De trieste reden waarom Lisa Robin Kelly's scènes uit de jaren 70 uit seizoen 6 opnieuw moesten worden opgenomen

Inhoudsopgave:

De trieste reden waarom Lisa Robin Kelly's scènes uit de jaren 70 uit seizoen 6 opnieuw moesten worden opgenomen
De trieste reden waarom Lisa Robin Kelly's scènes uit de jaren 70 uit seizoen 6 opnieuw moesten worden opgenomen
Anonim

Als je van hilarische tv-programma's houdt, heb je waarschijnlijk een groot deel van de afleveringen van That '70s Show gezien. Deze show kwam precies op het juiste moment op tv en het was een succes dat zelfs enkele spin-offprojecten heeft voortgebracht.

Lisa Robin Kelly was een origineel castlid in de show, maar alles was niet goed voor de actrice. Op een gegeven moment moest de show worden vervangen en haar leven werd jaren later op tragische wijze afgebroken.

Kelly's tijd in de show eindigde tijdens seizoen 6 en er waren nieuwe opnames nodig om het seizoen te redden. Laten we terugkijken en zien wat er is gebeurd.

'Die show uit de jaren 70' is iconisch

In een decennium dat vol zat met geweldige sitcoms, slaagde That '70s Show erin om al vroeg een trouw publiek te binden op tv. Het was een geweldige mix van nostalgie, komedie en herkenbare thema's, die allemaal een rol speelden om de show tot een enorm succes te maken.

Met jonge sterren als Topher Grace, Ashton Kutcher, Mila Kunis en Laura Prepon, profiteerde That '70s Show enorm van de natuurlijke chemie tussen de cast. Velen van hen waren goede vrienden achter de schermen, en hun band gaf hun optredens een boost in elke aflevering van de serie.

Al met al duurde de show 8 seizoenen en 200p-afleveringen, wat zorgde voor een van de meest succesvolle sitcoms aller tijden. Het is waar dat sommige afleveringen blindgangers waren en dat het verlies van Topher Grace de show op een neerwaartse helling stuurde. Het zal echter altijd herinnerd worden voor zijn beste momenten.

Als onderdeel van de originele cast van de show, was Lisa Robin Kelly een natuurlijke match, maar haar tijd in de show zou worden ontsierd door zaken uit haar persoonlijke leven.

Lisa Robin Kelly speelde als Laurie

In het begin speelde Lisa Robin Kelly Laurie Forman in de show. Ze was de oudere zus van Eric en het werd al snel duidelijk dat Kelly de juiste persoon voor de baan was.

De eerste paar seizoenen leek alles goed te gaan, maar halverwege seizoen drie was Laurie's personage nergens te bekennen. Dit overrompelde fans en de show gebruikte simpelweg de reis van het personage naar de schoonheidsschool als reden voor haar afwezigheid.

Achter de schermen ging het echter niet zo gemakkelijk.

Het roemmonster was te veel voor de actrice om weg te blijven van de camera's, en een tragisch zelfs in haar persoonlijke leven stuurde haar in een neerwaartse spiraal.

"Vervolgens verloor ze naar verluidt een kind en Kelly begon te drinken. Het gerucht ging dat haar afwezigheid op That '70s Show te wijten was aan een drugsprobleem, maar de actrice verklaarde dat haar alcoholisme het echte probleem was", meldt ScreenRant..

Na alles doorgenomen te hebben, kon Kelly weer terug naar de show voor het vijfde seizoen. Het was leuk om Laurie weer aan boord te hebben voor de show, hoewel dit niet lang duurde.

Helaas moest de actrice tijdens haar laatste periode in de show al haar scènes opnieuw laten maken voor seizoen 6.

De reden achter de reshoots

Dus, waarom moesten alle scènes van de actrice opnieuw worden gedaan tijdens de productie van seizoen 6? Helaas is er een grote verandering doorgevoerd waardoor alles in de show een andere richting op ging

Volgens ScreenRant: "Kelly zou terugkeren voor het volgende seizoen, maar de problemen in haar persoonlijke leven deden zich opnieuw voor, waardoor de serie Laurie met Moore herschikte. De scènes met Laurie in de première van seizoen 6 moesten worden opnieuw opgenomen vanwege de castverandering. Moore verliet MADtv om de rol van Laurie op zich te nemen en had eerder gewerkt aan shows als Beverly Hills, 90210, Married… with Children, Wings, The Drew Carey Show en Friends. Moore's tijd in That '70s Show was van korte duur omdat ze maar in zes afleveringen verscheen."

De site merkt ook op dat het personage niet in de laatste twee seizoenen van de show verscheen, maar dat ze een paar keer werd verwezen.

Na haar tijd in de show ging het er niet veel beter op voor de voormalige tv-ster. Ze stopte bijna met acteren, kreeg te maken met een reeks juridische problemen en uiteindelijk, in 2013, stierf ze.

Lisa Robin Kelly's tijd in That '70s Show hielp de succesvolle sitcom op gang te komen. Het is hartverscheurend om te horen waar ze mee te maken had, zowel tijdens als na haar tijd in de geliefde show.

Aanbevolen: