Voormalige 'Two And A Half Men'-co-ster neemt een prik in de erfenis van Charlie Sheen tijdens de show

Voormalige 'Two And A Half Men'-co-ster neemt een prik in de erfenis van Charlie Sheen tijdens de show
Voormalige 'Two And A Half Men'-co-ster neemt een prik in de erfenis van Charlie Sheen tijdens de show
Anonim

Hoewel het 5 jaar geleden is dat de laatste aflevering van 'Two and a Half Men' op televisie werd uitgezonden, bestaat het drama van de show nog steeds. Voor degenen die het zich niet herinneren, de show werd uitgezonden in 2003 met de originele cast van Jon Cryer en Charlie Sheen. Echter, na 8 seizoenen van dominantie in de lucht, werd Charlie Sheen ontslagen door Warner Brothers wegens "gevaarlijk zelfdestructief gedrag" en andere redenen tot bezorgdheid in zijn professionele leven. Na het ontslag van Sheen werd Ashton Kutcher de co-ster van Cryer, terwijl ze nog vier seizoenen doorgingen.

Nu kwam het onderwerp Charlie Sheen gisteren ter sprake op Twitter vanwege een ruzie tussen Cryer en Matt Gaetz, die fungeert als een van de Amerikaanse vertegenwoordigers van Florida.

Cryer retweette over de incompetentie van Gaetz en noemde hem zelfs een 'blanke supremacist'. Nadat hij hem van verschillende overtredingen had beschuldigd, legde Cryer uit dat hij geld zou doneren aan de tegenstander van Gaetz voor zijn verkiezing. Gaetz zag deze tweet en besloot hierop te reageren met een opmerking over de rol van Cryer in 'Two and a Half Men'.

Hoewel sommige gebruikers verrast waren dat Gaetz de aanwezigheid van Cryer in een tv-show zou aanvallen, aangezien hij net een blanke supremacist werd genoemd, gaf Cryer een weerwoord.

Zoals Cryer uitlegt, ging de show na het vertrek van Sheen nog vier seizoenen door, waarbij Cryer een Emmy won het jaar nadat Sheen werd ontslagen. In dit geval probeerde Gaetz te beweren dat Sheen de show droeg, terwijl Cryer uitlegde waarom dat niet het geval was. Hoewel Gaetz probeerde de bijdragen van Cryer aan de show te verminderen, toonde Cryer's reactie uiteindelijk aan waarom Sheen misschien niet zo belangrijk was voor de show, zoals sommigen aanvankelijk dachten. Aangezien de persoonlijke erfenis van Sheen is aangetast door verschillende controverses, is deze opmerking van Cryer een mogelijke klop op zijn professionele nalatenschap in de show.

Fans en online gebruikers hadden verschillende meningen over wie deze woordenoorlog op Twitter won. Een opmerkelijke gebruiker, de beroemde acteur Mark Hamill, gaf de overwinning aan Cryer na zijn weerlegging. Al met al, aangezien Charlie Sheen's naam trends op Twitter, zal het intrigerend zijn om te zien of fans het eens of oneens zijn met de beweringen van Cryer over de impact en erfenis van Sheen's 'Two and a Half Men'.

Aanbevolen: