The Reason TVD's Nina Dobrev en Paul Wesley hebben nooit een date gehad

Inhoudsopgave:

The Reason TVD's Nina Dobrev en Paul Wesley hebben nooit een date gehad
The Reason TVD's Nina Dobrev en Paul Wesley hebben nooit een date gehad
Anonim

Als je iets weet over wat er achter de schermen van The Vampire Diaries gebeurde, weet je dat de grootste bron van drama kwam van de driejarige relatie van Nina Dobrev en Ian Somerhalder.

Wat sommige mensen misschien niet weten, is dat er ook drama was tussen Dobrev en haar andere liefde op het scherm, Paul Wesley. Maar voordat je denkt dat er een liefdesdriehoek was tussen de drie co-sterren, net zoals er was tussen hun personages in de show, denk nog eens goed na.

Dobrev en Wesley zijn zelfs nooit zover gekomen dat ze eraan denken om met elkaar te daten.

Dobrev had nooit de intentie om met een van haar co-sterren te daten

Dobrev ging Elena Gilbert spelen op TVD en had de gedachte dat ze nooit met een van haar co-sterren zou uitgaan, dus meteen had geen van haar co-sterren een kans. Maar na een tijdje, zoals we weten, brak ze die zelfverklaarde regel toen ze begon om te gaan met Somerhalder.

Nadat ze met Somerhalder begon te daten, legde Dobrev Seventeen uit wat haar redenering was achter haar beslissing om de regel te schrappen.

"De eerste keer dat ik op de cover van Seventeen stond, zei de coverregel 'Nina: waarom ze geen van haar co-sterren zou daten.' En dan teruggebracht tot twee jaar later … het is grappig dat ik dat zei, maar weet je wat? Het was eerlijk gezegd wat ik op dat moment geloofde. Ik wilde niet daten met een van mijn costars - mijn doel op de show was om wees professioneel. Maar soms kun je er niets aan doen met wie je een band hebt, en je kunt er maar zo lang tegen vechten - wat ik heel, heel lang heb gedaan."

Helaas voor haar en Somerhalder is hun relatie toch niet gelukt vanwege een andere regel van Dobrev met zichzelf. De regel dat haar carrière op de eerste plaats zou komen.

Ze 'verachtten' elkaar gedurende de eerste vijf maanden van het filmen van de show

In 2019 sprak Dobrev in de podcast "Directionally Challenged" over hoe haar relatie met Wesley begon aan het begin van de show.

"Paul en ik konden het niet goed met elkaar vinden aan het begin van de show. Ik respecteerde Paul Wesley, ik mocht Paul Wesley niet", zei Dobrev.

"Iedereen dacht dat we zo'n goede chemie hadden. Ik realiseer me nu dat er een dunne lijn is tussen liefde en haat en we verachtten elkaar zo erg dat het als liefde leek, maar… We konden het gewoon niet goed met elkaar vinden eerste vijf maanden van de opnames."

Toen hem werd gevraagd naar deze opmerkingen, was Wesley het met Dobrev eens dat ze het totaal niet met elkaar konden vinden. "Ik denk dat het punt dat Nina maakte, en ik zal haar hierin volledig steunen, is dat we de eerste paar jaar totaal botsten in termen van elkaar op de zenuwen werken."

Na een tijdje konden ze vrienden worden

Het enige dat het paar nodig had, was blijkbaar tijd om elkaar echt te leren kennen, en na een tijdje waren ze in staat om heel goede vrienden te worden.

"Soms denk ik dat als mensen non-stop samenwerken, jarenlang non-stop blijven drukken, je gewoon - je waardeert de persoon die voor je staat niet. Je denkt, 'Oh, weet je, ik ben uitgeput en moe.' En ik denk nu dat het zo'n leuk soort verhaal is omdat we nu zulke goede vrienden zijn, "zei Wesley.

"Ik denk dat het een coole les was om te leren. Het is alsof de mensen met wie je in het begin misschien niet goed kunt opschieten, je later verrassen, en ik denk dat veel van mijn vriendschappen zo zijn."

Dobrev ziet Wesley nu als een van haar beste vrienden, en blijkbaar praten ze, zelfs als de show voorbij is, nog steeds minstens één keer per week en hangen ze veel rond.

"We kwamen uiteindelijk op een goede plek en het was prima", zei Dobrev."Van iedereen denk ik dat ik hem waarschijnlijk het meest zie en het meest met hem omga. We zijn waarschijnlijk het dichtst bij. We hangen veel samen. We zijn echt goede vrienden. Ik hou van zijn vrouw. Het is zo grappig hoe de tijd verandert alles omdat ik nooit had gedacht dat hij een van mijn beste vrienden zou zijn."

Ondanks hun vriendschap was Dobrev nog steeds geïrriteerd door de datinggeruchten

Omdat het paar zo'n geweldige chemie op het scherm had (net zoals ze had met Somerhalder), speculeerden fans natuurlijk constant dat ze aan het daten waren. Deze geruchten werden niet alleen aangespoord door de fans, maar ook door mensen op de set, en dat maakte Dobrev boos.

Maar terwijl Dobrev en Welsey fans voor de gek hielden en ze lieten denken dat ze aan het daten waren, was Dobrev eigenlijk al die tijd met Somerhalder bezig.

De 'ruzie' werd buiten proportie opgeblazen

Sprekend op een andere podcast, zei Dobrev dat ze dacht dat de 'vete' buiten proportie was opgeblazen.

"Ik moet allereerst zeggen dat het verhaal in zo'n gekke mate buiten proportie is opgeblazen", zei ze in de podcast. "Ik denk dat er die week niets anders gebeurde, want elke outlet pakte het op. Ik voelde me alsof ik Brangelina was. Weet je wat, jongens? Dat is niet zo. Ik heb de carrière niet - er gebeurde duidelijk niets anders. Het verbaasde me toen dat een ding werd."

Dobrev zei dat de reden dat ze niet met elkaar konden opschieten was vanwege te veel tijd samen, maar dat het normaal was, zoals een hekel aan een broer of zus. Nu is dat niet het geval.

In plaats daarvan kan het paar er grappen over maken, zoals Dobrev's sociale media laat zien dat Wesley haar gekscherend in een zwembad duwt omdat ze zei dat ze 'hem verachtte'.

Het paar 'veracht' elkaar niet meer, wat dat betreft geen van de cast. Ze zijn één grote gelukkige vampierfamilie.

Aanbevolen: