Fans zijn niet blij dat Howard Stern de Instagram van zijn vrouw heeft veranderd

Inhoudsopgave:

Fans zijn niet blij dat Howard Stern de Instagram van zijn vrouw heeft veranderd
Fans zijn niet blij dat Howard Stern de Instagram van zijn vrouw heeft veranderd
Anonim

De volgers van Beth Stern's Instagram overstijgen de die-hard fans van The Howard Stern Show. Hoewel er enige overlap is, heeft Beth ook een aantal A-lijst beroemdheden aangetrokken, evenals katten- en hondenliefhebbers van alle leeftijden. Dit komt omdat de tweede vrouw van Howard Stern een van de meest prominente dierenactivisten in de Verenigde Staten is.

Beth heeft talloze kinderboeken geschreven, waarvan de verkoop allemaal naar haar en Howard's liefdadigheidsinstelling gaat, Bianca's Furry Friends, dat deel uitmaakt van 's werelds grootste no-kill dierenasiel, North Shore Animal League. Bovendien koesteren zij en Howard tientallen kittens tegelijk uit hun eigen huis. Haar Instagram-account is de thuisbasis van deze katten. Hier gaan mensen die op zoek zijn naar een dakloze kat om van te houden. Maar in de zomer werden Beth's fans getrakteerd op een beetje meer input van haar shock-jock-man dan ze wilden. Dit is wat er gebeurde…

Wat Howard deed met het Instagram-account van Beth

Toen hij terugkeerde van zijn controversiële zomervakantie, gaf Howard toe dat hij bepaalde elementen van de uitzending miste terwijl hij weg was. Hij stelde zelfs voor dat SiriusXM zou investeren in de technologie om hem op de radio of de video-app te laten knallen wanneer hij maar wil, zoals wanneer hij aan het schilderen is. Howard kreeg echter wat tijd om wat entertainment te doen terwijl hij weg was, het nam gewoon de vorm aan van de Instagram van zijn vrouw. Hij legde dit uit in zijn aflevering van 7 september van The Howard Stern Show.

"Dus, Beth's [Instagram]-berichten werden naar mijn mening beter omdat ik betrokken raakte en begon met het produceren van haar berichten. Ik dacht: 'Schat, dit is wat je moet doen op je Instagram. Laten we nu beginnen met een live-uitzending'', legde Howard uit aan zijn luisteraars en zijn vaste co-host Robin Quivers.

Een aantal van Howards eerste bellers na zijn vakantie merkten op hoeveel ze van Beths Instagram-updates hielden. Maar dit waren meestal mannen die ervan hielden Beth in een bikini te zien die haar Helen Rose-draagtassen modelleerde. De winst van deze draagtassen, die vernoemd zijn naar een van hun geadopteerde katten, gaat naar haar dierenliefdadigheidsinstelling. Dus besloot Howard, die constant betrokken is bij de liefdadigheidsinstelling voor dieren, te proberen de verkoop te verhogen. En hij deed dit op een manier die sommige fans vrolijk maakte en anderen (voornamelijk degenen die Beth volgen voor haar kattenposten) extreem boos.

"Ik deed een fotoshoot van Beth's a en kreeg het daar. Het was ook een behoorlijk goede foto, al zeg ik het zelf, "zei Howard over de foto die hij nam van Beth's kont terwijl hij de tas modelleerde tas. "Ik zei: 'Schat, ik moet deze Helen Rose-tassen verkopen.' Met het schilderij dat ik van mijn kat heb gemaakt. Ze gaan snel, eigenlijk. [Beth] maakt deze limited editions. Ze gaat, 'ik heb nog een paar te verkopen;.' En ik zei: 'Nou, weet je, je liep gewoon en ik keek naar je a en ik denk dat dat een goed verkooppraatje is, de manier waarop je ermee loopt en dus nam ik een foto. En kijk, mannen waarderen dat."

Maar zoals hierboven vermeld, waren niet alle fans van Beth blij…

"Een vrouw zegt: 'Ik heb me niet aangemeld bij je Instagram-account om bikini-a-foto's te zien'", legde Howard uit.

"Nou, dat was wat ik wilde zeggen, de mensen die van Beth's account hielden voor je input, zouden een beetje gestoord kunnen worden door je input," lachte Robin.

De reacties van fans op de veranderingen op Beth's Instagram-account

Het bleek dat Robin gelijk had. Meerdere mensen op Beth's pagina gaven commentaar op die foto, evenals enkele van de andere meer schandalige foto's die de mooie blondine met Howards advies plaatste. Ze waren niet blij. En dit zorgde ervoor dat Howard zijn armen in de lucht gooide.

"Ik zei: 'Weet je wat? Verpest Beth's account, ik ga weer aan het werk. Ik ben het zat om mijn creativiteit aan dit account te geven'", grapte Howard. "Ik zei: 'Schat, een beetje meer a en minder katten. Laten we gaan!'"

Howard begon toen poëtisch te worden over hoe geweldig zijn vrouw van meer dan 20 jaar eruit ziet en legde uit dat hij dat gewoon graag omarmt. En, zo blijkt, Beth lijkt het niet erg te vinden. Ze ging niet alleen akkoord met de aanbevelingen van Howard, maar ze bleef ook meer controversiële foto's op haar account plaatsen, ondanks het feit dat Howard beweerde dat hij geen input meer heeft over wat ze deelt. Dit omvat een recente foto van de 49-jarige vrouw die in bikini in hun zwembad springt.

Hoewel sommige fans van Howard en Beth niet blij waren met het zien van meer schandalige foto's dan alle schattige afbeeldingen van katten op Beth's account, waren er anderen.

"Ik vind het heerlijk om je te zien lachen, Bethie. Je steekt het aan en schittert. Pure zonneschijn!" een fan schreef.

"Ik wil streng zijn als ik groot ben", schreef een ander.

Hoewel het onmogelijk is om iedereen tevreden te stellen, is het duidelijk dat sommigen sommige van de scherpere foto's op Beths account niet erg vonden. Ze zijn het immers gewend om het ergens anders te zien. Maar er is ook iets speciaals om een vrouw van bijna 50 te zien die laat zien hoe prachtig oudere vrouwen kunnen zijn. Het belangrijkste is dat deze afbeeldingen mensen herinneren aan manieren waarop ze Bianca's Furry Friends en North Shore Animal League kunnen steunen, en alle dakloze katten die op zoek zijn naar een gezin om van ze te houden.

Aanbevolen: