Big Bang Theory'-cast: hier is hoeveel ze zijn veranderd

Inhoudsopgave:

Big Bang Theory'-cast: hier is hoeveel ze zijn veranderd
Big Bang Theory'-cast: hier is hoeveel ze zijn veranderd
Anonim

Na 12 jaar kijken naar The Big Bang Theory zijn fans nog steeds niet over het einde heen. Maar hoewel de sympathieke show ten einde is en de cast verder is gegaan, kunnen we niet anders dan theoretiseren over de show en terugkijken naar foto's die ons helpen om te gaan met het feit dat het voorbij is.

Door de jaren van de show hebben we zoveel geleerd over de cast, inclusief hoe goed ze samenwerkten en de band die de hele bende had. Ze groeiden allemaal als mensen tijdens hun tijd in de show en maakten levenslange vriendschappen met hun castmates.

Iets meer dan een decennium heeft ons laten zien dat een cast net zo veel kan veranderen als de personages die ze spelen. Maar laten we, omwille van de nostalgie, terugkijken naar hoeveel de cast van The Big Bang Theory in de loop van de 12 seizoenen is veranderd.

Teruggaan naar de oerknal van de oerknal

Aan het begin van de show werden alle vijf de originele castleden meteen vrienden. Zozeer zelfs dat een deel van de cast die $ 1 miljoen verdiende, hun salaris verlaagden om overeen te komen met de castleden die niet zoveel werden betaald.

Toen de oorspronkelijke pilot niet werd opgepakt, moesten de makers helemaal opnieuw beginnen, maar ze durfden Johnny Galecki en Jim Parsons niet opnieuw te casten, omdat ze onmiddellijk een chemie hadden.

Parsons had dit te zeggen over de eerste keer dat hij het script las met Galecki: "Ik weet hoe ik me voelde toen ik met hem las, wat heel vrij was, er was iets zo onafhankelijks aan wat hij aan het doen was. Ik letterlijk voelde het vanaf de eerste keer dat we het samen lazen, het was als 'nou, dit is anders.'"

Toen Kaley Cuoco auditie deed voor Penny, zei ze dat Parsons daar was en dat hij schattig en onschuldig was en dat ze ook meteen een connectie hadden. Maar volgens Galecki, toen de cast voor het eerst begon rond te hangen, wilde ze niet komen. Al snel kwam ze langs en zei dat ze graag met ze wilde omgaan en sindsdien zijn ze hecht geweest.

In 2007, toen het eerste seizoen werd uitgezonden, was geen van de cast echt zo beroemd. Galecki stond bekend als een kindsterretje uit films als National Lampoon's Christmas Vacation en Cuoco was bekend van 8 Simple Rules For Dating My Teenage Daughter.

Zodra het eerste seizoen fans verraste en de show een van de meest succesvolle sitcoms werd, veranderde de cast als mensen, maar bleef ze altijd dichtbij.

De cast werd groter

Zoals veel shows, kreeg The Big Bang Theory in de loop der jaren een paar toevoegingen en na een tijdje waren Bernadette en Amy als originele castleden.

Tegen die tijd hoefden Mayim Bialik en Melissa Rauch zichzelf niet meer in te wijden in de cast, ook zij werden meteen vrienden met de cast. Parsons en Bialik zijn in het echte leven nog hechter dan hun ongemakkelijke personages in het begin in de show waren. En naarmate de tijd verstreek, deed de cast yoga, ging samen uit en werd een gezin.

Cuoco en Galecki gingen zelfs twee jaar met elkaar uit, zonder een ziel te vertellen en het heeft nooit invloed gehad op hun werk op de set.

Fame heeft ze ten goede veranderd

Toen de cast op rode tapijten en panelen verscheen, kon je zien dat ze allemaal genoten van de voordelen van roem. Ze maken allemaal uitzonderlijk goed schoon, en de dames zijn verbluffend.

Cuoco, die begon met vele seizoenen lang glad haar, hakte het allemaal af en gaf Penny een nieuwe pixiesnit.

De hele cast zag er zo jong uit toen ze begonnen. Aan het einde van 12 jaar zagen ze er ouder uit, maar meer verstikt en volwassener, net zoals hun karakters werden. Galecki en Parsons zagen er niet zo jongensachtig uit, Simon Helberg had die enorme kom niet meer.

Beyond The Big Bang

Het is veilig om te zeggen dat TBBT de cast als mensen heeft veranderd en hen kansen heeft gegeven, maar nu het voorbij is, gaan ze al verder met hun volgende projecten.

Parsons is al te zien in Hollywood van Netflix. Gedurende de tijd op TBBT trouwde hij met zijn partner Todd Spivak en won hij vier Emmy's voor zijn vertolking van Sheldon.

Samen met Parsons stond Galecki op de lijst van best betaalde tv-acteurs, en sinds hij TBBT heeft verlaten, heeft hij aangekondigd dat hij zijn eerste kind verwacht met vriendin Alaina Meyer.

Tijdens haar tijd in de show trouwde Cuoco in 2018 met Karl Cook en heeft ze hier en daar een paar commercials gedaan. Ze speelt ook in The Flight Attendant en vertolkt Harley Quinn in de nieuwe cartoon van de DC-schurk.

Kunal Nayyar is zelfs getrouwd met een voormalige Miss India, Neha Kapur, terwijl Helberg tijdens de show zijn twee kinderen begon op te voeden en een Golden Globe-nominatie kreeg voor Florence Foster Jenkins.

Bialik kwam ook tot haar recht, werd een alleenstaande moeder en probeerde af te vallen. Al snel zag ze er fantastisch uit in haar gewichtsverlies.

Naast alle veranderingen door de jaren heen, is de cast nooit opgehouden vrienden te zijn en het lijkt erop dat ze elkaar ook niet uit het oog zullen verliezen, althans niet door het uiterlijk van hun sociale media. Meer dan eens is de hele cast samen op pad gegaan om door de jaren heen ook verschillende goede doelen te steunen.

Wat cool zou zijn, is als ze allemaal bijpassende tatoeages zouden krijgen ter herdenking van hun tijd in de show. Hoe dan ook, we zullen ze missen en zeker een keer per jaar bingewatchen TBBT.

Aanbevolen: