Fans kunnen niet geloven dat deze 'Two And A Half Men'-ster ouder is dan Charlie Sheen

Inhoudsopgave:

Fans kunnen niet geloven dat deze 'Two And A Half Men'-ster ouder is dan Charlie Sheen
Fans kunnen niet geloven dat deze 'Two And A Half Men'-ster ouder is dan Charlie Sheen
Anonim

Laten we eerlijk zijn, gezien alles wat er achter de schermen op 'Two and a Half Men' plaatsvond, hebben de beweringen van Charlie Sheen dat de show vervloekt is enige geldigheid.

Desalniettemin, ondanks het feit dat de show vandaag misschien niet vliegt, was het een enorme hit tijdens zijn bloei en het zou zelfs helpen om andere shows zoals 'Big Bang Theory' een boost te geven.'

Uiteindelijk bevatte de show een aantal geweldige momenten, zelfs in het begin verliep alles redelijk soepel achter de schermen.

We kijken terug naar de relaties die achter de schermen zijn gevormd, terwijl we ook kijken naar een bepaald leeftijdsverschil tussen twee sterren. Fans zijn verrast dat Sheen jonger is dan een bepaalde tegenspeler, al is het maar een paar maanden.

Charlie Sheen en Jon Cryer hadden een goede werkrelatie

Natuurlijk, Charlie Sheen en 'Two and a Half Men' hadden niet het einde van hun relatie waar fans op hadden gehoopt, maar tijdens de beste tijden van de show ging het achter het gordijn best goed.

Jon Cryer gaf toe dat werken op de set met Sheen vooral geweldig was tijdens de begindagen van de show.

"Charlie en ik konden het echt goed met elkaar vinden. We hadden een geweldige eerste paar jaar in die show," zei hij. "Het was ongelooflijk soepel, we hadden een leuke tijd, het werkte heel goed."

"De shows doen was altijd geweldig. Er was nooit een tijd dat het niet geweldig was."

Cryer zou ook toegeven dat het een beetje te hobbelig zou worden tijdens de laatste dagen van Sheen op de show, vooral toen hij weer middelen ging gebruiken.

“Het was te gek. Het was veel meer gekkigheid dan ik echt had gehoopt, eerlijk gezegd, vertelde hij aan People.

"Het was moeilijk om naar een man te kijken die ik had gezien… weet je, toen we aan de show begonnen, was Charlie al een tijdje nuchter en had hij echt controle over zijn leven," vervolgde Cryer. “En het was moeilijk om dat te zien verdwijnen. Dat was het moeilijkste om bij dat proces betrokken te zijn."

Toen Sheen destijds weer op stoffen zat, leek het alsof het verouderingsproces iets sneller ging.

Met dat in gedachten waren fans verrast om te horen dat de co-ster van Sheen eigenlijk ouder is.

Jon Cryer is iets meer dan 4 maanden ouder dan Charlie Sheen

Dat klopt, het is niet veel, maar Jon Cryer is eigenlijk ouder dan zijn 'Twee en een halve man' co-ster. Jon is geboren medio april 1965, waardoor hij tegenwoordig 65 is.

Wat Sheen betreft, hij is ook geboren in 1965, maar een paar maanden later, op 3 september. Op dit moment zijn beide 65.

Aangezien de acteurs tegenwoordig allebei in de zestig zijn, zou dit de reboot van 'Two and a Half Men' veel moeilijker kunnen maken.

Bovendien lijken fans te denken dat Sheen er veel ouder uitziet dan zijn huidige leeftijd, gezien zijn verleden en turbulente levensstijl, een die heel anders is dan die van Jon Cryer, die heel strak is gesneden.

Fans denken dat de levensstijl van Sheen het verouderingsproces heeft versneld

Toen Sheen de legendarische sitcom verliet, ging het mis in zijn persoonlijke leven. Sheen kampte opnieuw met een verslaving, daarnaast heeft de acteur het gevoel dat hij zijn werkleven heeft ingeruild voor populaire hashtags als winnen en tijgerbloed.

"Mensen hebben tegen me gezegd: 'Hé, man, dat was zo cool, dat was zo leuk om naar te kijken. Dat was zo cool om deel uit te maken van en te ondersteunen en al die energie en, weet je, hebben we het aan de man geplakt'', vertelde Sheen aan Yahoo!. "Mijn gedachte daarachter is: 'Oh, ja, geweldig. Ik ben zo blij dat ik vervroegd pensioen heb ingeruild voor een f-ing-hashtag.'"

Sheen kijkt met spijt terug op de situatie, en het heeft zeker niet geholpen bij het verouderingsproces in die periode.

En het was die gigantische bocht naar links op dat moment die leidde tot, je weet wel, een zeer ongelukkige opeenvolging van openbare en krankzinnige gebeurtenissen.''

Fans op Reddit geloven ook dat zijn gedrag in de jaren '90 de zaken ook niet heeft geholpen.

Rond Platoon en Wall Street stond hij behoorlijk hoog aangeschreven. Zijn reputatie gleed geleidelijk weg in de loop van de jaren 90, en hij had zelfs in het begin een beetje een reputatie die geleidelijk zijn reputatie begon in te halen. beschouwd als een acteur totdat hij in een sitcom belandde waar hij eigenlijk een parodie op zichzelf speelde.''

Wie weet wat er voor Charlie had kunnen zijn als hij zijn hoofd recht had gehouden.

Aanbevolen: