Emma Watson heeft een gouden regel om niet met beroemdheden te daten

Inhoudsopgave:

Emma Watson heeft een gouden regel om niet met beroemdheden te daten
Emma Watson heeft een gouden regel om niet met beroemdheden te daten
Anonim

Harry Potter-ster Emma Watson's liefdesleven is een eindeloos fascinerend onderwerp. Sinds ze haar filmdebuut maakte als Hermione Granger in de zeer succesvolle filmfranchise, is Watson verschillende romantische relaties begonnen en beëindigd. Het gerucht ging zelfs dat de Noah-ster op een gegeven moment een relatie had met collega Harry Potter-ster Tom Felton.

Hoewel Watson de datingscene niet schuwt, blijven details over haar liefdesleven een goed bewaard geheim. Watson heeft nooit publiekelijk de geruchten rond haar liefdesleven erkend. In feite vermeldt de Belle en het Beest-ster zelden een van haar romantische partners in interviews. Dit is waarom Watson haar liefdesleven het liefst in nevelen gehuld houdt.

Emma Watson is een extreem privépersoon

Emma Watson is berucht om haar liefdesleven. De actrice heeft consequent geweigerd details over haar persoonlijke leven bekend te maken om te voorkomen dat ze zichzelf blootstelt aan constant media-onderzoek. Watsons verlangen naar privacy is zo primitief dat ze nooit foto's maakt met fans.

"Voor mij is het het verschil tussen een leven kunnen hebben en niet", vertelde ze in 2017 aan Vanity Fair. "Als iemand een foto van mij maakt en deze plaatst, hebben ze binnen twee seconden een markering van precies waar ik ben binnen 10 meter. Ze kunnen zien wat ik draag en met wie ik ben. Ik kan die trackinggegevens gewoon niet geven.'

Afgezien van het ontwijken van media-onderzoek, houdt Watson om professionele redenen haar persoonlijke leven liever geheim. "Het verhaal van mijn leven is van algemeen belang geweest, daarom ben ik zo gepassioneerd geweest over het hebben van een privé-identiteit", deelde Watson met Interview.

“Als ik in een personage stap, moeten mensen hun ongeloof kunnen opschorten; ze moeten me van dat meisje kunnen scheiden. En niet dat iedereen elk intiem detail van mijn hele leven kent, maakt deel uit van mijn poging om mijn vermogen om mijn werk goed te doen, te beschermen.”

Emma Watson gaat nooit uit met beroemdheden

Watsons keuze voor romantische partners kan een andere reden zijn waarom ze details over haar liefdesleven geheim kan houden. Watson is zo nuchter dat ze liever met onbekende mensen uitgaat dan met Hollywood-beroemdheden.

“Over het algemeen zijn mensen met wie ik heb gedate, vrienden van vrienden of mensen met wie ik in een klas heb gezeten. Iemand die ik heb ontmoet onder omstandigheden waarin we gelijken zijn, "vertelde ze GQ in 2013, "dus het roem-ding komt niet in de situatie… Ik denk dat dat een van de redenen is waarom ik het zo leuk vind om op de universiteit te zijn. Er is geen speciale behandeling voor mij als ik ga zitten voor een examen, en het feit dat ik acht Harry Potter-films heb gedaan, speelt niet echt een rol.”

De Belle en het Beest-ster heeft zelfs een instinct ontwikkeld voor mensen die niet echt last hebben van haar beroemdheidsstatus. 'Ik denk dat ik een instinct heb ontwikkeld voor mensen die niet schrikken van mijn situatie. Je hebt scheikunde of je hebt het niet', zei ze. "Het wordt veel interpersoonlijker, de relatie die je met die persoon hebt, je merkt dat je een klik met ze hebt of niet."

Emma Watson praat zelden over haar vriendjes

Watson bespreekt graag haar nieuwste filmavonturen met interviewers, waarbij ze vaak in levendige details treedt om de interviewervaring te verbeteren. De actrice was echter routinematig terughoudend om tijdens deze sessies over haar vriendjes te praten.

“Ik wil consistent zijn. Ik kan niet over mijn vriend praten in een interview en dan verwachten dat mensen geen paparazzi-foto's maken van mij terwijl ik buiten mijn huis rondloop', legde ze uit aan Vanity Fair. “Je kunt het niet van twee kanten hebben. Ik heb gemerkt dat in Hollywood met wie je aan het daten bent, betrokken raakt bij je filmpromotie en onderdeel wordt van de voorstelling en het circus. Ik zou een hekel hebben aan iedereen met wie ik was om het gevoel te krijgen dat ze op de een of andere manier deel uitmaakten van een show of een act."

Helaas heeft Watsons wens om haar liefdesleven te beschermen tegen het Hollywood-circus niet de eindeloze speculatie de kop ingedrukt. In een poging om deze geruchten te beteugelen, plaatste Watson in 2021 een bericht aan haar fans op Twitter.

"Beste fans, geruchten over of ik verloofd ben of niet, of dat mijn carrière 'slapend' is of niet, zijn manieren om klikken te creëren telkens wanneer wordt onthuld dat ze waar of onwaar zijn", schreef ze. “Als ik nieuws heb, beloof ik dat ik het met je zal delen. Neem in de tussentijd alsjeblieft aan dat er geen nieuws van mij is, maar dat ik de pandemie stilletjes doorbreng zoals de meeste mensen - geen zuurdesembrood maken (!), voor mijn dierbaren zorgen en mijn best doen om geen virus te verspreiden dat treft nog steeds zoveel mensen.”

Aanbevolen: