Hebben Beyoncé en Sean Paul een date gehad terwijl ze samen aan muziek werkten?

Inhoudsopgave:

Hebben Beyoncé en Sean Paul een date gehad terwijl ze samen aan muziek werkten?
Hebben Beyoncé en Sean Paul een date gehad terwijl ze samen aan muziek werkten?
Anonim

Met een fortuin van $500 miljoen op haar naam is Beyoncé een van de meest succesvolle artiesten aller tijden. Na meer dan 20 jaar de entertainmentindustrie te hebben gedomineerd, eerst als onderdeel van de groep Destiny's Child en vervolgens als soloartiest, vertoont de in Houston geboren zanger geen tekenen van vertraging met een nieuw album dat gepland staat voor release in 2022.

Samen met echtgenoot Jay-Z maakt Beyoncé het grootste deel van haar carrière deel uit van het powerkoppel dat The Carters is. Maar er was een tijd voor hun bruiloft in 2008 dat de twee nog geen koppel waren.

In 2002 bracht Beyoncé de grote hit 'Baby Boy' uit. De Jamaicaanse artiest Sean Paul was beroemd op de baan en de twee deden een aantal optredens samen in 2003. Hun gezamenlijke optredens leidden al snel tot geruchten dat de twee in het echte leven aan het daten waren. Maar waren ze dat echt?

Hebben Beyoncé en Sean Paul een date gehad?

Fans speculeren al jaren over de relatie tussen Beyoncé en Sean Paul begin jaren 2000. Maar in 2022 onthulde Sean de waarheid aan de wereld: hij en Beyoncé gingen nooit uit en waren nooit romantisch betrokken.

In een interview met The Daily Beast legde hij uit dat de geruchten aan kracht begonnen te winnen nadat de twee sterren podiumproblemen begonnen te ervaren tijdens hun gezamenlijke optredens.

"We hadden slechts drie optredens [samen], en één was op Reggae Sumfest", vertelde hij aan The Daily Beast (via Cheat Sheet). “In die tijd waren we allebei op de Rock the Mic Tour. Dit was 2003. Ze was er niet elke dag mee bezig, maar ze zou op bepaalde data komen en het nummer 'Crazy in Love' doen met Jay-Z.

“Op een dag gingen we weg om de video te maken en speelden toen Sumfest. Dat was de eerste keer. De tweede keer was in LA, en er gebeurde iets vreemds - en ik denk dat de geruchten daarmee begonnen zijn.'

Beyoncé was boos over de geruchten

Hoewel de geruchten over het daten van twee sterren niet waar waren, werden ze op grote schaal gefluisterd, tot het punt waarop ze Beyoncé zelf van streek maakten. Het is begrijpelijk dat Beyoncé zich zorgen maakte over het effect dat de geruchten hadden op haar carrière als soloartiest, die toen van de grond kwam.

Het kwam tot een hoogtepunt toen de twee samen in Schotland waren voor een optreden, waar ze Sean over de geruchten confronteerde met vermoedens dat hij ze zelf was begonnen.

“Toen hadden we het gesprek, want de geruchten werden echt te gek”, vertelde hij in zijn interview met The Daily Beast.

“Ik landde in Schotland en het was dit MTV-evenement, en er waren overal paparazzi. Uiteindelijk deden we de repetitie en alles was goed, en de uitvoering zou zijn waar ik van onder het podium vandaan kwam, en dan liepen we allebei naar een groot ding in het midden van het stadion dat omringd was door vuur.”

Het duurde niet lang of Beyoncé benaderde Sean, naar verluidt geïrriteerd, en zei: "Ik moet je spreken."

Dus, we gaan terug en praten en ze zegt 'Waar gaan al deze geruchten over?' --- met mijn carrière. Ik wil gewoon dat je dat weet.'

"Ik had zoiets van 'Ze neuken niet met de mijne. Dus luister: ik ontmoette Jay voor jou, en we waren [sic] vrienden, dus ik en hij zouden moeten praten. Als hij een Als je daar zo over denkt, dan moeten we praten, want het komt niet van mij.'”

Wat is er met Sean Paul gebeurd?

De geruchten over Sean Paul en Beyoncé hielden aan. Uiteindelijk werd Sean geknipt uit de VMA-uitvoering van 'Baby Boy', in plaats daarvan keek hij ernaar vanuit het publiek. Hoewel zijn tijd als medewerker van Beyoncé misschien voorbij was, bleef hij muziek maken, met één Grammy-overwinning en acht studioalbums op zijn naam vandaag.

Zoals veel artiesten, maar niet de carrière van Beyoncé en Jay-Z-Sean Paul, en hij verloor geld tijdens de COVID-19-pandemie.

"Ik heb veel geld verloren omdat ik meer dan zes maanden per jaar reis", vertelde hij aan Page Six. "Net als miljoenen, dat komt allemaal van toeren, maar ik heb ook geld uitgegeven aan goede doelen."

Het voordeel was echter dat hij tijd thuis kon doorbrengen met zijn gezin.

“Soms moet je een pauze nemen… Met alles is er een zilveren randje, dus ik heb genoten van de tijd met het gezin, en ik heb genoten van de extra studiotijd die ik heb gekregen.”

Sean is getrouwd met landgenoot Jodi Stewart-Henriques. Ze trouwden in 2012 na een langdurige relatie van tien jaar. Volgens Married Biography begonnen de twee te daten na een ontmoeting op een feest in 2002 en gingen ze helemaal niet uit elkaar tijdens hun 10-jarige verkering.

Ze verwelkomden hun eerste kind, Levi Blaze, in 2017. In 2019 verwelkomde het paar hun tweede kind Remi.

Aanbevolen: