Hier is hoeveel 'Law & Order' Star Mariska Hargitay waard is

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel 'Law & Order' Star Mariska Hargitay waard is
Hier is hoeveel 'Law & Order' Star Mariska Hargitay waard is
Anonim

Mariska Hargitay is zeker een naam waar je eerder van hebt gehoord, vooral als je een fan bent van de hitshow 'Law & Order: SVU'. De ster trad in 1999 toe tot de cast van de show en is sindsdien een belangrijk personage gebleven! Ze is gemakkelijk een van de meest succesvolle televisieacteurs, en terecht! Hoewel ze de rol van rechercheur Olivia Benson briljant heeft gespeeld, was Mariska niet altijd van plan om acteur te worden. Voorafgaand aan haar passie voor acteren, was Mariska een schoonheidskoningin!

Hargitay nam de kroon mee naar huis in de Miss Beverly Hills USA in het begin van de jaren tachtig, wat haar uiteindelijk in de entertainmentindustrie bracht, om mee te beginnen. Ze begon eerst met kleinere rollen in tv-programma's zoals 'ER', 'Falcon Crest' en 'Seinfeld' voordat ze een plek veroverde in 'Law &Order'. Met 21 jaar Olivia Benson op zak, is dit wat Mariska Hargitay heeft weten te verdienen.

Hoeveel is Mariska Hargitay waard?

Mariska Hargitay verplettert het spel al geruime tijd! De ster staat bekend om het spelen van de rol van detective Olivia Benson in de hitserie 'Law & Order: Special Victims Unit'. Dit was haar eerste grote voorsprong, een die ze maar liefst 21 jaar op zich heeft genomen. Aangezien ze de langstlopende ster is met een ambtstermijn in de show, is het logisch hoe ze erin geslaagd is een nettowaarde van $ 100 miljoen te vergaren! Ja, je leest het goed, Mariska Hargitay is rijk RIJK!

Nadat ze in het begin van haar carrière in een aantal afleveringen van tv-shows was verschenen, kreeg Mariska de rol van Olivia Benson, die ze nu al meer dan 21 jaar vervult. De enige keer dat Hargitay terugtrad van de show was tijdens de laatste paar maanden van haar zwangerschap in 2006. Volgens Celebrity Net Worth verdient de ster $ 500.000 per aflevering en met een gemiddelde van 22 afleveringen per seizoen brengt Mariska $ 11 miljoen per jaar binnen, exclusief de miljoenen die ze ook verdient met syndicatie-roy alty's.

Tijdens haar tijd in de show heeft Mariska een Primetime Emmy Award en een Golden Globe Award ontvangen, wat bewijst dat ze een behoorlijke actrice is! Naast haar rol in 'Special Victims Unity', heeft de ster ook verschillende optredens gehad in 'Law & Order: Trial by Jury', 'Law &Order' en 'Chicago P. D.', om er maar een paar te noemen. Hoewel ze geweldig werk heeft verricht op het gebied van televisie, runt Mariska ook haar eigen stichting, de Joyful Heart Foundation.

Net als haar personage op tv, biedt Mariska's stichting steun aan vrouwen die seksueel zijn misbruikt, samen met andere slachtoffers van huiselijk geweld. Hoewel ze misschien een heel privé-leven leidt, wordt Mariska beschouwd als een televisie-icoon en haar tegenspeler, Christopher Meloni, was het daar helemaal mee eens! Hoewel ze niet van plan is de show snel te verlaten, zou haar bankrekening er zeker niet onder lijden als ze dat deed.

Aanbevolen: