Chris Meloni's Law & Order spin-off onthult titel en een teaser

Chris Meloni's Law & Order spin-off onthult titel en een teaser
Chris Meloni's Law & Order spin-off onthult titel en een teaser
Anonim

NBC heeft Law & Order: SVU-fans die smeken om details over de nieuwe spin-offserie met in de hoofdrol Chris Meloni. Deze week onthulde een spannende aankondiging de titel van de nieuwe show, samen met een plotteaser. Toch onthullen de schrijvers van de show nog steeds niet het grote geheel. Maar met de laatste aankondiging speculeren niet alleen fans, maar ook voormalige S VU-acteurs zoemen over de betekenis van de teaser.

Dit voorjaar kondigde NBC aan dat Chris Meloni terug zou komen naar de Law & Order-franchise. In plaats van samen met Captain Olivia Benson in de hoofdrol te spelen, zal Detective Stabler deze keer de headliner zijn van zijn eigen serie getiteld Law & Order: Organised Crime. De schrijvers van Organised Crime lieten fans de afgelopen twee maanden in het ongewisse over de details van de nieuwe show. Nu hebben we eindelijk een titel en nog een paar broodkruimels die nog intrigerender zijn.

De titel was niet het enige nieuws dat deze week werd uitgebracht. De schrijvers van de show onthulden ook een zeer belangrijk detail over de plot van de nieuwe show van Detective Stabler. People magazine meldt dat de aankondiging van NBC een verklaring bevatte dat Stabler een "verwoestend persoonlijk verlies" zou lijden aan het begin van de georganiseerde misdaad. De vage verklaring zou kunnen betekenen dat de nieuwe show zal beginnen met de dood van een voormalig SVU-castlid.

Volgens Deadline staat in de NBC-synopsis ook: "Gedurende de serie zullen we Stabler's reis volgen om absolutie te vinden en zijn leven weer op te bouwen, terwijl we een nieuwe elite-taskforce leiden die de machtigste criminele syndicaten van de stad uit elkaar ha alt bij een." Het verwoestende verlies zal Stabler dus dwingen zijn leven weer op te bouwen. Afgezien van zijn toewijding aan zijn werk, draaide Stablers leven om zijn grote Ierse katholieke familie.

Er is geen officiële aankondiging gedaan of de originele castleden van de Stabler-familie op de georganiseerde misdaad zullen verschijnen. Twee van de meest prominente leden van Elliot's familie zijn zijn vrouw Kathy, gespeeld door Isabel Gillies en zijn onrustige dochter Kathleen, gespeeld door Allison Siko. Gillies en Siko hebben niet bekendgemaakt of ze zijn uitgenodigd om in de nieuwe show te verschijnen. Isabel Gillies woog echter op sociale media toen NBC de teaser onthulde.

Fans zijn niet de enigen die nerveus zijn dat familieleden kunnen worden vermoord in de nieuwe serie. De Instagram-post van Isabel Gillies onthult dat ze deze aankondiging "vreesde", wat suggereert dat haar toekomst met de nieuwe show op het spel staat. Het is echter misschien niet Kathy, de schrijvers zouden in plaats daarvan de dochter, Kathleen Stabler, kunnen schrijven. Het zou niet moeilijk zijn om Kathleen uit te schrijven, gezien haar geschiedenis met drugsmisbruik. Dus opnieuw zullen fans, en blijkbaar zelfs de ondersteunende acteurs, geduldig moeten wachten op de grote onthulling.

Law & Order: Organised Crime is een van de meest langverwachte nieuwe series die dit najaar verschijnt. Dick Wolf en zijn team van NBC-schrijvers blijven spanning opbouwen door fans slechts een paar details over de spin-off te geven. Fans moeten mogelijk wachten tot de première om het hele plaatje te zien. Maar zolang Chris Meloni de headliner is, zullen fans blij zijn met de mysterieuze plotwendingen.

Aanbevolen: