Kristen Bell verwelkomt nieuw 'Central Park'-castlid Emmy Raver-Lampman

Kristen Bell verwelkomt nieuw 'Central Park'-castlid Emmy Raver-Lampman
Kristen Bell verwelkomt nieuw 'Central Park'-castlid Emmy Raver-Lampman
Anonim

Vooruitgang neemt soms de combinatie van stem en gratie. Kristen Bell stopte onlangs met het uiten van haar rol van Molly Tillerman, het biraciale hoofdpersonage in de geanimeerde sitcom Central Park van Apple TV.

Ze kondigde op Instagram aan dat ze zal worden vervangen door Hamilton en The Umbrella Academy-actrice Emmy Raver-Lampman.

Raver-Lampman schreef op haar Instagram dat het productieteam en Bell haar hebben verwelkomd met "zo'n open armen, steun en eindeloos enthousiasme". Ze sprak ook over het belang van representatie en wat ze aan het personage kan toevoegen.

"Vertegenwoordiging is van vitaal belang en vergroot ons vermogen om verhalen te vertellen. Ik weet dat ik enorme schoenen te vullen heb, maar ik hoop alleen dat mijn levenservaring Molly's verhaal zal verrijken en haar nog beminnelijker zal maken dan ze al is."

Bell is een van de vele blanke acteurs die zijn gestopt met het uiten van niet-blanke stripfiguren. Vorige maand schreef ze op haar Instagram-account: "Dit is een tijd om onze medeplichtigheid te erkennen. Het spelen van het personage Molly in Central Park toont aan dat ik me niet bewust ben van mijn alomtegenwoordige privilege. Het casten van een gemengd ras-personage met een blanke actrice ondermijnt de specificiteit van de mixed-race en Black American ervaring."

Bell vervolgde: "Het was verkeerd en wij, van het Central Park-team, beloven het goed te maken. Ik ben blij deze rol af te staan aan iemand die een veel nauwkeuriger beeld kan geven en ik zal me inzetten om leren, groeien en mijn steentje bijdragen aan gelijkheid en inclusie."

Het creatieve team van Central Park bedankte Bell voor haar werk bij het uiten van Molly in seizoen 1. Hoewel ze Molly niet langer zal spelen, sluiten ze niet uit dat ze haar vocale talenten voor andere personages zal gebruiken.

Bell werd vergezeld door Jenny Slate van Big Mouth en Mike Henry van Family Guy en The Cleveland Show bij het opgeven van hun rollen met niet-blanke personages. Het is een stap in de goede richting, en dit is een voorbeeld van hoe het met gratie kan worden afgehandeld, terwijl het wijst op de problemen die moeten worden verholpen.

Aanbevolen: