SYFY's nieuwste show 'The Great Debate' is voor nerds door nerds

Inhoudsopgave:

SYFY's nieuwste show 'The Great Debate' is voor nerds door nerds
SYFY's nieuwste show 'The Great Debate' is voor nerds door nerds
Anonim

Wat is schattiger, baby Yoda of baby Mr. Miyagi? Liever ruimtereizen of tijdreizen? Word je liever aangevallen door een zombie of een vampier? De vragen die zovelen van ons 's nachts wakker houden, leken op een gegeven moment gedegradeerd tot onbeantwoordbaar, maar Syfy's nieuwste show, The Great Debate, heeft besloten dat ze niet alleen een stel beroemde nerds aan boord zullen brengen om te beantwoorden deze vragen, maar ze gaan het op een spectaculair hilarische manier doen.

Het grote debat

De formule van het Grote Debat is eenvoudig genoeg. Verzamel een stel popcultuurfanaten, waaronder beroemdheden als Aisha Tyler, de stem van Lana op Archer en Dr. Tara Lewis over Criminal Minds en laat ze unieke vragen bespreken die gebaseerd zijn op de geekcultuur. De show is duidelijk gebouwd door nerds, gehost door nerds, en is bedoeld voor liefhebbers van nerdcultuur, die opgewonden raken bij het vooruitzicht van een superheld wat als… of bij de verhitte discussies over waarom Vegeta Goku nooit zou kunnen overtreffen.

Niets lijkt verboden terrein voor deze cast van personages, met vragen als: hoe helpt een shirtloze Hugh Jackman de X-Men-films, of verhoogt het vermogen om seks te hebben de kracht van een superheldenteam?

The Great Debate wordt gehost door de persoonlijke komiek Brandon Vaughn die is verschenen in Black Dynamite, Mystery Science Theater 3000: The Return, Bojack Horseman en Cloverfield.

Winnen, verliezen of gelijkspelen

Gegroepeerd in twee teams van twee, moet elk team samenwerken om gastheer Brandon Vaughn ervan te overtuigen dat hun argument oppermachtig is. Als deze komische persoonlijkheden eenmaal ruzie hebben gemaakt over hun onderwerpen, hebben Vaughn en zijn schattige sidekick DB-8 (die ons een beetje doet denken aan Lana uit Too Hot To Handle), de moeilijke taak om een overwinning, verlies of gelijkspel uit te roepen.

Wat de prijs van de winnaar is, buiten het eeuwige opscheppen als kampioen nerd-debatteam, is niet duidelijk gemaakt, maar de prijs voor ons barst zeker in lachen uit als we kijken hoe deze opgewonden persoonlijkheden de datingvoordelen van een lichtzwaard. Hoewel het niet echt A-lijst-beroemdheden zijn, is de show erin geslaagd een aantal opmerkelijke namen binnen te halen, waaronder:

Orlando Jones (Drumline, American Gods), Mayim Bialik (The Big Bang Theory), Adam Savage (Mythbusters), Reggie Watts (The Late Late Show With James Corden), Colton Dunn (Superstore), Open Mike Eagle, Brea Grant (Heroes), Akilah Hughes, Matt Kirshen, Lauren Lapkus (The Wrong Missy) en Amber Nash (Archer).

Het Grote Debat begint op 18 juni om 23.00 uur op SYFY.

Aanbevolen: