Hier is hoeveel Heidi Klum verdient als presentator van 'America's Got Talent

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Heidi Klum verdient als presentator van 'America's Got Talent
Hier is hoeveel Heidi Klum verdient als presentator van 'America's Got Talent
Anonim

Heidi Klum is zeker een naam die je eerder hebt gehoord! De ster kreeg bekendheid als model tijdens haar eerdere jaren, maar pas toen ze de cover van Sports Illustrated in 1998 landde, werd Heidi een begrip in de Verenigde Staten. Het duurde niet lang voordat Klum over de catwalks liep van alle grote modeontwerpers in Londen, Parijs, Milaan en New York City. Het was in deze tijd dat Heidi het allereerste Duitse Victoria's Secret-model werd, waarmee ze zich echt onderscheidde van haar concurrentie.

Tegen 2005 trouwde Heidi met zanger Seal, met wie de twee hun 4 kinderen delen. Hoewel de twee gelukkig leken te zijn, gingen ze in 2014 uit elkaar. Gedurende deze tijd was Heidi in 2013 toegetreden tot de jury van 'America's Got Talent' en is sindsdien hoofdjury gebleven. Met bijna een decennium op de show, hoeveel verdient Heidi eigenlijk? Laten we het uitzoeken!

Heidi Klum 'AGT' Salaris

Heidi Klum is zeker een naam die je herkent! Nadat ze bekendheid kreeg als model in Duitsland, waar Klum vandaan komt, scoorde ze in 1998 de cover van niemand minder dan Sports Illustrated en ontplofte ze meteen hier in de Verenigde Staten. Nadat ze naar de VS was verhuisd, begon Heidi op de catwalks te lopen voor zowat elke ontwerper tijdens elke grote modeweek. Heidi was niet alleen een van de grootste modellen van de jaren 2000, maar werd ook het allereerste Victoria Secret-model dat vanuit Duitsland regeerde.

Nadat Heidi haar sporen had verdiend in de modellenwereld, ontmoette en trouwde Heidi in 2005 met zanger Seal. De twee delen 4 kinderen en deelden een behoorlijk leven, maar in 2014 waren Heidi en Seal officieel uit elkaar. Hoewel de scheiding voor velen als een schok kwam, kon Heidi zich op haar werk concentreren. De ster sloot zich aan bij seizoen 8 van 'America's Got Talent' en is sindsdien aan boord gebleven. Na 7 jaar in de show, verzamelt Heidi meer dan $ 100.000 per aflevering! Met elk seizoen van gemiddeld 25 - 30 afleveringen verdient Heidi maar liefst $ 3 miljoen per seizoen.

Dit is nogal een cijfer en het is volkomen logisch waarom de ster zo lang in de show is gebleven! Deze keer zijn er dingen veranderd. Hoewel Heidi's salaris hetzelfde blijft, werd er een nieuwe toevoeging aan de jury gemaakt voor seizoen 15. Na het vertrek van Gabrielle Union en Julianne Hough, nam actrice Sofia Vergara deel aan de show samen met Heidi Klum, Simon Cowell, Howie Mandel en presentator Terry Crews.

Het is duidelijk dat alle juryleden niet alleen een goede verstandhouding hebben, maar ook geweldig met elkaar overweg kunnen, vooral Heidi en Howie. Met succes in de modellenwereld en het domineren van het jurypanel van 'America's Got Talent', bewijst Heidi Klum dat ze niet alleen haar taart kan hebben, maar ook kan eten, en voor $ 100.000 per aflevering eet ze zeker goed!

Aanbevolen: