Fans denken niet dat 'Two And A Half Men' zou vliegen in de wereld van vandaag

Inhoudsopgave:

Fans denken niet dat 'Two And A Half Men' zou vliegen in de wereld van vandaag
Fans denken niet dat 'Two And A Half Men' zou vliegen in de wereld van vandaag
Anonim

Ondanks de val van Charlie Sheen tijdens en na de show, ontwikkelde 'Two and a Half Men' een sterke aanhang van fans. Het deed het zelfs zo goed dat showrunners Charlie vervingen door Ashton Kutcher om de serie nog een keer te proberen.

Hoewel iedereen weet hoe dat is afgelopen, blijft het een feit dat de show een solide run had. Maar fans speculeren dat het einde grotendeels een teken des tijds was. Ze denken zelfs dat als de show vandaag zou worden gehouden, geen enkele studio het zou durven aan te raken.

Fans denken dat 'Two And A Half Men' vandaag zou floppen

'Two and a Half Men' had veel te bieden. Er was humor, er was snark, er waren talloze verschijningen van beroemdheden. Maar als het vandaag zou worden gegooid, zeggen fans dat er een paar problematische dingen zijn die het een no-go zouden maken.

One Redditor opende het gesprek door te stellen dat "met hoe gevoelig iedereen tegenwoordig is", ze niet dachten dat de show van start zou gaan als de lancering in 2021 was. Vergeet niet dat de show liep van 2003 tot 2015, en er is veel veranderd sinds het debuut en zelfs sinds het einde van de show.

Wat betreft de vraag of de show gemaakt had kunnen worden "precies zoals het was", zeggen veel fans nee, het zou niet vliegen. Sommige grappen over LGBTQ+-groepen zouden moeten worden verwijderd, merken ze op. Maar het zijn niet alleen die ongekleurde grappen die 'Two and a Half Men' een no-go zouden maken.

Charlie Sheens reputatie zou de show niet helpen

Als het vandaag zou worden gegooid, zeggen fans: 'Two and a Half Men' zou Charlie Sheen niet in de buurt kunnen hebben. Natuurlijk kunnen veel van de humor en thema's worden opgeschoond en de goedkeuring van het grote publiek krijgen.

Maar Charlie's geschiedenis met huiselijk geweld en andere problemen zou betekenen dat ze een ander soort hoofdpersoon nodig zouden hebben. Jammer dat Hugh Grant nooit in staat was om Charlie Harper te worden, misschien was dat gelukt!

De algehele sfeer op 'Two And A Half Men' is verouderd

Natuurlijk zou het algemene thema van de show ook moeten worden bijgewerkt, merkten commentatoren op. In wezen zou de "algehele algemene objectivering en negatieve beeldvorming van vrouwen tijdens het Charlie-tijdperk" niet goed passen bij moderne kijkers, suggereren ze.

Vooral in termen van ontmoetingen met minderjarige en dronken relaties; van het seksualiseren van Berta's tienerkleindochter tot het aantal volwassen drankjes in de show, het zorgde voor een ongemakkelijke sfeer. Tenminste, voor het huidige publiek, zeggen fans.

Wat betreft hun definitieve toelating, ondanks een algemene verdediging van de show, zeggen fans dat het gebrek aan raciale diversiteit waarschijnlijk een ander gespreksonderwerp zou zijn. Uiteindelijk is 'Two and a Half Men' waarschijnlijk beter te annuleren dan nieuw leven in te blazen of opnieuw op te starten, en zelfs fans van de show zoals die was kunnen dat toegeven.

Aanbevolen: