Heeft de scheiding van Bill Gates zijn relatie met zijn dochter veranderd?

Inhoudsopgave:

Heeft de scheiding van Bill Gates zijn relatie met zijn dochter veranderd?
Heeft de scheiding van Bill Gates zijn relatie met zijn dochter veranderd?
Anonim

De afgelopen jaren zijn veel mensen gaan geloven dat ongelukkige stellen die bij elkaar blijven "voor hun kinderen" een slecht idee is. Kinderen zullen immers onvermijdelijk de situatie oppikken wanneer hun ouders een hekel aan elkaar hebben en dan zal niemand gelukkig zijn. Desondanks zijn er nog steeds veel mensen die die beslissing nemen en er is zelfs gemeld dat Bill Gates en Melinda Gates misschien hebben gewacht om te scheiden in het belang van hun kinderen.

Het is natuurlijk niet omdat het vaak een slecht idee is dat ouders getrouwd blijven als ze ongelukkig zijn, dat scheiden voor iedereen een gemakkelijk proces is. Voor een stinkend rijk stel als Bill en Melinda Gates is het verdelen van hun bezittingen bijvoorbeeld een enorme klus. Bovendien komen ouders vaak op slechte voet met hun kinderen, althans voor een korte tijd, na een scheiding. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: werd de relatie van Bill Gates met zijn dochter Jennifer beïnvloed door zijn scheiding van haar moeder?

Wie zijn de kinderen van Bill Gates en Melinda Gates?

Nadat Bill Gates samen met Paul Allen het computerbedrijf Microsoft had opgericht, werd hij misschien wel de bekendste bedrijfsleider ter wereld. Wat nog belangrijker is dan beroemd te worden, Bill werd ook ongelooflijk rijk en lange tijd leek het alsof alles wat hij aanraakte in goud veranderde. De rijkdom van Gates werd in de loop van de decennia immers steeds groter en lange tijd leek het alsof hij het perfecte privéleven had.

Nadat Bill Gates in 1994 met Melinda Gates trouwde, kreeg het paar samen drie kinderen, Jennifer, Rory en Phoebe. Gezien het feit dat de kinderen van Gates een vader hebben die een van de rijkste mensen in de menselijke geschiedenis is, lijkt het duidelijk dat ze een zeer comfortabel leven hebben geleid. Dat gezegd hebbende, volgens wat Bill in het verleden heeft gezegd, zal het trio slechts een klein deel van het geld van hun ouders erven als ze overlijden.

Hoewel de Gates-kinderen naar verluidt niet in de rij staan om miljarden dollars te erven, lijkt het trio één ding van hun ouders te hebben gekregen, rijden. Alle drie de kinderen van Gates lijken tenslotte het werk te hebben gedaan dat nodig is om hun eigen succes te verdienen. De jongste Gates-jongen Phoebe is bijvoorbeeld gaan studeren aan de eliteschool Stanford University. Wat betreft het middelste kind van Gates, Rory, naar verluidt studeerde hij computersoftware-engineering en economie aan de Duke University en volgde hij een MBA-graad aan de Fuqua School of Business.

Op het moment van schrijven lijkt de oudste van de drie kinderen van Bill Gates en Melinda Gates de meest talentvolle. Dat is natuurlijk logisch, want ze is verder op haar reis dan haar jongere broers en zussen. Toch is Jennifer meer bereikt dan de meeste mensen ooit zullen zijn. Per slot van rekening is Jennifer afgestudeerd aan de Stanford University en is ze geneeskunde gaan studeren aan de Icahn School of Medicine op Mount Sinai in New York City. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, heeft Jennifer ook getraind om deel te nemen aan de paardensport en heeft ze zelfs de VS vertegenwoordigd in Nations Cup-teams.

Heeft de scheiding van Bill Gates zijn relatie met zijn dochter Jennifer veranderd?

Rond dezelfde tijd dat Bill Gates' huwelijk van meer dan vijftien jaar eindigde, waren er krantenkoppen in de media die de bedrijfsleider in een kwaad daglicht stelden. Het werd tenslotte bekend dat Gates meerdere keren een van de meest beruchte en weerzinwekkende criminelen van de moderne tijd ontmoette, Jeffrey Epstein. Bovendien waren er ook berichten dat Bill in de loop der jaren zijn vrouw bedroog met Microsoft-medewerkers.

Gezien het feit dat echtscheidingen alleen al genoeg zijn om sommige mensen van hun kinderen te laten vervreemden, zou het niet verwonderlijk zijn als de dochter van Bill Gates, Jennifer, een hekel aan hem zou hebben. Als je dan rekening houdt met de controverses die Bill tegelijkertijd omringden, zou het bijna verrassend zijn als de relatie tussen Jennifer en Bill niet verzuurde. Gebaseerd op wat Jennifer op Instagram schreef een paar maanden nadat de scheiding van haar ouders was afgerond, lijkt ze echter nog steeds op goede voet te staan met haar vader Bill.

“Gelukkig 66e @thisisbillgates ✨ ? Dankbaar om te leren van jouw voorbeeld van eindeloze nieuwsgierigheid, constante verkenning en verlangen om de mensheid te helpen. Enthousiast om te horen wat je leert in deze volgende draai rond de zon? ? Bedankt voor je steun aan onze vakbond en droomdag onlangs - deze herinneringen zullen een leven lang meegaan ?

Xx Jenn”

Aanbevolen: