Twitter is door het dak na het nieuwste in Adele's aankomende album

Twitter is door het dak na het nieuwste in Adele's aankomende album
Twitter is door het dak na het nieuwste in Adele's aankomende album
Anonim

Singer en songwriter Adele heeft misschien net weer een bom laten vallen met betrekking tot 30. In plaats van dat ze de hint vrijgaf, liet ze 30 steden van over de hele wereld dit doen op hun opmerkelijke oriëntatiepunten.

Fans van over de hele wereld hebben hun vreugde over deze hit getweet, en meerdere fans denken dat deze op 2 oktober zal worden uitgebracht. Het grootste deel van Twitter is echter enthousiast over de numerieke waarde die wordt gezien en is doorgegaan met posten foto's van de oriëntatiepunten met "30."

Europa was de primaire locatie voor de plaatsen met '30', waaronder landen als Duitsland en Ierland. Gebruikers hebben echter vooral gereageerd op de "30" in Engeland, het land waar de zanger geboren is.

Na de 25, 30 van 2015 wordt het vierde studioalbum van de "Rolling in the Deep"-zanger. Ze begon in 2018 aan het album te werken en leek albumhints op haar sociale media te plaatsen. Een van haar meest populaire berichten kwam van haar Instagram in 2019, toen ze foto's plaatste en zei: "30 zal een drum n bass-record zijn om je te pesten."

De zangeres vertelde fans later dat haar album ergens in september 2020 zou uitkomen. Maar, net als veel andere muzikanten, werd de release van het album vertraagd vanwege de COVID-19-pandemie. Na de vertraging besprak de zangeres nauwelijks informatie over het album.

Anders dan de 30 "30's", bracht zangeres Taylor Swift gisteren haar albumnieuws uit, waarin ze de verandering in de releasedatum van haar album besprak. Naar aanleiding van de tweet denken meerdere gebruikers dat dit komt door 30. Sommige gebruikers denken dat ze de releasedatum kent, terwijl anderen denken dat ze het met opzet doet omdat 30 op nummer één in de hitlijsten zal debuteren. Na de tweet tweette een gebruiker snel: "oh ja, Adele komt eraan."

Buiten haar muziek heeft Adele's relatie met sportagent Rich Paul veel publiciteit gekregen. De zangeres plaatste onlangs haar eerste Instagram-foto's met Paul op een bruiloft op haar Instagram. Afgezien daarvan heeft de zangeres de afgelopen maanden haar privacy behouden, vooral over alles wat met haar muziek te maken heeft.

Vanaf deze publicatie is er geen woord over of ze al dan niet is begonnen aan een ander album. 30 zal echter waarschijnlijk een van de populairste albums van de zanger zijn, en het is geen verrassing als het na de release in meerdere landen bovenaan de hitlijsten zou staan. Voor degenen die naar haar muziek willen luisteren, is het beschikbaar om te streamen op Spotify en Apple Music.

Aanbevolen: