Deze belangrijke beroemdheden speelden een hoofdrol op 'Law & Order: SVU

Inhoudsopgave:

Deze belangrijke beroemdheden speelden een hoofdrol op 'Law & Order: SVU
Deze belangrijke beroemdheden speelden een hoofdrol op 'Law & Order: SVU
Anonim

"Colors"-rapper Ice-T is niet het enige bekende gezicht dat mensen herkennen van Law & Order: SVU. Het misdaaddrama Law & Order is een van de meest populaire, meest erkende en langstlopende tv-programma's aller tijden. Het werd voor het eerst uitgezonden in september 1990 en de opvolger Law & Order: SVU kwam in 1999, negen jaar later. Ongetwijfeld vinden veel fans Law & Order: SVU beter dan zijn voorganger. Vanaf 2021 vierde de show zijn 22e seizoen en zal waarschijnlijk niet snel ergens heen gaan. Deze aflevering richt zich op seksueel getinte misdaden in New York.

Kijkers bijten op hun vingernagels terwijl ze kijken naar fictieve detectives in de NYPD die proberen de moorden op slachtoffers van seksueel geladen handelingen op te lossen. De misdaadserie ha alt inspiratie uit echte gebeurtenissen, maar de schrijvers van de show veranderen details om originele scripts te maken. Laten we eens kijken welke van je favoriete beroemdheden de hoofdrol speelde in deze met een Emmy bekroonde serie.

10 John Stamos

John Stamos heeft meer trucjes in petto dan oom Jesse van Full House te zijn en Dannon Oikos Griekse yoghurt te promoten. In seizoen 12 speelde hij in een aflevering met de titel Bang. Stamos speelde een advocaat genaamd Ken Turner, een man die meer dan 20 kinderen verwekte, en de rechercheurs moeten een expert op het gebied van reproductieve misbruikers inschakelen.

9 Hilary Duff

In seizoen tien speelt de geliefde Disney-ster Ashlee Walker in de aflevering Selfish. Duff speelde een nalatige moeder, die sterk verschilt van die van haar Lizzie McGuire-personage. In deze aflevering sterft de dochter van Walker aan de mazelen doordat ze in de buurt is van een niet-gevaccineerd kind. De moeder van dit kind wilde hem om religieuze redenen niet vaccineren en de familie van Walker probeert wraak te nemen.

8 Miranda Lambert

Country singer-songwriter en ex-vrouw van Blake Shelton, Miranda Lambert, speelde Lacy Ford in Father's Shadow seizoen 13. Ford is een verkrachtingsslachtoffer van een tv-producent met veel invloed die haar dwingt te beweren dat de seksuele verloving met wederzijds goedvinden was. Ford wil een succesvolle auditie voor een tv-show, dus vertelt ze niet de waarheid over wat er met haar is gebeurd.

7 Questlove

Questlove is drummer, frontman en de helft van de hiphopgroep The Roots. Als je ooit The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol hebt gezien, heb je hem waarschijnlijk zien optreden als onderdeel van de in-house band, want hij is de muzikaal leider van de late night show. Zijn cameo in de show was interessant omdat hij geen sprekende rol had. Hij verscheen op de tafel van de lijkschouwer met een schotwond in het hoofd. De NY Daily News meldde dat het altijd de droom van de muzikant was om een lijk te spelen op Law & Order: SVU.

6 Mischa Barton

Mischa Barton ging van het spelen van een onrustige tiener op Fox's The O. C. aan een zwangere vrouw die een voormalige prostituee was in de aflevering Verlosser van seizoen 11. Haar personage Gladys D alton stemt ermee in om te getuigen tegen een moorddadige dominee die gebedskaarten achterlaat op de plaats delict. Ze komt er echter achter dat ze zijn kind heeft, besluit de stad te verlaten en laat haar baby onder de hoede van rechercheur Benson.

5 Serena Williams

Serena Williams speelt niet alleen goed op de tennisbaan, maar ze speelde ook Chloe Spears in Brotherhood van seizoen vijf. Spiers is het slachtoffer van een studentenvereniging die een sekstape van de ster uitbrengt, maar ze is slechts een klein onderdeel van al het immorele gedrag van deze broederschap. Deze aflevering was een van Williams' eerste acteerrollen, die in 2004 werd uitgezonden.

4 Melissa Joan Hart

In Impulsive van seizoen negen speelt Hart een middelbare schoolleraar genaamd Sarah Trent. Shane Mils is een mannelijke student met een SOA die Trent wordt beschuldigd van verkrachting. Trent draait echter de tafel om en zegt dat het andersom was en dat de Mils haar seksueel misbruikten.

3 Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg heeft in meer dan 150 films gespeeld en staat bekend als een EGOT-winnaar. Ze speelde ook Janette Grayson in seizoen 17's Institutional Fail. Grayson is een burn-outmedewerker die haar werknemers aanmoedigt om huisbezoekrecords te fabriceren om zonder werk te kunnen komen. Als gevolg daarvan was ze zich er niet van bewust dat een jong meisje werd misbruikt door haar familie.

2 Norman Reedus

Als de naam "Norman Reedus" geen belletje doet rinkelen, zijn we er vrij zeker van dat de naam Daryl dat wel doet. De meest herkenbare rol van Reedus is Daryl in The Walking Dead. Hij was echter in een Law & Order: SVU aflevering eerst in seizoen zeven aflevering Influence naast Brittany Snow. Hij speelt Derek Lord, een veranderde rockster die het personage van Snow vertelt om terug te gaan naar haar medicatie nadat ze geprobeerd heeft zichzelf van het leven te beroven. Hij gebruikt zijn platform om psychofarmacologie te bespreken, het gebruik van medicijnen om psychische stoornissen te behandelen.

1 Robin Williams

NEW YORK - 27 APRIL: (US TABLOIDS OUT) Acteur Robin Williams verschijnt op het podium tijdens MTV's Total Request Live in de MTV Times Square Studios op 27 april 2006 in New York City. (Foto door Peter Kramer/Getty Images)
NEW YORK - 27 APRIL: (US TABLOIDS OUT) Acteur Robin Williams verschijnt op het podium tijdens MTV's Total Request Live in de MTV Times Square Studios op 27 april 2006 in New York City. (Foto door Peter Kramer/Getty Images)

SVU vierde zijn 200e aflevering in seizoen negen, waarin wijlen en grote Robin Williams Merritt Rook speelde. Rook is een geluidstechnicus en activist die zich verzet tegen autoriteit en rechercheur Olivia Benson ontvoert als de ultieme daad om tegen autoriteit in te gaan. Het verhaal van Rook is droevig en tragisch. Hij vertelde artsen dat zijn vrouw een keizersnede nodig had tijdens de geboorte van zijn dochter, maar de verloskundige luisterde niet. Als gevolg hiervan leed zijn vrouw aan een placenta-abruptie, bloedde ze uit en stierf vlak voor zijn ogen. De politie heeft de verloskundige niet aangeklaagd en Rook nam het heft in eigen handen.

Aanbevolen: