

Heidi Klum heeft het script omgedraaid en heeft een ongelooflijke kans gecreëerd voor onmiddellijke verandering in Rae's carrière en haar persoonlijke leven. Om op deze manier erkend, gevalideerd en geëerd te worden, betekent het verschil voor haar toekomst, die nu een stuk veelbelovender is.

Ze heeft haar stempel gedrukt in de geschiedenis als een van de weinige mensen die de gouden zoemer-eer verdienen. Hoewel er nog veel hard werk te doen is, is ze boven haar eigen verwachtingen uitgekomen en heeft ze de wereld bewezen dat een bepaald moment ook een positieve levensveranderende verandering kan hebben.

Gouden Kansen

Cristina Rae worstelde met dakloosheid tijdens haar zwangerschap en wilde haar leven veranderen door auditie te doen bij America's Got Talent. Ze kreeg precies dat. Haar harde werk en vastberadenheid brachten haar hier, haar talent bevestigde haar plaats in de show en volgens Goldderby lanceerde Heidi Klum haar rechtstreeks naar de liveshows met oprecht enthousiasme. Heidi werd erg opgewonden van opwinding en zei; "Mijn hart racet nu voor je, echt waar. Ben je hier nu klaar voor?"

Gezien haar verhaal en de worstelingen van haar verleden, was Rae's liedkeuze een bijzonder heilige en zinvolle. Toen ze de tekst van Gimme Shelter van de Rolling Stones uitzond, demonstreerde Heidi haar kippenvel door ze voor de camera te laten zien, en zelfs Simon Cowell, die aanvankelijk niet onder de indruk leek van Rae's eerste nummerkeuze, kon het niet helpen, maar staarde vol ontzag naar haar rauwe talent.

In een wereld die op zoek is naar kansen, gelijke rechten en de hoop op meer positieve levenservaring, hebben Heidi Klum en Cristina Rae ons zojuist laten zien dat gouden kansen zich in een oogwenk kunnen voordoen.

Aanbevolen: