Fans zagen een 'Two And A Half Men'-referentie over 'The Big Bang Theory

Inhoudsopgave:

Fans zagen een 'Two And A Half Men'-referentie over 'The Big Bang Theory
Fans zagen een 'Two And A Half Men'-referentie over 'The Big Bang Theory
Anonim

Two and a Half Men en The Big Bang Theory zijn twee van de meest populaire CBS-shows aller tijden, en hoewel ze op het eerste gezicht weinig gemeen lijken te hebben, hebben deze shows één ding gemeen: een krachtpatser op het kleine scherm. Elke show was enorm succesvol en ze verdienden hun netwerk een hoop geld terwijl ze in hun bloei waren.

We hebben in het verleden een aantal interessante cross-overs gezien, maar het zijn de subtiele verwijzingen die mensen echt hypen. Als het ware was er een subtiele Two and a Half Men-referentie over The Big Bang Theory die de meeste fans volledig misten.

Dus, laten we erin springen en zien hoe de dingen zich ontvouwden op het kleine scherm!

Ohshikuru's themalied kan worden gehoord in de oerkn altheorie

De oerkn altheorie
De oerkn altheorie

Fans van Two and a Half Men weten maar al te goed dat Charlie jingles componeert voor het kleine scherm. Dit werd uiteindelijk een lucratieve onderneming voor Charlie, die een behoorlijk chic leven leidt in Zuid-Californië totdat Charlie Sheen uit de show ontslagen wordt. Toevallig is een van Charlie's opmerkelijke werken voor de show Oshikuru: Demon Samurai in andere media gebruikt, en sommige fans konden dit snel zien.

Fans met een scherp oor merkten dat dit themalied te horen was in de aflevering van The Big Bang Theory met de titel "The Gothowitz Deviation". Dit zou de derde aflevering van het derde seizoen van de show zijn, wat betekent dat de serie van de grond kwam en dat sommige sleutelfiguren nog niet eens in de plooi waren gekomen.

Interessant is dat Oshikuru: Demon Samurai zijn debuut maakte in de tiende aflevering van het tweede seizoen van Two and a Half Men, getiteld "The Salmon Under My Sweater", en het werd gecomponeerd door zowel Charlie als Jake. Zeker, dit was niet de meest populaire keuze om te maken in termen van Charlie's composities, maar het feit dat het werd gekozen om te verschijnen in The Big Bang Theory laat alleen maar zien wat de mensen achter de schermen ervan vonden.

Nu vraag je je misschien af waar deze compositie precies vandaan komt, en dat kunnen we je niet kwalijk nemen. Het is vrij duidelijk dat Charlie Sheen deze muziek niet zelf heeft geschreven, maar de mensen achter de schermen hebben wel een andere anime gebruikt om dit mogelijk te maken. Volgens IMDB is de muziek die werd gebruikt voor Oshikuru: Demon Samurai afkomstig van de anime Boogiepop Phantom.

Bazinga is overgestapt naar twee en een halve man

Twee en een half mannen cast
Twee en een half mannen cast

Terwijl het horen van een nummer uit een andere show als een subtiele referentie geweldig is, is een personage dat ronduit een slogan gebruikt de echte kers op de taart, en het toeval wilde dat Two and a Half Men maar al te graag weggooide in een bekende slogan op hun sitcom.

Fans van The Big Bang Theory houden al heel lang van Sheldon, en hoewel zijn humor meer dan genoeg is om mensen terug te laten komen voor meer, was zijn slogan ook enorm in de show en werd hij een kracht op het kleine scherm. Het gebruik van de uitdrukking "Bazinga" is misschien niet zo subtiel als een jingle uit een televisieserie, maar toch verraste het mensen toen ze het hoorden.

In de 20e aflevering van het 10e seizoen kan Jake de beroemde uitdrukking van Sheldon horen zeggen, tot grote verwarring van de andere mensen in de kamer. Hij zegt zelfs ronduit dat het uit een tv-show komt!

Dit is op zich best cool, maar het feit dat de aflevering zelf 'Bazinga! That's From a TV Show laat maar weer zien hoe diep de wortels tussen de twee shows lopen.

The Chuck Lorre Connection

Chuck Lorre Marktplaats
Chuck Lorre Marktplaats

Dus, hoe zijn twee verschillende shows op het kleine scherm zo vreemd met elkaar verweven zonder regelrechte cross-over-afleveringen zoals die van de Arrowverse? Het blijkt dat alles wat nodig is een connectie is met een van de beroemdste figuren in de televisiegeschiedenis.

Chuck Lorre is verantwoordelijk geweest voor enkele van de meest populaire tv-shows aller tijden, en het toeval wil dat Lorre de hand heeft gehad bij het creëren en produceren van zowel Two and a Half Men als The Big Bang Theory !

Dat klopt, dezelfde man die ook de wereld andere grote shows zoals Grace Under Fire, Dharma & Greg, Mike & Molly, en Mom bracht, bracht ook de wereld deze twee enorme shows. Het is ongelooflijk om te bedenken dat Lorre zoveel succes heeft gehad op het kleine scherm, en het is logisch waarom Two and a Half Men en The Big Bang Theory naar elkaar verwijzen.

Nu beide shows uit de lucht zijn, wordt het interessant om te zien welke andere connecties fans in de loop van de tijd kunnen ontdekken. Aangezien er genoeg mensen zijn die deze shows dagelijks opnieuw bekijken, zijn we er zeker van dat er meer connecties ontdekt en besproken zullen worden!

Aanbevolen: