De echte reden waarom Paris Hilton haar decenniumlange vete met Lindsay Lohan beëindigde

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Paris Hilton haar decenniumlange vete met Lindsay Lohan beëindigde
De echte reden waarom Paris Hilton haar decenniumlange vete met Lindsay Lohan beëindigde
Anonim

In januari 2022 onthulde Paris Hilton publiekelijk dat ze de strijdbijl had begraven met voormalig bestie Lindsay Lohan, met wie ze al meer dan tien jaar ruzie had.

Zoals fans zich misschien herinneren, waren Hilton en Lohan onafscheidelijk van elkaar, ze waren vaak samen gespot tijdens het uitgaan, socializen met hun gemeenschappelijke vrienden en steunden elkaars projecten. Maar het paar had ook een reeks openbare vetes en argumenten. Ze zouden niet meer dan een week ruzie hebben voordat ze weer naar clubs gingen en een van de meest fascinerende vriendschappen in Hollywood werden.

Toen waren er ook die beruchte foto's van Lohan die met popster Britney Spears in de tweezitsauto van Hilton sprong. Op dat moment onthulde de voormalige Simple Life-ster later echter dat ze al op ijzige voet met LiLo was geweest en was verrast toen ze in haar auto sprong en zichzelf met Spears op de passagiersstoel kneep.

Maar wat leidde tot hun vete, en hoe slaagden de meisjes erin om het na al die jaren weer goed te maken? Hier is het dieptepunt …

Wat is er gebeurd tussen Parijs en Lindsay?

Paris Hilton en Lindsay Lohan hadden een beruchte reputatie opgebouwd als beroemdheden die voortdurend in de problemen kwamen met de wet.

Van hun wilde avondjes uit in Hollywood tot het feit dat ze allebei naar verluidt een problematische drugsverslaving hadden, leefden Hilton en Lohan jong, wild en vrij, wat hen waarschijnlijk tot elkaar had aangetrokken.

Nog iets dat de meisjes gemeen hadden: ze hadden een geschiedenis van gearresteerd worden terwijl ze onder invloed waren.

Tegen 2006 werd de Mean Girls-actrice constant gezien met haar nieuwe BFF, hoewel dat meestal was als ze naar een nachtclub gingen.

Gedurende deze tijd zou het paar echter ook een handvol ruzies hebben, zoals toen Hilton's voormalige vriend Brandon Davis beweerde dat Lohan een "vuurkruis" had, wat de blonde erfgename volgens Lohan grappig vond genoeg om haar ex-BFF te bespotten.

Lohan beweerde dat ze sms-berichten van Hilton had ontvangen die haar lastigvielen met vernederende opmerkingen over haar 'vuurkruis'.

Een paar maanden later zei de geruchtenzanger dat ze was aangevallen met een glas door Hilton, wat de laatste heftig ontkende en zei dat de woordenwisseling nooit heeft plaatsgevonden.

Toen, in november 2006, zouden Lohan en Hilton een woordenwisseling hebben gehad in een hippe Hollywood-club en een dag niet meer met elkaar spraken voordat ze de volgende nacht herenigd werden toen LiLo met Britney in de auto van Hilton stapte.

Concurrentie tussen Lohan en Hilton kreeg ze allebei

Alles leek goed tussen het paar tot februari 2008 toen een ander vermeend incident plaatsvond van Lohan en Hilton die kattengevechten voerden op het pre-Grammy-feest van producer Timbaland.

De ruzie barstte los toen het paar allebei pogingen had ondernomen om met Timbo aan de slag te gaan in de hoop hun muziekcarrière een boost te geven. De concurrentie om zijn aandacht te trekken bleek te veel en leidde later tot een enorme ruzie tussen de dames.

Tegen de zomer van dat jaar was alles weer goed toen Lohan en Hilton samen feestvierden in Hollywood, en de zaken bleven een tijdje op vriendschappelijke voet.

Nou, dat was totdat Hilton's realityshow The World Volgens Parijs in mei 2011 werd uitgezonden, waar ze de spot dreef met Lohan's rechtszaak nadat ze werd beschuldigd van het stelen van sieraden.

"Als ik Lindsay was, zou ik de oorbellen stelen, niet weggeven", zei Hilton terwijl ze een dakloze vrouw haar oorbellen gaf tijdens een bezoek aan een opvangcentrum.

Lohan beschouwde de opmerking als 'gemeen', dus Hilton verontschuldigde zich later.

In de loop der jaren heeft Hilton fans echter alle reden gegeven om te geloven dat de dingen nog steeds niet cool waren nadat ze in mei 2019 in Watch What Happens Live waren verschenen en zeiden dat Lohan "meer dan kreupel" was.

In 2021 veranderde Paris Hilton van hart voor Lindsay Lohan

Maar toen ze in januari 2021 terugkeerde naar de chatshow, leek Hilton van gedachten te zijn veranderd over haar gevoelens voor de Herbie: Fully Loaded-ster.

"Ik heb gewoon het gevoel dat we nu volwassen zijn", zei de tv-persoonlijkheid.

Ik ben net getrouwd. Ze is net verloofd. We zitten niet op de middelbare school. Ik denk dat het gewoon erg onvolwassen was, en nu is alles goed.

"Ik zag dat ze verloofd was toen ik op huwelijksreis was, dus ik zei gewoon gefeliciteerd. Geen kwaad bloed."

Lohan kondigde in november 2021 haar verloving met haar geliefde Bader Shammas aan. Het is onduidelijk wanneer het paar in het huwelijksbootje wil stappen.

In een aflevering van haar podcast This Is Paris in december blijft Hilton nadenken over haar gedachten over Lohan terwijl ze de vrijheid van Spears bespreekt na de beëindiging van haar conservatorium.

"Het maakt me zo blij om te zien, weet je, 15 jaar later, en er is zoveel gebeurd in de afgelopen twee weken," zei ze.

"Ik ben getrouwd, Britney kreeg haar vrijheid terug en verloofd, en toen is Lindsay net verloofd. Dus ik vind het geweldig om te zien hoe anders onze levens nu zijn en hoeveel we allemaal zijn opgegroeid en gewoon liefde hebben in ons leven."

Aanbevolen: