Hier zijn 20 foto's die laten zien hoeveel Brad Pitt is veranderd sinds 1991

Inhoudsopgave:

Hier zijn 20 foto's die laten zien hoeveel Brad Pitt is veranderd sinds 1991
Hier zijn 20 foto's die laten zien hoeveel Brad Pitt is veranderd sinds 1991
Anonim

De lijst van vandaag gaat over een van de beroemdste (en knapste) acteurs in Hollywood - Brad Pitt. De blonde hunk is al meer dan drie decennia in de industrie en hij is zeker een Hollywood-nietje geworden. Nu dachten we dat het leuk zou zijn om eens te kijken hoeveel Brad Pitt eigenlijk is veranderd sinds 1991. Om niets te bederven, maar de acteur veranderde wel een paar keer van uiterlijk.

Van wiegende lange, weelderige lokken in de vroege jaren 90, tot het dragen van een kort bijpassend blond kapsel met Gwyneth P altrow, tot ons laten zien hoe je een smerige baard kunt laten groeien… Brad Pitt heeft het vrijwel allemaal geprobeerd! En hoewel we geen fans waren van al zijn looks, moeten we het feit bewonderen dat hij ze met vertrouwen wiegde!

Ok, hier zijn ze dan - 25 foto's die laten zien hoeveel Hollywood-ster Brad Pitt is veranderd sinds 1991!

20 Laten we beginnen met Brad in 1991 - toen hij met Juliette Lewis aan het daten was

Om onze lijst af te trappen, hier is een foto van de 28-jarige Brad Pitt uit 1991 - toen hij een relatie had met actrice Juliette Lewis. We moeten zeggen dat Brad met lang blond haar in de jaren 90 zeker een beeld is waar we geen genoeg van kunnen krijgen - de acteur was (en is nog steeds) eye candy!

19 Hier is Brad die ons boho-looks serveert in 1993

De volgende op onze lijst is deze foto van Brad Pitt uit 1993 - hij ziet eruit als een echte bohemienkoning…hemd met patroon en lange blonde lokken inbegrepen! Serieus, dit is absoluut een look die we ons niet kunnen voorstellen dat Brad nu draagt - maar toen deed hij het helemaal goed!

18 En in 1995 had hij kort haar en had hij een relatie met Gwyneth P altrow

In de loop der jaren is Brad met veel prachtige dames uitgegaan, en Hollywood-ster, Gwyneth P altrow, is er slechts een van. Zoals je aan de bovenstaande foto kunt zien, waren de twee in 1995 behoorlijk openbaar over hun relatie. Ze werden samen gezien op de meeste evenementen in de entertainmentindustrie!

17 In 1997 streefden de twee belichaamde koppels door hetzelfde haar te rocken

Een ding waar Brad Pitt en Gwyneth P altrow echt goed in waren, was een partnerlook rocken - ze waren er zelfs een beetje te goed in. Op de foto hierboven zie je de twee vrijwel hetzelfde haar wiegen. Ze hadden allebei blond haar en korte kapsels! Was dit teveel twinning?

16 Hier zijn Brad Pitt en Jennifer Aniston in 1999 - toen ze hun haarborstels niet konden vinden

Aan het eind van de jaren '90 was iedereen geobsedeerd door het feit dat Brad Pitt met Friends-ster Jennifer Aniston aan het daten was - de wereld kon gewoon geen genoeg krijgen van die twee. Hoewel we allemaal weten dat hun huwelijk niet eeuwig duurde, waren ze zeker een schattig stel - zelfs als ze zouden vergeten hun haar te borstelen!

15 En hier zijn ze in 2001 nadat ze ze hebben gevonden

Laten we verder gaan met deze foto van Brad Pitt en Jennifer Aniston uit 2001 - nadat ze er eindelijk in geslaagd waren hun ontbrekende haarborstels te vinden! Maar terzijde, de twee Hollywood-sterren zagen er altijd erg stijlvol uit… en fans konden niet wachten om ze samen op de rode loper te zien stappen.

14 In 2003 schudde Brad opnieuw lang haar

De volgende op onze lijst is deze foto uit 2003, en, zoals je kunt zien, besloot Brad Pitt opnieuw om lang haar te rocken! In de loop der jaren zou de acteur dit iconische kapsel nogal wat keren terugbrengen… wat betekent dat dit niet de laatste keer is dat je het op onze lijst zult zien!

13 En in 2005 werd Brangelina geboren

2015 was het jaar waarin een van Hollywood's meest iconische koppels werd geboren - Brangelina. Brad Pitt en Angelina Jolie speelden samen in de film uit 2005, Mr. and Mrs. Smith, en snel daarna besloot Brad te scheiden van Jennifer Aniston. Brad nam de beslissing om Jen te verlaten zodat hij bij Angelina kon zijn!

12 Tegen 2007 waren ze ieders favoriete Hollywood-koppel

De bovenstaande foto is gemaakt tijdens de Golden Globe Awards 2007, die Brad Pitt en Angelina Jolie samen bijwoonden. Zoals vermoed, zijn de twee tegen die tijd een van de meest iconische koppels in Hollywood geworden.

Eerlijk gezegd zijn we nog steeds teleurgesteld dat hun liefdesverhaal moest eindigen, maar hey - de foto's zullen tenminste voor altijd meegaan!

11 In 2009 besloot Brad zijn baard te laten groeien

Toen 2009 eenmaal rond was, besloot Brad een nogal onflatteuze lange baard te dragen - iets waarvan we durven te zeggen dat de meeste fans niet al te opgewonden waren om te zien. Hoe dan ook, op de foto hierboven kun je hem zien met zijn zoon, Maddox - en de kleine jongen stal zeker de schijnwerpers!

10 En in 2011 maakte het lange haar nog een comeback

Aan het begin van het laatste decennium besloot Brad Pitt opnieuw om het lange haar terug te brengen. Eerlijk gezegd moeten we zeggen dat langharige Brad misschien wel onze favoriete Brad is! De acteur heeft zeker goed haar, dus we kunnen het hem niet kwalijk nemen dat hij ermee pronkt!

9 Het lange haar dat vastzit voor de Golden Globe Awards 2012

De volgende op onze lijst is deze foto van de Golden Globe Awards 2012 - zoals je kunt zien, hangt Brad Pitt rond met zijn vriend, acteur George Clooney. Tegen die tijd hebben ze allebei de status van A-lijst Hollywood-iconen bereikt… en om ze samen te zien is zeker een beetje overweldigend!

8 En in 2013 begon Brad het vast te binden

Als je goed hebt opgelet, merkte je dat Brad zijn haar in 2009 begon te laten groeien. In 2013 duurde het zo lang dat hij het moest opbinden. We dachten dat Brad met lang haar prachtig was - maar Brad met lang haar dat vastgebonden is, is nog beter!

7 Maar een jaar later was het allemaal weg

Helaas voor alle fans van Brad's lange haar, besloot de Hollywood-ster in 2014 om het af te knippen en voor een meer trendy kapsel te gaan. Ja, dit kapsel floreerde dat jaar zeker, maar eigenlijk moeten we zeggen dat we er niet echt grote fans van zijn!

6 In 2015 probeerde Brad de jaren 90 terug te brengen

Hoewel we absoluut dol waren op de looks die Brad ons aan het eind van de jaren '90 en het begin van de jaren 2000 gaf, toen hij probeerde een aantal van hen terug te brengen in 2015, konden we niet anders dan ineenkrimpen! Gelukkig realiseerde de acteur zich al snel dat dit geen goede look voor hem is, dus dit kapsel bleef niet lang hangen!

5 En in 2016 realiseerde hij zich dat dat waarschijnlijk geen goed idee is

In 2016 besloot Brad Pitt terug te gaan naar een kort kapsel…een die veel beter bij hem paste. Op dat moment werd aangekondigd dat hij en Angelina Jolie gingen scheiden. De meeste mensen konden zien dat de schokverdeling een grote tol eiste van de Hollywood-ster!

4 In 2017 zat Brad vooral vast aan kort haar

De volgende op onze lijst is deze foto uit 2017, waarop Brad nog steeds vasthield aan kort haar en een korte baard. Maar inmiddels weten we natuurlijk allemaal dat Brad Pitt er niet van houdt om lang hetzelfde kapsel te hebben… dus een nieuwe verandering was onvermijdelijk!

3 Maar in 2018 realiseerde hij zich dat hij zijn lange lokken miste

In 2018 kwam die onvermijdelijke verandering. Brad Pitt besloot opnieuw zijn haar te laten groeien. Zoals je kunt zien, ging hij ook voor enkele hoogtepunten die waarschijnlijk nodig waren voor zijn rol in Once Upon a Time in Hollywood. Dit is zeker een blik waar we achter kunnen staan!

2 Hier is Brad die er cool uitziet terwijl hij vorig jaar een hoed en een zonnebril droeg

Laten we verder gaan met deze foto van Brad die vorig jaar werd genomen. Zoals je kunt zien, is de Hollywood-ster misschien ouder geworden, maar hij is zeker niet minder cool geworden. We houden van het feit dat Brad nog steeds met mode speelt en constant van look verandert!

1 En tot slot - Dit is Brad bij de Academy Awards van dit jaar, waar hij zijn eerste Oscar won voor acteren

Om onze lijst af te ronden, hebben we besloten om deze foto van Brad Pitt te gebruiken bij de Academy Awards van dit jaar. Iedereen die de prijsuitreiking heeft gevolgd, weet dat Brad zijn eerste Oscar ontving voor acteren - hij had er al een gewonnen voor het regisseren van de film 12 Years a Slave uit 2014.

Aanbevolen: