SPOILER Brengt de nacht door in ballingschap op de nieuwste All Star Shore

Inhoudsopgave:

SPOILER Brengt de nacht door in ballingschap op de nieuwste All Star Shore
SPOILER Brengt de nacht door in ballingschap op de nieuwste All Star Shore
Anonim

Na slechts 2 dagen in de villa, bevindt de All Star Shore cast zich temidden van sommigen die hij zei - ze zei drama met Trina die Chloe en Angelina had verteld dat Johnny is misschien niet zo dol op Bethan als hij laat blijken. Bethan geeft echter toe dat, terwijl Johnny's hoofd zou kunnen draaien als een ander castlid aan boord zou komen, hetzelfde voor haar geldt. Dus plant ze een kus op haar man, en de twee genieten de rest van hun nacht zonder drama. Maar zoals we allemaal weten, blijft het gebrek aan drama niet lang hangen in het huis aan de kust.

Spoiler Alert: de rest van dit artikel bevat spoilers van All Star Shore aflevering 2: "We're All Small Prostitutes"

Angelina en Joey kiezen een competitieteam voor ballingschap

Nadat Joey en Angelina de eerste uitdaging hebben gewonnen, hebben ze de luxe om een ander team te kiezen om zich bij hen aan te sluiten op hun Paradise Reward: een catamaranzeil met bodemloze champagne. Het paar besluit James en Blake om zich bij hen te voegen, en het viertal gaat op avontuur.

Terwijl ze op de boot zijn, bespreken James en Blake hun wederzijdse voorkeur voor Giannina (Gigi), waarbij ze opmerken dat ze allebei het gevoel hebben dat ze zich in een grijs gebied bevinden, niet zeker van wiens connectie sterker is. Angelina bekent dat, hoewel ze getrouwd is met haar beste vriend, ze soms het gevoel heeft dat haar man, Chris Larangeira, niet in haar team zit. Ze voelt echter de loyaliteit waar ze naar hunkert, afkomstig van Joey. Zou Angelina's ring een verrassende verdwijning kunnen zijn?

Eenmaal terug in de villa, kondigen Joey en Angelina hun keuze aan voor wie het zal opnemen tegen verliezers Trina en Johnny in de ballingschapsspellen. Angelina bekent dat ze idealiter Gigi had gekozen om mee te gaan, aangezien ze haar vervelend vindt. Maar uiteindelijk, en helaas voor Joey's bestie, worden Chloe, zij en Potro, de enige andere jongen en meisje, gekozen.

Potro merkt op dat hij het gevoel heeft dat Angelina de moeder is van de hoeren in huis, die de baas is over de "kleine prostituees" die de rest van de villa vormen. En met Angelina's schijnbaar ongegronde vijandigheid jegens Giannina, kan Gigi maar beter uitkijken naar grote mama Angie die altijd op zoek is naar bloed.

Chloe en Potro brengen de nacht door in Fishy Exile

Voor de eerste ballingschapsspellen moeten de deelnemers een zak met slop door een patrijspoort duwen en vervolgens een fakkel uit de zak halen en aansteken. Het eerste team dat alle 5 fakkels aansteekt, wint. Gedurende de hele competitie zitten de teams nek aan nek. Maar het zijn Johnny en Trina die als beste uitkomen en Chloe en Potro in ballingschap sturen.

Exile Games Fishy
Exile Games Fishy

Voor het ongelukkige team is ballingschap een nacht doorgebracht op een vissersboot omringd door rottende, dode vissen. Voedsel is nogal schaars, en het paar wordt gedwongen om een sleutel te zoeken om slechts een van de 3 dozen te ontgrendelen die ofwel een middel bevatten om de ranzige vis mee te eten, ofwel een visvormig snoepje.

Hoewel Potro er uiteindelijk in slaagt de sleutel te bemachtigen, vinden de twee een blikopener voor een blikje sardines waarvan ze besluiten er niet aan te beginnen. De twee krijgen echter een tablet met opgenomen beelden, waarop ze banden laten zien van Joey die rakelings over Potro praat, en het "niet-ballingschap"-feest dat volgt in de villa.

Relaties beginnen zich te vormen… en verkruimelen

In de hoop anderen te verleiden om met haar mee te gaan in de hot tub, doet Gigi een kleine striptease, waardoor Blake de hot tub ingaat waar hij misschien eindelijk zijn eerste zet kan doen. Maar voordat hij daartoe in staat is, wordt het paar vergezeld door James, Joey en een overvloed aan anderen, waar Karime het spel 'kus of antwoord op een hete vraag' noemt.'

Blake beantwoordt een hete vraag in plaats van Gigi te kussen, wetende dat hij niet wil dat hun eerste kus deel uitmaakt van een spel. James maakt echter van de gelegenheid gebruik om er een op Gigi te planten, waardoor Blake vol spijt achterblijft. James kust ook Karime die in de biecht toegeeft dat ze gevoelens voor hem heeft.

Marina trekt Joey mee voor een gesprek en bekent haar gevoelens. Joey, schijnbaar niet geïnteresseerd, vertelt Marina dat hij haar op een beter niveau wil leren kennen, en laat haar vrolijk hoopvol achter. Echter, wanneer Marina Johnny vertelt over haar en Joey's gesprek, wordt Johnny sceptisch en roept Joey op om het te bespreken. Maar wanneer Johnny onthult wat hij van Marina heeft gehoord, lijkt Joey niet zeker te weten waarom Marina denkt dat er nog steeds een vonk tussen de twee kan zijn. Misschien, concludeert hij, was zijn massage gewoon te goed.

Fans Hype Marina Up

Terwijl Joey erover nadenkt hoe hij met Marina moet praten over het niet willen nastreven van een relatie, staan fans van The Circle-ster achter haar en tillen haar op.

Het lijkt erop dat Joey Essex zich misschien heeft laten intimideren door een onafhankelijke vrouw wiens lichaam tot in de tientallen is weggerukt. Dat is tenminste onze inschatting. Marina, laten we een echte man voor je zoeken.

Bekijk alle nieuwe afleveringen van All Star Shore, woensdag op Paramount+.

Aanbevolen: